Barselsgave fra bedsteforældre – 50 gaveidéer

Barselsgave fra bedsteforældre: I denne artikel præsenterer vi en lang række forslag til, hvad du kan give i barselsgave til dit lille nye barnebarn. Der er mange muligheder og her får du 50 idéer til den perfekte gave.

Baby gaver, barselsgave fra bedsteforældreSød nusseklud med dyr

En dejlig og blød nusseklud, som samtidigt er en lille bamse. Nussekluden er beroligende for babyen at ligge og holde om. En fin barselsgave fra bedsteforældre. Fra 90 kr.

Køb nusseklud her

barselsgave fra bedsteforældre

Navnetog – en god gaveidé

Hvis du allerede kender navnet på den lille ny, kan du overveje et navnetog med barnets navn. Du sammensætter toget af de bogstaver, som udgør barnets navn. Forrest trækkes toget af et lille lokomotiv. . Et navnetog kan komme frem til barnets fødselsdag og andre festdage, hvor det pynter på bordet. Fra 15,95 kr. per bogstav.

Køb navnetog her

Baby gaver, barselsgave fra bedsteforældre

Lamaze baby legetøj

En sød gave til babyen: LaMaze legetøj er sjovt aktivitetslegetøj og der findes et stort udvalg i  fine farver og legetøjet knitrer og rasler, når babyen leger med det. Fra 98 kr.

Køb LaMaze legetøj her

Baby gaver, barselsgave fra bedsteforældre

Blød Jellycat bamse

En dejlig lille bamse fra Jellycat. Bamsen  er udviklet specielt til små babyer og er utrolig blød og lækker at røre ved. Bamsen vil virke tryg og beroligende, når barnet skal sove. Fås både til piger og drenge. En fin barselsgave fra bedsteforældre. Fra 129,95 kr.

Køb Jellycat bamse her

barselsgave fra bedsteforældre

Baby aftrykssæt

Et sød sæt til at lave aftryk af babys lille hånd og fod. Babyen kommer ikke i kontakt med farven eller sværte. Aftrykket kan limes ind i ”Barnets bog”. Fås i sort, lyserødt og lyseblåt.  Fra 58 kr.

Køb fod- og håndaftrykssæt her

Fotoramme med billede og hånd/fodaftryk

En anden god mulighed er et gavesæt, der inkluderer et aftrykssæt i gips til at lave håndaftryk / fodaftryk, samt mulighed for at sætte yndlingsbilledet ind af baby.  Fin gaveindpakning. Fra 198 kr.

Køb fotoramme her

Baby gaver, barselsgave fra bedsteforældre

Bobles tumlemøbler

B0bles tumlemøbler  er en fin gave til små drenge og piger. Baby kan bruge B0bles fra 3-4 måneders alderen til at tumle, kravle og lege. Til en lille baby er der udviklet B0bles, som stimulerer babyens behov for at ligge på maven, f.eks kylling eller skildpadde. Fås i mange farver. Kylling fra 299,95 kr.

Køb bobles her

 

barselsgave fra bedsteforældre

Sophie Giraf – babyer elsker den!

Man tænker måske ikke, at den lille gummi giraf ser ud af noget særligt, men jeg har selv set hvordan 4 små børn i en mødregruppe næsten kom op at toppes om den! Sophie Giraf legetøj er elsket af mange babyer, da småbørn putter alt i munden og giraffen er dejlig blød og dulmende at tygge i for ømme gummer, fra 269 kr. (100% ren naturgummi, fri for kemi).

Køb Sophie Giraf her

Se også: De bedste dåbsgaver i 2020

Baby gaver, barselsgave fra bedsteforældre

Georg Jensen – Moneyphant sparebøsse

Denne fine sparebøsse er en sød lille barselsgave, evt. med et lille indskud i til børneopsparingen. Georg Jensens elefant sparebøsser er populære gaver til små børn. Sparebøssen er udformet som en elefant og er i rustfrit stål. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant her

Aktivitetsstativ

Sjovt aktivitetsstativ

Den lille baby vil synes, at aktivitetsstativet er rigtig sjovt allerede når han eller hun er få måneder gammel. Fra ca. 3 måneders alderen, vil han/hun begynde at gribe ud efter legetøjet. Et aktivitetsstativ er med til at styrke finmotorik og hånd/øje koordination. Fra 379,95 kr.

Køb aktivitetsstativ her

Fint børne armbånd

Hvis du ønsker at give en smykkegave til den lille pige, findes der et stort udvalg af børnesmykker i sølv, det kunne f.eks. være et fint lille hjertearmbånd, eller et armbånd med blomster og selvom barnet ikke kan bruge det med det samme, vil det vække lykke, når pigen senere skal være fin til f.eks. jul og fødselsdage. Fra 195  kr.

Se fine børnearmbånd her

barselsgave fra bedsteforældre

De søde dukker fra børne TV

De populære dukker fra DR er elsket af de fleste børn. Der findes et stort udvalg af forskellige bamser f.eks. Kaj & Andrea, Cirkeline, Bamse & Kylling osv. En dejlig barselsgave fra bedsteforældre. Fra 99 kr.

Køb DR dukke her

barselsgave fra bedsteforældre

Oball – sjovt legetøj til baby

Oball er en lille bold, som er let at holde fast i for barnet. Små babyer er meget glade for oballs, der er noget af det mest populære legetøj til de mindste. Du kan få oballs med kugler, som rasler, så den fungerer  som rangle samtidigt.  Fås i mange farver. Fra 89 kr.

Køb oball her

barselsgave fra bedsteforældre

H.C. Andersens eventyr

H.C. Andersens skønne eventyr er en klassisk gave til små børn. Når barnet bliver ældre, vil der være mange godnathistorier i eventyrene om den grimme ælling, prinsessen på ærten, Tinsoldaten og mange flere. Fra 199,95 kr.

Køb HC Andersens eventyr her

barselsgave fra bedsteforældre

Fotoramme med billeder fra det første år

En rigtig sød børneramme, hvor der er plads til 5 babybilleder fra 1, 3, 6 og 9 måneders alderen, samt yndlingsbilledet i midten. Rammen er forkromet og du kan få barnets navn indgraveret på rammen. Fra 295 kr.

Køb fotoramme her

barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver, baby shower gave til mor, den perfekte baby shower gave til mor, babyshower gave, gave til babyshower, baby shower gave, gave til gravid, baby shower gave til mor, gave til kommende mor, gave til den gravide, barselsgave fra bedsteforældre

God bæresele fra ERGObaby

En bæresele er et must for mange nybagte forældre, så har man hænderne fri og baby sidder trygt og godt hos mor eller far. ERGObaby er kendt for deres fine kvalitetsbæreseler,  som er lette at montere og behagelige at gå med – og selvfølgelig komfortabel for baby. Kan anvendes fra baby er nyfødt (med baby indsats). Fås i mange farver. Fra 764 kr.  

Køb bæresele fra Ergobaby her

Barnets bog

Barnets Bog

Barnets Bog er en fin scrapbog, hvor forældre og bedsteforældre kan sætte billeder ind og skrive søde og sjove minder fra barnets første år.  En klassisk barselsgave. Fra 398 kr.

Køb Barnets Bog her

barselsgave fra bedsteforældre

Hæklede rangle til  baby

Denne sjove rangle ligner et nuttet dyr og fås med flere forskellige dyremotiver. Ranglen måler 15 cm og er lavet i økologisk garn. Ranglen er blød og dejlig for en lille baby – og der er ingen risiko for at barnet slår sig, hvis han/hun taber ranglen. Fra 119,95 kr.

Køb rangle fra NatureZoo her

 

Mumi gavesæt

Flot gaveæske med børneservice sæt

Gaveæsken indeholder en flad tallerken, en dyb tallerken, samt en kop med spildindsats. Koppen har 2 hanke. Alle 3 dele i sættet har søde motiver med Mumi troldene. Sættet er i melamin. Fra 299,95 kr.

Køb Mumi spisesæt her

barselsgave fra bedsteforældre

Børne bestik

Selv om baby endnu er lille, går der ikke mange måneder før han/hun skal lære at spise selv og så er det dejligt med et fint bestik sæt. Sættet består af gaffel, kniv, ske, og teske. Der findes mange fine designs – Bamse & Kylling, Kaj & Andrea, Mumi troldene, Disney figurer osv. Fra 325 kr.

Se det store udvalg af børnebestik her

Fin sky uro til baby

Her er en fin gaveidé til en nyfødt: Baby kan betragte den fine uro, når han/hun ligger i sin vugge eller på puslebordet, Uroen fås i mange søde farver til både drenge og piger og med forskellige motiver. En sød barselsgave fra bedsteforældre. Fra 299,95 kr.

Køb uro her

barselsgave fra bedsteforældre

Voksipose

En Voksipose er en skøn gave til en nyfødt. Babyen ligger lunt og godt i sin sovepose og kan uden problemer sove ude i barnevognen uanset vejret. En Voksipose er en populær gaveidé. Voksiposen er udført i de bedste kvalitetsmaterialer. Anbefalet alder: 0-3 år. Fås i mange flotte farver til både drenge og piger. Fra 1298 kr.

Køb den originale Voksipose her

Halskæde med guld hjerte

Et  rigtig fint hjerte vedhæng i 8 karat rødguld til det nye lille barnebarn. Halskæde kan tilkøbes. Fra 1795 kr.

barselsgave fra bedsteforældre

Kuglebane

En sød og sjov kuglebane, som kan anvendes fra baby er ca. 6 måneder. De små kugler ligner æbler og barnet putter “æblerne” på æbletræet, så kuglerne triller ned igennem det lille æbletræ. Fra 429,95 kr.

Køb kuglebane med æbletræ her

barselsgave fra bedsteforældre

Elefantens vuggevise

Det virker rart og beroligende for en lille baby at få en godnatsang, når han/hun skal sove. Elefantens vuggevise er en elsket klassiker, men bogen indeholder også andre søde vuggeviser. Fra 199,95 kr.

Køb vuggeviser her

Første tand og hårlok – med græskar karet

Et rigtig fint sæt fra Nordahl Andersen, der er udformet som en karat trukket af en hest. Der er en vogn til den første tand og en vogn til den første hårlok. Æskerne er fortinnet. En klassisk barselsgave fra bedsteforældre. Fra 325 kr.
 
 

barselsgave fra bedsteforældre

Aktivitetstæppe

Et aktivitetstæppe er sjovt legetøj for baby og aktivitetstæppet styrker samtidigt motorikken. Der findes et stort udvalg af fine aktivitetstæpper, hvor baby kan ligge og lege med rangler og tøjdyr, som hænger på stativet. Fra 378 kr. 

Køb aktivitetstæppe her

barselsgave fra bedsteforældre

Snekugle natlampe

En fin gaveidé til babyen: Når du tænder kuglen begynder glimmer at hvirvle rundt og lyset i kuglen skifter imellem 3 forskellige farver. Det er muligt at få lampen i flere forskellige farver og motiver. En beroligende lampe til potningen af barnet. Fra 369,95 kr.

Køb snekugle her

barselsgave fra bedsteforældre

Noahs ark baby legetøj

Rigtig kært aktivitetslegetøj til baby med Noahs ark. Arken har håndtag og alle 5 par dyr kan komme ind i skibet. Fra 599,95 kr.

Køb Noahs ark i blødt stof her

barselsgave fra bedsteforældre

Fint bordflag

Her er et fint flag til at fejre babys ankomst til verden. Flaget kan indgraveres med navn og fødselsdato. Det er sjovt for barnet at have sit eget personlige flag, som pynter på bordet f.eks. ved fødselsdage. Du kan se de mange muligheder fra bl.a. Piet Hein via linket nedenfor.

Køb Piet Hein flag her

barselsgave fra bedsteforældre

Barselsgave fra bedsteforældre: Fotoalbum

Det er vigtigt at få taget en masse billeder imens baby er lille, da det går hurtigt med at vokse og blive stor. Så er et fint album til alle billederne godt at have. Fra 340 kr.

Køb fotoalbum med Bamse & Kylling

 

barselsgave fra bedsteforældre

Blød og tryg babynest

En blød babynest er en god gave, da det er en komfortabel lille rede for baby En babynest kan bruges som tryg liggeplads for baby, uanset hvor forældrene tager baby med hen. Fås i flere farver til både drenge og piger. Fra 298 kr.

Køb baby nest her

barselsgave fra bedsteforældre

Min meget store sansebog

En sød pegebog til små børn. Det er en stor føl-og-rør bog, som handler om alverdens dyr. Bogen indeholder mange elementer, som baby kan udforske – “pels”, ting, der knitrer og små spejle. Bogen kan bruges flere år frem. Fra 295 kr.

Køb “Min meget store sansebog” her

Baby gaver, barselsgave fra bedsteforældreBrio Rangle

En klassisk rangle, som har været et stort hit blandt mindre børn i mange år. Ranglen er let at få fat om for små hænder og der er en lille bjælde i midten, som ringer, når baby ryster ranglen. Fra 76 kr.

Køb Brio rangle her

barselsgave fra bedsteforældre

De små synger

En fin barselsgave fra bedsteforældre: “De små synger” er en god lille bog fuld af klassiske børnesange, som forældrene eller bedsteforældrene kan synge for babyen ved sengetid. Fra 149,95 kr.

“De små synger” kan købes her

Baby gaver, barselsgave fra bedsteforældre

Økologiske stofbleer

Bløde stofbleer kan anvendes til mange ting, når man har en lille baby – til at lægge over skulderen, når man går rundt med baby, på puslebordet osv. En sød lille babygave, som man aldrig går galt i byen med. Fra 38  kr.

Køb stofbleer her

Elefanten, der så gerne ville sove

En fin bog til små børn. Bogen gør putningen ved sengetid nemmere, den handler om  Ellen, som er en søvnig elefantunge, der går igennem en magisk skov. Her møder hun forskellige dyr, der hjælper hende til at i falde i søvn. Fra 199 kr.

Køb bogen om elefanten her

barselsgave fra bedsteforældre

Barselsgave fra bedsteforældre: Rasleæg

Rassleæg er en sjov gave til små babyer, de små æg giver mulighed for  hyggestunder med rytme og musik. Æggene er så store at baby ikke kan sluge dem.  Fra 110 kr.

Køb rasleæg her

Rullespejl til de mindste

Baby spejl, der kan rasle

Det er sjovt for små børn at kikke på sig selv i spejlet. Dette  babyspejl fra kan anvendes i tremmesengen, kravlegården, på gulv osv. En fin gave til den lille baby. Fra 249,95 kr.

Køb rullespejl her

Baby gaver, barselsgave fra bedsteforældreSansegynge – beroligende hygge til baby

En sansegynge kan både anvendes som gynge til større børn, men er også god til de helt små, som kan ligge på gyngen ovenpå et tæppe imens mor eller far forsigtigt skubber gyngen. Gyngen kan hænges i stuen eller børneværelset fra en krog i loftet.  Gyngen stimulerer barnets motorik og balance. Fra 595 kr.

Køb sansegynge her

Stablekopper 

De syner måske ikke af så meget, men for små børn er der rigtig meget god underholdning i stablekopper. De kan puttes i munden, stables til et tårn, der kan vælte, komme med i badet osv. Fra 84 kr.

Køb stablekopper her

barselsgave fra bedsteforældre Sengerand

En blød og komfortabel sengerand, som placeres rundt om tremmesengen. Sengeranden giver babyen ekstra tryghed og ro, når han/hun skal sove. Fordelen ved en sengerand er, at den beskytter baby mod at slå sig på sengen eller komme i klemme. Fra 348 kr.

Køb flot sengerand her

barselsgave fra bedsteforældre
 

Barselsgave fra bedsteforældre: Sparebøsse

En rigtig fin sparbøsse, der er formet som en lille bamse, der holder et hjerte. Bamsen fås også med blå poter og blå ører til den lille dreng. Fås med flere andre motiver også, f.eks. elefant eller mus. Kan graveres med barnets navn og fødselsdato. 
 

barselsgave fra bedsteforældre

Hæklet barnevognskæde – en fin gave

En sød vintage barnevognskæde med hæklede elefanter og kugler. Den vil pynte på barnevognen og give underholdning til den lille på turen. Hæklet i 100% bomuld. Fås i flere farver til både drenge og piger. Længde: 53 cm. Fra 249,95 kr.

Køb barnevognsophæng her

Stofbog – til dejlige hyggestunder

En stofbog giver anledning til en lille hyggestund med baby og kan bruges allerede fra han/hun er få måneder gammel. Der findes et stort udvalg af stofbøger, der er bløde med fine farver og motiverne knitrer sjovt. Stofbogen kan hænges op i tremmesengen / kravlegården.  Fra 149,95 kr.

Køb stofbog her

barselsgave fra bedsteforældre

Barselsgave fra bedsteforældre: Baby sengetøj

Små babyer skal ligge blødt og rart i deres lille seng eller vugge. Her er det godt at have lidt sengetøj at skifte imellem, når der sker spild uheld. Sengetøj er en god og praktisk gave. Der findes en stort udvalg af sengesæt til babydyner i mange smukke designs. Fra 249 kr.
 
 
barselsgave fra bedsteforældre

Kørepose til autostol

Her er en anden god gaveidé til de kolde måneder. Det er ikke rart at skulle køre sin nyfødte rundt i en kold bil og her bliver en blød og varm kørepose helt nødvendig. Køreposen passer til stort set alle autostole og det er nemt at placere barnet i autostolen uden at skulle tage køreposen ud af autostolen, da autostolens seler puttes igennem huller på posen bagside, så barnet spændes fast inde i posen.  Fra 599 kr.

Køb kørepose her
barselsgave fra bedsteforældre

Badeand – sjovt legetøj til badet

Fra baby er ca. 5-6 måneder kan  han/hun sidde i badekarret selv (under opsyn) og så er der ikke noget sjovere end en badeand, som barnet kan have med i vandet og lege med. Fra 39,95 kr.

Køb badeand her

Barselsgave fra bedsteforældre 

Vi har i denne artikel præsenteret en lang række gode idéer til en barselsgave fra bedsteforældre. Der er mange valgmuligheder og selvfølgelig også mange flere end det er muligt at fremvise her, men vi håber, at listen giver en idé om den mangfoldighed af muligheder, der findes.

Vi håber, at du har fået lidt inspiration, hvis du er på udkik efter en barselsgave fra bedsteforældre. Det er en helt særlig dag, når et lille barn kommer til verden. Det er det i høj grad for forældrene, men også for barnets bedsteforældre og barnets allerførste fødselsdag bør fejres med en fin gave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *