10 gaveidéer til barnedåb – det bedste legetøj til baby

Skal du til barnedåb? Her får du 10 søde og sjove gaveidéer til en baby dreng eller pige.

Mangler du lidt gave inspiration? Hvis du leder efter en gave til en lille pige eller dreng, kan det være en god idé at købe et stykke legetøj til babyen. Gaver til leg, kan giver mange glade stunder hos en lille baby. Til en barnedåb vil det vække glæde at komme med et sødt og sjovt stykke legetøj

Gaveideer til barnedåb

Jeg har som mor til 2 små drenge fået rigtige gode erfaringer med, hvilke typer legetøj, der hitter hos de mindste i alderen 0-9 måneder, så her kommer mine bedste forslag (gaverne kan sagtens bruges til både piger og drenge).

Oball Motorikbold

En rigtig god gave idé til babyer er en o-ball. Babyer elsker oballs! Det er en lille bold, der er nem at få fat i pga. de mange store huller. Selv for en lille baby på 3-4 måneder, der kun lige er begyndt at gribe efter ting, er det nemt at holde fast i en oball.

Køb Oball her

Sophie Giraf

For de uindviede ligner denne giraf et stykke tyggelegetøj til en hund, men lad dig ikke narre! Denne gave vil vække glæde – små børn elsker den. Giraffen er god at bide i for ømme gummer og sjov at gribe om og  lege med. Børnene i min mødregruppe prøver altid at hive den ud af hænderne på hinanden, hvis en af babyerne har den med.

Køb Sofie Giraf

Brio Gåvogn

En klassisk gave idé til barnedåb og den vil være et hit som gave til små børn. Gåvognen hjælper barnet, som skal lære at tage sine første skridt, her kan gåvognen give støtte. Hjulene har justerbare bremser, så du undgår at baby falder.

Køb Brio gåvogn her

Aktivitetstæppe

Et legetæppe er den perfekte gave til en lille baby på 2-6 måneder.  Barnet kan ligge på tæppet og kikke på små stykker legetøj, rangler eller en uro og øve sig i at gribe efter tingene.

Se stort udvalg af aktivitetstæpper

Wheely Bug

Til den lidt større baby er  en wheely bug en sjov gave idé til barnedåb.  Jeg har selv en wheely bug til min dreng og selvom han er for lille til at køre på den endnu, synes han at den er sjov at blive sat på og skubbet rundt – et helt klart gave hit.

Køb Wheely Bug her

Duplo Legoklodser

Lego er en god gave til børn i alle aldre. Lego har lavet en serie af klodser, som er store, ”LEGO DUPLO”serien. Små børn fra ca. 6 måneders alderen elsker disse klodser. Barnet kan ikke sætte dem sammen eller bygge med dem endnu, det kommer senere. Men selv små børn synes de er sjove at tage op, dreje eller slå mod hinanden. Når barnet er 1 ½ – 2 år kan klodserne stadig bruges. Nu til at bygge med. Klodserne kan ikke sluges af barnet.

Se stort udvalg af Lego Duplo her

Sjove hæklede dyr og dukker fra Sebra

God gaveidé til barnedåb fra Sebra. Min dreng har en hæklet bamse fra Sebra og han synes den er noget af det bedste – ørene er så dejlige at tygge på.

Se de søde bamser fra Sebra her

 

 

Lamaze bamser

LaMaze er farverige og søde bamser, som er sjove at kikke på og gribe ud efter for den lille baby. Min egen dreng elskede denne sommerfugl fra han var ca. 3 måneder gammel.

Køb LaMaze legetøj her

Puttekasser og kuglebaner

Til den store baby fra knap 1 års alderen, er puttekasser en sjov gaveidé til barnedåb.  Det er en klassisk gave idé, der hjælper barnet til at forstå former og farver og træner brug af hænder.

Køb BRIO puttekasse her

Kuglebane

De fleste børn elsker kuglebaner. Det er en populær gave idé og en kuglebane kan give anledning til mange timers sjov leg.

Køb kuglebane her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *