Babyshower gaver – de 50 bedste gave ideer

Er du på udkik efter babyshower gaver til babyen? Er du i tvivl om hvad du skal give i gave? Så kig med her og se de 50  bedste gaveidéer til søde og sjove baby shower gaver.

Her får du inspiration til babyshower gaver til baby

Babyshower gaver under 100 kr.

Her finder du gode gaveidéer, hvor alle kan være med. Billige babyshower gaver til under 100 kr.


Fin hagesmæk

Hvis du bare vil have en lille ting med til baby, kunne en sød hagesmæk være et godt bud. Hagesmække fås fra 25 kr.

Køb hagesmæk her
Babyshower gaver, baby shower gaver

Oball – en sjov gave ide

Oball hitter bare hos små babyer hver gang. Mødre fortæller altid at deres babyer elsker o-ball. Det fine ved bolden er at den er dejlig nem for babys små hænder at holde fast i og lege med. O Ball er et prisvindende legetøj, som kommer i mange typer og farver og med små kugler indeni, som rasler, så den også fungerer som en rangle. Fra 79 kr.

Køb oball her

Populær gave til baby shower: Nusseklud

En lækker nusseklud med forskellige dyrebamser. Kluden er virkelig blød og hyggelig for en lille baby at ligge og nusse med. Kluden virker trøstende og beroligende på babyen. Kluden kan vaskes ved 40 grader. Fra 55 kr.

Køb nusseklud her

Babyshower gaver, baby shower gaver

God babyshower gave – Lamaze

Lamaze bamser er søde og sjove og de stimulerer babyens sanser og motorik. Aktivitetslegetøj fra Lamaze er udviklet af lærere og psykologer og er internationalt anerkendt og prisvindende for sin høje kvalitet.  En klar favorit hos mange babyer. Fra 69,95 kr.

Køb LaMaze legetøj her

En blød lille bamse

Er der noget bedre end en lille blød krammebamse? I hvertfald ikke når man er en nyfødt baby. Små babyer elsker at ligge med en lille bamse, det giver tryghed og ro. Fra 79,95 kr.

Køb  bamse her

Suttesnor

Suttesnoren er et fiks lille hjælpemiddel, som sikrer at sutten ikke bliver væk eller baby taber den på indkøbsturen eller på en udflugt. Man klipser bare suttesnoren fast på babys tøj, så ved man altid hvor sutten er henne. Fra 58 kr.

Køb suttesnor her

Stofbleer i fine farver

De fleste mødre bruger engangsbleer til baby, men det er en rigtig god ide at have mange stofbleer også. En stofble bruges til mange ting – til at lægge på puslebordet, mens man skifter ble, til at tørre mælk af babys mund, gylp, osv.  Der findes mange farver og mærker af stofbleer men det er vigtigt at vælge nogle som er bløde og behagelige for den sarte babyhud. Det er også muligt at få økologiske stofbleer. Fra 25 kr.

Køb stofbleer her

Babyshower gaver: Sutter

Hvis du har brug for en lille ting du kan tage med som en baby shower gave, så kan nogle sutter og evt. også en suttesnor være et godt bud. Man kan sjældent få for mange sutter til sådan en lille størrelse. Der er et kæmpe udvalg af sutter på markedet, men en populær sut til små babyer er MAM sutten 0-6 måneder. Fra 55 kr.

Køb sutter her

Baby shower gave til den vordende mor? – Klik her

Babyshower gaver: Klassisk BRIO rangle i glade farver

Denne fine rangle har været et hit blandt små børn i årtier. Ranglen er let at gribe om og den indeholder en lille bjælde, som klinger, når baby ryster ranglen. 89 kr.

Køb Brio rangle her

Babyshower gaver: Babyhue fra Joha

Joha laver fine babyhuer i uld og silke og i mange søde farver. En lille hue er en sød og praktisk gaveidé til babyshower – evt. i kombination med en bodystocking. Fra 79,95 kr.

Køb blød babyhue fra Joha her

 

Babyshower gaver mellem ca. 100 og 300 kr.

Her er inspiration til en lang række baby shower gaver, som koster mellem ca. 100-300 kr.

Milepælskort / Milestone kort – de vigtigste begivenheder i babys første år

Disse søde kort kan bruges til at huske alle de vigtigste begivenheder i babys liv – det første smil, den første gang baby kan sidde selv osv. Kortene fungerer på den måde, at du udfylder datoen for begivenheden og lægger kortet ved siden af baby og tager et billede med baby og kortet. Alle tekster er på dansk og med søde illustrationer. Den perfekte gaveidé til et babyshower. Fra 179,95 kr.

Køb milepælskort her

Fine hæklede rangler fra NatureZoo

Disse rangler ligner små nuttede dyr. De måler 15 cm og er hæklet i økologisk garn. De passer fint i babys hånd og er bløde for en lille baby – ingen risiko for at barnet slår sig på legetøjet. Fra 119,95 kr.

Køb hæklet rangle fra NatureZoo her

Babyshower gaver, baby shower gaver

Bobles – en lækker og eksklusiv baby shower gave

Bobles er sjove tumledyr til små børn. Samtidigt er de skabt i et lækkert design, så voksne også kan holde ud at kikke på dem. Bobles er lavet i  det meget slidstærke EVA-skum, der kan holde til mange års leg. Små børn og babyer får udviklet deres motorik, når de leger, balancerer og rider på de mange forskellige bobles dyr og figurer. Til små babyer er der udviklet flere figurer, som stimulerer babys behov for at ligge på maven, f.eks kylling. Fra 299,95 kr.

Køb bobles her

Armbånd til den lille pige

Et fint armbånd til babypigen – lille armbånd  med forskellige motiver, f.eks. hjerter, mariehøne eller blomster. Pigen vil elske at have det på til de kommende festlige lejligheder – jul, fødselsdag m.m. Kan anvendes fra 3-9 år. Fra 160 kr.

Se stort udvalg af børnearmbånd her

 

Barnevognsophæng 

Et håndhæklet dyr er nemt at hænge op i barnevognen, så har den lille baby lidt underholdning på turen. Der findes mange forskelige ophæng med dyr. Hæklet i økologisk bomuld. Fra 149,95 kr.

Køb et sødt barnevognsophæng her

 

Babyshower gaver: Bogen – “De små synger”

Den perfekte babyshower gave: “De små synger” er fyldt med klassiske børnesange, som mor og far kan synge for den lille baby ved sengetid. Fra 144,95 kr.

“De små synger” kan købes her

 

Sød uro til baby

En god gaveidé til babyshower, babyen kan kikke på den fine uro hen over vuggen eller puslebordet, findes i mange fine nuancer til både baby dreng og pige. Fra 175 kr.

Køb uro her

Baby shower gave til den vordende mor? – Kik her

Bog om barnets udvikling, barselsgaver, gave til nyfødt, gave til de nye forældre

Helens bog om dit barns udvikling

Rigtig god gaveidé til de nybagte forældre. Helen Lyng Hansen er en erfaren sundhedsplejerske, som forklarer om barnets udvikling de første år og hvordan man som forældre bedst støtter sin barn. Fra 249 kr.

Køb Helens bog om barnets udvikling her

Babyshower gaver: Jellycat Bamser

En Jellycat bamse er en sød lille babyshower gave. Det er en dejlig lille bamse, udviklet specielt til små babyer. Bamsen er lækker og blød og kan bruges fra ca. 1 måneds alderen. Babyen kan holde om Jellycat bamsen når han / hun skal sove, den giver tryghed. Du kan få mange forskellige dyr – bamser, aber, kaniner osv. Fra ca. 180 kr.

Køb Jellycat bamse her

Tøj til baby, en klassisk gave idé

Det bløde og lækre babytøj vil være et hit som baby shower gave. Du kan både få bodyer, huer, heldragter, bluser og bukser. Der er mange muligheder til både piger og drenge. Husk det er en god ide at vælge tøj i størrelse 3 eller 6 måneder (fx str. 68-74), da de kommende forældre tit får meget tøj til en nyfødt, det er rart også at have noget til, når babyen vokser.

Køb lækkert børnetøj her

 

H.C. Andersens eventyr

H.C. Andersens elskede eventyr vil være en fin gave til et baby shower. Der er til mange timers godnathistorie i eventyrene, når barnet bliver lidt ældre. Indeholder bl.a. eventyrene om den grimme ælling, prinsessen på ærten, tinsoldaten og mange flere. Fra 199,95 kr.

Køb HC Andersens eventyr her

Masser af inspiration til baby shower pynt – se her!

Skwish Rangle – en populær gaveidé til baby

Denne sjove rangle er en af de mest populære rangler i Danmark og har været det gennem mange år. Den prisvindende Skwish rangle er lavet i kvalitetstræ, de små elastikker er nemme for baby at gribe fat i. Den kan holde i årevis og kan sagtens bruges til en lillesøster eller lillebror også. Fås i 3 fine farver. Fra 183,95 kr.

Køb Skwish rangle her

 

Babyshower gaver, baby shower gaver

Elefantens vuggevise – en sød bog med godnatsange

Helt fra baby er nyfødt, vil han eller hun elske at høre forældrenes stemmer. En godnatsang har en beroligende effekt på en lille baby og gør det nemmere at falde i søvn. Elefantens vuggevise er en elsket klassiker og bogen indeholder også andre gode godnatsange. Fra 199,95 kr.

Køb vuggeviser her

Stofbog til lille baby dreng eller pige

Små søde stofbøger er en god babyshower gave. Stofbogen kan bruges til en hyggestund, hvor forældrene fortæller om billederne eller bogen kan hænges op i tremmesengen eller kravlegården. Fra 88 kr.

Køb stofbog her

Fint spisesæt med Mumitroldene

Et spisesæt med motiver fra Mumitroldene. Til spisesættet hører tallerken, kop, skeer. Et godt startsæt til barnets første måltider, kan bruges fra ca. 4-5 måneders alderen. Fra 299,95 kr.

Køb Mumi spisesæt her

Babyshower gaver, baby shower gaver

Sophie giraf, en gaveide, som baby vil elske!

Sophie Giraf legetøj er en utrolig populær gaveidé.  En lille baby putter alt i munden og tygger på det og her er Sophie Giraf et suverænt legetøj. Den er dejlig blød og god at tygge i, især til ømme gummer. I min mødregruppe grinede vi tit af, at alle børnene, fra de var 6-7 måneder, prøvede at få fat i den, hvis en af dem havde en Sophie Giraf med. Fra 199.95 kr.

Køb Sophie Giraf her


Barnets Bog: Søde minder om de første år

Barnets Bog er en scrapbog, hvor mor og far kan sætte billeder ind og skrive sjove og søde minder om graviditeten og barnets første år: Hvordan gik fødslen? Hvornår kom det første smil? Den første tand? Man kan også sætte billeder ind fra ferier, fødselsdage og den første jul. De første år med en lille baby er en vidunderlig periode, men det er også en tid som går utrolig stærkt. Fra 398 kr.

Køb Barnets Bog her

 

Babyshower gaver, baby shower gaver

Sødt sengesæt til baby

En lækker gave ide til babyshower. Mor og far kan sagtens bruge 3-4 sengesæt til babydynen, da en baby ofte har små uheld, så et sengesæt vil være en god gave for de nybagte forældre. Fra 199 kr.

Køb sengesæt til baby dyne

Rullespejl til de mindste

Baby spejl med sød elefant

Små babyer synes det er sjovt at se sig selv i spejlet. Dette fine babyspejl kan bruges i tremmesengen, kravlegården eller på gulvet. Sød gave til babyshower. Fra 249,95 kr.

Køb rullespejl her

 

Billedramme med plads til billede og hånd/fodaftryk

Den hvide billedramme har plads til yndlingsbilledet af baby. Der medfølger et aftrykssæt til at lave håndaftryk og fodaftryk i gips. Rammen har plads til et 10 x 15 cm billede. Fra 198 kr.

Køb billedramme her

Barnevognskæde

En sød  gaveidé til babyshower er et ophæng eller kæde til barnevognen. Kæden vil pynte fint på barnevognen og give baby underholdning på turen. Fås i flere søde farver. Fra 129 kr.

Køb barnevognsophæng her

natlampe, barselsgaver, Babyshower gaver, baby shower gaver

Fin gaveidé til babyshower: Natlampe med hval

Denne søde natlampe er en god gave til baby shower. Lampen har et blødt lys og det gør den perfekt som natlampe og når mor skal amme. Fra det danske firma Filibabba. Fra 299,95 kr.

Køb natlampen her

Babyshower gaver over 300 kr.

Her får du inspiration til babyshower gaver til over 300 kr. Måske kan det give lidt inspiration, hvis I f.eks. er flere, der vil slå jer sammen om en større ting.

Babyshower gaver, baby shower gaver

Babyshower gaver: Snekugle natlampe fra Djeco

En rigtig sød gaveidé til baby shower. Den fine snekugle med lys kan bruges som natlampe, da den har timer funktion. Når du tænder kuglen begynder glimmeret at hvivle rundt i kuglen og lyset i kuglen skifter mellem 3 forskellige farver. Flere farver og figurer at vælge imellem. Fra 319,95 kr.

Køb snekugle her

 

Aktivitetsstativ med legetøj

Aktivitetsstativet fra Plantoys er et populært valg som gave til babyshower. Babyen kan ligge på et tæppe og kikke på de mange fine ophæng. Fra ca. 3 måneders alderen, kan baby begynde at gribe efter legetøjet. Fra 469 kr.

Køb aktivitetsstativ her
Babyshower gaver, baby shower gaver

Babyshower gave: Babyuro med 3 søde dyr

Denne Uro fra NatureZoo er håndhæklet og kan hænges op over puslebordet eller vuggen. Uroen er hæklet i økologisk garn og måler 23 cm i diameter. En sød lille gave til baby. Fra 329,95 kr.

Køb hæklet uro fra NatureZoo her

 

Puslepude, barselsgaver, gaver til baby, Babyshower gaver, baby shower gaver

Lækker puslepude i flotte farver

En puslepude eller puslehynde kan ikke undværes, når baby skal skiftes. En anden mulighed er et pusleunderlag, som kan tages med, når mor og baby er på tur. En praktisk gave til babyshower. Fra ca. 300 kr.

Køb puslepude her

Babyshower gaver

Ammepude i god kvalitet

En ammepude kan også være en god gaveidé til baby shower. En ammepude er uundværlig, lige meget om baby bliver ammet eller får flaske, for i begge tilfælde giver ammepuden god støtte til den nybagte mor. Fra 199 kr.

Køb ammepude her

Aktivitetstæppe  – en dejlig gave til den lille ny

Hvis I er flere, der vil give en gave, kan I slå jer sammen og give et aktivitetstæppe. Små babyer elsker aktivitetstæpper eller legetæpper, som de også kaldes. På legetæppets stativ hænger der tøjdyr og legetøj, som giver babyen mulighed for at lege og udforske legetøjet. Babyen kan bruge legetæppet fra han / hun er ca. 1-2 måneder gammel. Fra ca. 378 kr.

Køb aktivitetstæppe her

Babyshower gaverBabyshower gaver: Lækker sengerand

Flot og eksklusiv sengerand, som er blød og dejlig for baby at ligge op ad i tremmesengen. Fra 298 kr.

Køb flot sengerand her

En lækker og blød babydyne

Babydyne – en dejlig gave til den lille baby

En lækker babydyne, som mor og far kan svøbe den nyfødte i. Det er en god og praktisk gaveidé til baby shower. Du bør vælge en dyne med en god bæreevne, (bæreevne 10 og derover), så er det en dyne af god kvalitet. Fra 449,95 kr.

Køb babydyne her

Voksipose

En Voksipose er en flot gave til babyen. Her ligger han/hun lunt og godt i den dejlige Voksipose og kan sove ude i barnevognen – uanset vejret. En Voksipose er en populær gaveidé, som vil vække lykke hos den vordende mor. Voksiposen er udført i de bedste kvalitetsmaterialer og har mange anvendelsesmuligheder – som sovepose, kørepose, lift m.m. Anbefalet alder: 0-3 år. Fås i mange flotte farver til både drenge og piger.  Fra 1099,95 kr.

Køb den originale Voksipose her

Sansegynge – hygge til baby

En sansegynge er dejlig til en lille baby.  Gyngen stimulerer barnets motorik og balancesans. Sansegyngen kan bruges fra baby er helt lille, så hænges gyngen fra en krog i loftet og mor kan sidde i sofaen og få et hvil imens baby ligger på sansegyngen, som mor forsigtigt skubber frem og tilbage, det er rigtig hygge for en lille baby. Fra 595 kr.

Køb sansegynge her

Se også: De bedste dåbsgaver i 2019 – inspiration og gaveidéer

Gave ideer til baby – legetøj, lækkert tøj og søde ideer.

I starten ligger en lille baby blot og kikker på det farverige legetøj. I 3-4 måneders alderen begynder babyen at gribe ud efter legetøjet og proppe det i munden, man kan sige, at babyen undersøger sin verden ved at putte alt i munden og efterhånden begynder baby at kunne mere og mere med sine hænder. Ved 6 måneders alderen kan babyen sidde mere op og så begynder det at blive sjovt at lege med legetøj på gulvet – stable klodser, lege med legetøj, der kan køre og sige lyde.

Gave til babyshower

Der er mange muligheder hvis du ønsker at købe en gave til en lille baby, du kan tage et kik på listen på denne side, hvis du er på udkik efter gode baby shower gaver. Det er efterhånden blevet almindeligt i Danmark at holde babyshower, selvom det oprindeligt var en amerikansk tradition, som går ud på at holde en fest for den kommende mor og hendes ufødte barn.

Baby shower gave til mor eller baby?

Normalt holder man festen som et surpriseparty, hvor man giver en gave til den ufødte baby eller den vordende mor. Man kan også kombinere det, så man både giver en gave til den gravide og babyen.

Baby shower gave – søde babyshower gaver til baby

Der er mange muligheder, når du skal finde en gave til en lille baby og i denne liste giver vi dig en masse inspiration og gaveidéer. Det kan være legetøj, tøj eller pynteting til børneværelset. Det kan også være en praktisk ting, som familien mangler og endnu ikke har fået købt f.eks. et babybadekar, ammepude, bæresele eller en barnevognssele.

Hvad giver man i gave til baby shower?

På siden her har du fået en masse inspiration til gode baby shower gaver, men hvis vi lige skal opsummere, kan vi her inddele det i forskellige kategorier:

Gave – baby shower: Babylegetøj

Det er let at finde legetøj til små babyer, der er masser af muligheder – såsom uroer til at hænge over puslebordet, ophæng til barnevogne, nusseklude, bløde bamser, B0bles kravlemøbler, Sofie Giraf til at tygge i eller en Oball – alt sammen meget populære valg.

baby shower gaveideer – babytøj

Babytøj er en anden god mulighed. Du kan købe en bodystocking/sparkedragt, en lille hue eller et par små søde bukser.

Baby shower gave tips – Praktiske ting til baby

Her er der også en masse gode muligheder så som sutter, stofbleer, savlesmække, suttesnore, ammepude, natlampe, puslepude eller en blød og lækker babydyne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *