Dåbsgave fra gudmor eller fadder – masser af gaveidéer

Dåbsgave fra gudmor? Skal du være gudmor, gudfar eller fadder til en barnedåb? Hvad skal du give i gave til dit gudbarn? Her får du 40 ideer til  populære og gode dåbsgaver fra gudmor / fadder.

Dåbsgave fra gudmor eller fadder

Her får du en liste med masser af inspiration og gaveidéer til dåbsbarnet

sølv sparegris, sparegris, dåbsgave sparegris, sparegris dåbsgave, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gaveSparegris

En sparegris er en god og klassisk gaveidé, der kan lære barnet at spare op. Der findes et stort udvalg af flotte sparegrise. Du kan få mere inspiration via linket nedenfor.

Køb sparegris her

dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave, sølv sparegris, sparegris, dåbsgave sparegris, sparegris dåbsgave

Georg Jensen sparebøsse med elefant (Moneypant)

En enkelt elefant sparegris fra  Georg Jensen, kaldet “Moneyphant“. Den er i rustfrit stål og kommer i flere udgaver – en fin og klassisk dåbsgave fra gudmor eller fadder.

Køb Moneyphant her

Bordflag, Piet Hein flagstang, flag, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave, dåbsgave flag, flag til barnedåb, flag med indgraveret navn, sølvflag, sølvflag til barnedåb, dåbsgaver med indgravering

Piet Hein bordflag / flag med navn

Hvis du ønsker at give dåbsbarnet et flag, er dette fine bordflag fra Piet Hein en god mulighed. En flagstang, der kan pynte på bordet ved festlige lejligheder er en god gaveidé til barnedåben. Dette bordflag kan fås med indgravering.

Køb Piet Hein flag her

Bordflag, Georg Jensen flagstang, flag, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave

Georg Jensen flagstang – med indgravering

Et bordflag fra Georg Jensen vil pynte på ethvert fødselsdagsbord og er en god dåbsgave fra gudmor eller fadder. Flagstangen kan indgraveres med barnets navn, fødselsdato eller dåbsdato.

Køb Georg Jensen flagstang her

 dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave, dåbstallerken, dåbsplatte

Flot personlig dåbstallerken

Her er den perfekte gave fra gudmor eller fadder. Denne fine dåbstallerken kan bruges til både drenge og piger. Den bliver gjort helt personlig ved, at barnets navn, dåbsdato, fødselsdato, m.m. indgraveres. Tallerken / dåbsplatten er i sølvplet. Fra 585 kr.

Køb dåbstallerken her

dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave, kay bojesen, abe

Kay Bojesen dåbsgave

Den ikoniske træ abe fra Kay Bojesen er en populær gaveidé og vil være en gave, som kan pynte på børneværelset. Der findes mange forskellige Kay Bojesen figurer at vælge i mellem. En god gaveidé fra gudmor eller fadder.

Køb Kay Bojesen figur her

 

børnebestik mickey mouse, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave

Børnebestik sæt med Disney figurer

Sætte består af 4 dele – kniv, gaffel og 2 skeer. Et “toddler” bestiksæt giver barnet mulighed for at lære at spise med ved bordet med bestik, der passer i størrelsen. En god gaveidé til både drenge og piger.

Køb børnebestik med Disney her

børnebestik, hc andersen børnebestik, toddler bestik, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave

HC Andersen bestik til børn

Ting med H.C. Andersen er en klassisk gaveidé til barnedåb. Her er et fint børnebestiksæt, som består af motiver fra HC Andersens eventyr.  Bestiksætet kan indgraveres med barnets navn og dåbsdatoen.

Køb dåbsbestik fra Nordahl Andersen her

Mumi spisesæt til den lille

Her får du et rigtig fint spisesæt til små børn med mumitroldene. Det er et godt begyndersæt til det lille dåbsbarn, når han/hun skal lære at spise.  Gaveæsken er den perfekte dåbsgave fra gudmor, gudfar eller fadder.

Køb Mumi spisesæt her

Tøj til baby

Hvis du gerne vil give en lækker dåbsgave, så kan babytøj være en mulighed. Populære tøjmærker er f.eks.: Molo, Småfolk og Joha. Det kan være en god idé at købe tøj i en lidt større tøjstørrelse, hvis dåbsbarnet f.eks. er 3-4 måneder, kan du købe tøj i str. 86 eller 92, så er der også lidt tøj til barnet bliver 1 års tid.

Køb lækkert børnetøj her
sølvske, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gaveSølvske med barnets navn indgraveret

En klassisk dåbsgave fra gudmor. Sølvskeen kan fås med forskellige motiver fra H.C. Andersens eventyr og du kan få indgraveret barnets navn, fødselsdato eller dåbsdato.

Køb børne bestik i sølv herdåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave, fødselsdagstogFødselsdagstog – en super gaveidé

Dette søde tog er med en lille garder og små dyr. Barnet vil have glæde af toget helt frem til 11 års alderen. Idéen med et fødselsdagstog er, at det pynter på bordet  hvert år til barnets fødselsdag. På toget placeres et tal, der svarer til det år, barnet nu er blevet.

Køb fødselsdagstog her

 

dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave, fødselsdagstog

Navnetog – fødselsdagstog med barnets navn

Toget pynter på bordet til barnets fødselsdag, men “togvognene” udgøres af bogstaverne i barnets navn. Du kan både få vognene i naturtræ og forskellige farver. En god og personlig gaveidé.

Køb navnetog her


Dåbsgave fra fadder eller gudmor: Barnets bog

Barnets bog er en god og personlig dåbsgave fra gudmor eller fadder. Denne søde scrapbog er til alle minderne om barnets første leveår – hvornår kom den første tand? Hvordan gik barnedåben? Den første jul? Osv.

Køb Barnets Bog her

Dåbsgaver til hende

Personlig bog med dåbsbarnets eget navn

Dette er en personlig børnebog til dåbsbarnet, dvs. det er en historie, hvor dåbsbarnets navn og andre personlige oplysninger er  indflettet i en sød historie.  Små børn elsker at høre historier om sig selv, så denne bog kan hurtigt blive et hit ved godnatlæsningen.

Køb personlig bog her

 

H.C. Andersens eventyr – klassisk dåbsgave fra gudmor

H.C. Andersens eventyr er kendt og elsket af alle. Der vil være mange timers godnathistorie i eventyrene om “Den standhaftige tinsoldat”, “Den grimme ælling”, “Prinsessen På Ærten”, “Fyrtøjet”, “Klods-Hans” og mange flere

Køb HC Andersens eventyr her

dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave, billedramme, aftrykssæt

Fin billedramme med plads til billede og hånd/fodaftryk

Denne fine hvide billedramme har plads til et billede af det lille dåbsbarn og der følger et aftrykssæt med til at lave håndaftryk og fodaftryk af det lille dåbsbarns hånd og fod, (babyens hud kommer ikke i kontakt med sværte). Kommer i en flot gaveindpakning. 158 kr.

Køb fotoramme med foto og hånd/fodaftryk her

Smykker til barnedåb

Dåbssmykker er et godt og klassisk valg som gave til en barnedåb. Her får du en lang række gaveidéer.

dagmarkors, dagmarkors sølv, dagmarkors dåb, dagmarkors dåbsgave, barnedåbsgave, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, smykker dåbsgave, smykker til baby, baby smykker, dåbs smykker, smykke barnedåb, dåbssmykker, smykker til barn,  dåbsgaver sølv

Dagmarkors – et klassisk dåbssmykke

Dagmarkors til dåb er et yderst populært gavevalg til det lille dåbsbarn. Du kan få dagmarkors i både guld og sølv og i mange forskellige designs. Dagmarkorset er en tidløs gave, som vil holde  i mange år og give barnet et minde om dagen og gudmor/fadderen.

Køb Dagmarkors her

Dåbsgave smykke: Guldhjerte

Der findes mange fine dåbssmykker og dette fine guldhjerte er ingen undtagelse. En klassisk dåbsgave fra gudmor. Hjertet kan fås i både guld og andre materialer. En kæde kan tilkøbes. Fra 100 kr.

Køb guldhjerte her

 

Dåbshalskæde med Tro, Håb og Kærlighed i guld

En flot dåbsgave, der er tidløs og enkel. Dette smykke består af et guld vedhæng, der indeholder et kors, et anker og et hjerte – tilsammen symboliserer de tro, håb og kærlighed.  Dåbssmykker med tro, håb og kærlighed fås også i sølv. Halskæde kan tilkøbes.

Køb smykke med Tro, Håb og Kærlighed her

Sødt firkløver til dåbsbarnet

Firkløveret betyder “held og lykke” Dette søde firkløver er et godt bud på en fin gave fra gudmor eller fadder. Firkløveret hænger fra en kæde. En dejlig gave, som kan anvendes af barnet i mange år frem.

Køb firkløver vedhæng her

Fine armbånd til den lille pige

Et  lille armbånd er en god gaveidé. Den lille pige vil elske at have det på til kommende festlige lejligheder – fødselsdage, jul m.m. Se et sødt udvalg nedenfor.

Se fine børnearmbånd her


Vedhæng med barnets forbogstav

Dette søde vedhæng er udformet som  barnets forbogstav og er fra ByBiehl. Vedhænget er i sølv eller forgyldt sølv. Du kan tilkøbe en kæde. Fra 245 kr.

Køb vedhæng med bogstav her


Børnearmbånd i sølv

Et virkelig sødt sølv armbånd til dit lille gudbarn. I armbåndet sidder fem charms, der består af sut, hestesko, firkløver, hjerte og en mus. Børnearmbåndet kan justeres ind,  alt efter armens størrelse. Armbåndet kan bruges fra barnet er helt lille. Fra 465 kr.

Køb armbånd med charms her

Flot armbånd til baby med mariehøner

Et rigtig sødt armbånd til baby med mariehøner, armbåndet er en flot dåbsgave, hvis du vil give dit lille gudbarn en gave, som kan blive et varigt minde om dåben.

Køb armbånd med mariehøns her

Navnehalskæde til dåbsbarnet

Denne halskæde består af barnets navn. Halskæden fås i sølv og i 8 karat guld. Smykket  vil være en flot og  personlig gaveidé. Fra 595 kr.

Køb navnehalskæde her

Fint Margerit armbånd

Dette armbånd vil være sødt til den lille pige, og perfekt som en dåbsgave fra gudmor eller fadder. Det kan bruges fra barnet er lille og frem til konfirmationen. Et originalt margurit smykke fra Lund of
Copenhagen. Fra 815 kr.

Køb marguerit børnearmbånd her

smykkeskrin, smykkeskrin barnedåb, smykkeskrin dåb, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gaveSmykkeskrin

Et fin lille hjerteformet skrin til pigens første smykker. Skrinet er dekoreret med en sløjfe. Skrinet fås i forskellige størrelser. Det er muligt at få indgraveret barnets navn og evt. dåbsdatoen – det gør gaven personlig. Se det udvalg nedenfor.

Køb smykkeskrin med sløjfe her

Smykkeskrin med ballerina

Små piger elsker at have et smykkeskrin, hvor de kan gemme deres skatte. Dette fine skrin er med en dansende ballerina og lyserødt for.  En god dåbsgave fra gudmor. Se det store udvalg nedenfor. Fra 159,95 kr.

Køb smykkeskrin med ballerina her

Legetøj til dåbsbarnet

dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave, gåbil, gå bil

Dåbsgave fra gudfar eller gudmor: Flot gå bil

En flot gå bil i lækre farver vil vække lykke hos det lille dåbsbarn. Gåbilen kan anvendes allerede fra barnet begynder at kravle og rejse sig op – her styrker gå bilen barnets motorik. Der findes et stort udvalg af modeller og farver til både piger og drenge.

Køb gåbil her

Sød snekugle natlampe

En god gaveidé til dåbsbarnet Når kuglen tændes begynder glimmeret at hvivle og lyset i kuglen skifter mellem forskellige farver. Fås med forskellige farver og motiver – til både drenge og piger.

Køb snekugle her

Sjove tumledyr fra bObles

De super populære tumledyr fra bObles er et godt bud på en gave til barnedåb. Til babyen er “kylling” (vist på billedet) et godt valg, som stimulerer motorik og udvikling. Fås i både pige- og drengefarver.

Køb bObles her

Gåvogn fra Brio

En klassisk gave idé til dåbsbarnet. En gå vogn hjælper barnet, som skal lære at gå, så giver gåvognen  støtte. Den perfekte dåbsgave fra gudmor eller fadder.

Køb gåvogn her

Trehjulet cykel fra Winther

En trehjulet cykel er en super gaveidé til dåben. De klassiske cykler fra Winther kan bruges til udeleg i haven og selvom barnet måske ikke kan cykle endnu, er den også sjov at kravle på og putte sand i ladet. Du kan få cyklerne i flere flotte farver.

Køb trehjulet cykel her

Sjov kuglebane med biler

En god gaveidé til den lille dreng.  Kuglebanen har 4 små træbiler, som kører ned ad banen og vender sig undervejs. Kuglebanen styrker barnets finmotorik og øje-hånd koordination. En fin gave i afdæmpede farver. Fra 249,95 kr.

Køb kuglebane her

utraditionel dåbsgave, hvad giver man til barnedåb, forslag til dåbsgaver, gode ideer til dåbsgaver, kreative dåbsgaver, populære dåbsgaver, gode ideer til barnedåbsgave, verdens bedste dåbsgave, bedste gave til barnedåb, gaver til barnedåb, barnedåb gave, gave barnedåb, bedste dåbsgave, hvad giver man i dåbsgave, varig gave

Flot babygynge til de mindste

Træ babygynge i en lækker kvalitet. En sjov og lidt anderledes dåbsgave fra gudmor eller fadder. Gyngen kan både bruge ude og inde og den kan bruges fra barnet kan sidde selv, dvs. fra 6-7 måneder. Krog købes separat.

Køb babygyngen her

bObles krokodille

Et sjovt tumledyr fra bObles. Krokodillens trappeform giver barnet mulighed for at lege og øve sin motorik. Krokodillen er sjov at hoppe, kravle og gå på – her kan barnet øve sig i at gå på trapper. Fås i både pige- og drengefarver.

Køb bObles krokodille her

dåbsgave fra fadder, fadder dåbsgave, gudfar gave, fader barnedåb, barnedåb fadder, gave barnedåb fadder, fader til barnedåb, fadder barnedåb, dåbsgave fadder, barnedåb fader

Wheely Bug – søde håndlavede køredyr

Wheely bugs er sjove at sidde på og skubbe rundt med fødderne for det lille barn, der er ved at lære at gå. Wheely bug er en populær gaveidé til dåben. Der er en del dyr at vælge i mellem – mariehøne, tiger, mus, og ko og de fås  i en lille og stor model.

Køb Wheely Bug her

gudmor gave, dåbsgave fra gudmor, dåbsgaver gudmor, gudbarn, gudfar, gave til barnedåb fra gudmor, gudmor gave til barnedåb, barnedåb gudmor, gave fra gudmor, hvad giver en gudmor i dåbsgave, barnedåbsgave fra gudmor, gave til gudbarn

Begyndercykel fra PUKY

En lækker kvalitetscykel til de mindste (fra ca. 1 års alderen) – cyklen har fire hjul, så den har svært ved at vælte, men den er sjov for barnet at drøne rundt på. Fås i flere fine farver.

Køb begynder cykel her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *