Dåbsgaver til ham – gaveidéer til drenge

Dåbsgaver til ham: Er du på udkik efter en gave til en lille dreng? Så  se med her og få de 50 bedste gaveidéer til gode og personlige dåbsgaver til drenge.

Dåbsgaver til ham

Her får du masser af inspiration til barnedåbsgaver til drenge.

Gave til barnedåb: Fint skrin til tand og hårlok

Et gavesæt til den lille dreng. Gavesættet består af en blød bamse og 2 æsker  til drengens første tand og hårlok. Barnets navn kan indgraveres på låget af de 2 skrin. En af de gode dåbsgaver til ham. Fra 295 kr.

Køb min første tand og hårlok gaveæske her

Børne bestiksæt med navn

Et fint bestiksæt, som kan indgraveres med drengens navn. Sættet består af både tallerkner, krus, kniv, gaffel, teske og en lidt større ske i en flot gaveæske. Bestikket er dekoreret med Bamse & Kylling Fra 645 kr.

Køb Bamse & Kylling bestiksæt her

 

dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Navnetog – en god dåbsgave til ham

Et fint fødselsdagstog med drengens navn er en god og personlig gave. Du køber de bogstaver, som udgør drengens navn. Små drenge elsker tog og forrest bliver vognene trukket af et lille lokomotiv. Fra 15 kr. pr. togvogn med bogstav.

Køb navnetoget her

dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Georg Jensen sparegris

Her er et bud på en fin sparegris fra Georg Jensen. Denne elefant sparegris – “Moneyphant“ er i rustfrit stål og en rigtig god gaveidé til den lille dreng. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant her

Personlig bog til den lille dreng

En personlig børnebog til barnet med en god historie, hvor barnets navn og flere personlige oplysninger er flettet ind i historien. Barnet optræder som hovedperson i historien og det er en helt unik gave. Fra 219 kr.

Køb personlig bog her

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåb, dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Kay Bojesen fanebærer

Kay Bojesen figurerne er en klassisk dåbsgave til den lille dreng – det er dansk kvalitetsdesign. Du kan også købe den lille fanebærer til drengen eller en figur så som en elefant eller den klassiske abe. Fra 699 kr.

Køb Kay Bojesen garder

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåb, dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Sjov gåbil fra Vilac

Denne klassiske racerbil er en flot dåbsgave til ham. Den vil vække lykke hos dåbsbarnet. Bilen  hjælper drengen til at lære at gå. Der findes mange modeller og farver at vælge imellem. Fra 999 kr.

Køb gåbil her

sølvske, personlig dåbsgave, dåbsgave med indgravering, dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

H.C. Andersen sølvske med gravering til den lille dreng

En klassisk gave til barnedåb.  Du kan få indgraveret barnets navn, fødselsdatoen eller dåbsdato. Det er et fint minde om dåben og en gave, som den lille dreng kan beholde i mange år. Fra 1199 kr.

Køb sølvske her

dåbsgaver til ham

Bordflag med gravering

Et bordflag er en god gaveidé. Flagets fod kan indgraveres med barnets navn, fødselsdato og/eller dåbsdato. Det er sjovt for barnet at have sit eget personlige flag ved fødselsdage. Du kan se de mange muligheder fra bl.a. Piet Hein og Nordahl Andersen via linket. Fra 319 kr.

Køb Piet Hein flag her

dåbsgaver, HC Andersens eventyr
H.C. Andersen – de samlede eventyr

H.C. Andersens populære eventyr giver mange timers underholdene godnathistorier og barnet vil nyde at få dem læst op af forældre og bedsteforældre. Fra 199,95 kr.

Køb HC Andersens eventyr her

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåb

Bobles – sjove kravlemøbler

Flot legetøj, som styrker den lille drengs motorik. En super dåbsgave til ham. Hvis gaven er til en lille baby kunne “kyllingen“, “elefanten” eller “krokodillen” være gode at starte med. En populær dåbsgave til ham. Fra 299,95 kr.

Se det store udvalg af bobles tumlemøbler her

Kay Bojesen dyr i træ

Den fine klassiske træabe fra Kay Bojesen er en meget populær gaveidé, som vil pynte på børneværelset. Der findes mange forskellige Kay Bojesen figurer at vælge i mellem i mange fine designs. Fra 299 kr.

Køb Kay Bojesen abe her

Dåbsgaver til drengePuky begyndercykel

En begyndercykel fra Puky er en populær gaveidé . En begynder cykel har fire hjul, hvilket gør den meget sikker for barnet. Cyklen styrker barnets balance og motorik. Puky er et kvalitetsmærke, som udfører omfattende sikkerhedstest af deres cykler. Fra 349,95 kr.

Køb Puky begynder cykel her

Dåbsrør, dåbsgaver i sølv, personlig dåbsgave, dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Personlige gaver med indgravering

Et dåbsrør til den lille dreng kan gøres personligt ved at få drengens navn og dåbsdato graveret. Du åbner røret i den ene ende og kan opbevare dåbsattesten i røret. Fra 365 kr.

Køb dåbsrør her

Sjov gynge  til små børn

Dette gynge indbyder til en sjov gyngetur. Gyngen giver barnet god støtte med den høje ryg og sikkerhedsbæltet sørger for at barnet er fastspændt under gyngeturen. Reb medfølger, så gyngen kan hænges op. Fra 199 kr.

Barnets bog

Dette er en scrapbog, hvor forældrene kan sætte billeder ind og skrive  minder om drengens første år: Hvornår kom hans første tand? Hvornår begyndte han at gå? Forældrene kan også  skrive om ferier og fødselsdage. Fra 398 kr.

Køb Barnets Bog her

dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Georg Jensen flagstang

Et flag med indgraveret navn er en rigtig god dåbsgave til ham. Det er en god drengegave – små drenge elsker nemlig at vifte med flag og det vil pynte på bordet, når drengen har fødselsdag. Fra 399 kr.

Køb Georg Jensen flagstang her

Dåbsgaver til drenge

Min første tand og min første hårlok

Dette flotte cirkustog fra Nordahl Andersen består af cirkusvogne, som trækkes af en  elefant. I vognene er der plads til barnets første tand og den  første hårlok. Sættet er fortinnet, og har en flot grå farve. Fra 325 kr.

Køb cirkustog her

De små synger

En fin lille dåbsgave: “De små synger” er en klassisk bog fuld af børnesange, som mor og far kender fra deres egen barndom og kan synge som godnatsang for deres lille dreng. Fra 149,95 kr.

“De små synger” kan købes her

dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng HC Andersens fødselsdagstog

Et rigtigt fint fødselsdagstog til den lille dreng: H.C. Andersen går forrest og holder et fødselsdagsflag. Han trækker vogne med motiver fra hans eventyr, fødselsdagstoget vil være et hit hvert år til barnets fødselsdag. Så kommer det på bordet med et lille tal, der viser hvor gammel drengen nu er blevet. Fra 429,95 kr.

Køb toget her

Dåbsgaver til drenge

Flot fotoalbum med gravering

Denne fine fotoalbum kan graveres med barnets navn. Det er en god idé med et fotoalbum, hvor familien kan samle billederne fra dåben og andre vigtige stunder fra barnets første år. Se det store udvalg nedenfor. Fra 270 kr.

Se stort udvalg af fotoalbums her

dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Snekugle natlampe  til værelset

En god gaveidé til barnedåben. Snekuglen med lys kan bruges som natlampe, da den har timer funktion. Når man tænder kuglen begynder glimmeret at hvivle rundt i kuglen og lyset i kuglen skifter mellem 3 forskellige farver. Flere motiver til den lille dreng.  Fra 319,95 kr.

Køb snekugle her

Flot sparegris

Der findes et stort udvalg af sparegrise og det er en god gaveidé til barnedåb, da sparegrisen kan lære barnet om at spare op. Du kan få sparegrisen graveret med barnets navn. Fra 240 kr.

Køb sparegris her

Dåbssmykker til drenge

Et vedhæng med et kors, et firkløver eller drengens stjernetegn kunne være en god mulighed, hvis du ønsker at købe et smykke til den lille dreng. Andre muligheder kunne være et ID tag indgraveret med drengens navn. Du kan se en masse gode muligheder via links nedenfor.

Køb ID smykke her

Se udvalg af børnesmykker her

Den klassiske trehjulede cykel

De klassiske cykler fra Winther kan bruges både til udeleg i haven og til en tur på legepladsen. Selvom drengen måske endnu er for lille til at cykle, er en trehjulet cykel også sjov at kravle på og putte lidt sand i ladet. Du kan få cyklerne i flere flotte farver. Fra 599,95 kr.

Køb trehjulet cykel her

Sjov kuglebane med biler

Denne kuglebane er ligesom en bane til kugler men barnet sender små biler ned ad banen i stedet. Der medfølger 4 små biler. De små biler kører ned ad rampen og vender sig på hovedet for at køre ned af næste rampe. Fra 239,95 kr.

Køb bil kuglebane her

dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Dåbsgaver til ham: Wheely Bug

En wheely bug er en sjov gave idé til barnedåben.  Jeg har selv en wheely bug til min lille dreng og selvom han er for lille til at køre på den endnu, synes han at den er sjov at blive sat på og skubbet rundt. Fra 375 kr.

Køb Wheely Bug her

Børnebestik Disney figurer

Sættet kan graveres og består af kniv, gaffel og 2 skeer. Et bestiksæt til små børn giver barnet mulighed for at lære at spise med ved bordet med bestik, der passer i størrelsen. En god gaveidé til den lille dreng.

Køb børnebestik med Disney her

Boldbassin fra Misioo

Et lækkert  boldbassin til små børn med en masse plastikbolde,
som drengen kan boltre sig i. Du kan placere bassinet i stuen eller på barnets værelse. Der er til mange timers sjov leg. Kan bruges fra barnet er ca. 7-8 måneder. 200 bolde medfølger. Fra 600 kr.

Køb boldbassin her

Dåbsgaver til drenge

Bodil Elefant

En sjov legetøjsgave til barnedåben – Bodil Elefant er den lille elefant fra Lille Per filmene. Barnet kan trække rundt med elefanten og pladen kan  tages af, så elefanten kan bruges som bamse. Bodil Elefant er en meget populær gaveidé til små børn. Fra 199,95 kr.

Køb Bodil Elefant her

Brio Gåvogn

En klassisk gaveidé til barnedåb. Gåvognen hjælper drengen, som skal lære at gå, da den giver støtte. Samtidigt kan han placere sit yndlingslegetøj på ladet og tage det med rundt i huset.

Køb Brio gåvogn her

Hoppedyr

Hoppedyr er populært legetøj og de fleste mindre børn elsker at hoppe rundt på et hoppedyr. Fås både som  hoppeko, flodhest m.m. og i forskellige glade farver. Barnet får trænet sin motorik, når han sidder på et hoppedyr. Fra 249,95 kr.

Køb hoppedyr her

 

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåb

Dåbsgaver til ham: Halfdans ABC

En dejlig klassiker, der er fyldt med  ABC rim, som lærer drengen om alfabetet.   En god gaveidé til barnedåb. Fra 249,95 kr.

Køb Halfdans ABC her

Dåbsgaver til ham

Dåbskrus med gravering

Et flot krus vil være et dejligt minde om dåben. Kruset kan bruges igennem barndommen ved andre festlige lejligheder – for eksempel fødselsdage, jul osv. Du kan gøre gaven personlig ved at få kruset graveret med barnets navn og dåbsdato. Fås i stål, sølvplet og sølv. Fra 585 kr.

Køb barnekop her

1 års fødselsdagsgave idéer, bedste gaver til 1 årig, Gaveidéer til 1 årig, Bedste legetøj 1 år, 1 års fødselsdag, Fødselsdagsgave til 1 årig, Fødselsdag 1 år, Populært legetøj 1 år, Tumling legetøj, Gaveidéer 1 år, Gaver 1 års fødselsdag, Gave 1 års fødselsdag, Gaver 1 års fødselsdag, Gaver 1 år, 1 års fødselsdagsgave idéer, Legetøj til 1 årig, 1 års fødselsdagsgave, Gave til 1 årig, bedste legetøj til 1 årig

Sjove dukker fra DR

De søde dukker fra Danmarks Radio har været elsket af børn igennem adskillige år. Der findes mange forskellige dukker kendt fra børne TV, f.eks. Kaj & Andrea, Cirkeline, Bamse & Kylling osv. Fra 199 kr.

Køb hånddukker fra DR her

Tallerken med Mumi troldene

Disse flotte tallerkener og krus findes i mange farver og med motiver med Mumi troldene. fås i emalje eller melamin og kan bruges til f.eks. børnefødselsdagen eller andre hyggelige stunder. Fra 59,95 kr.

Køb mumi tallerkenerne her

 

Vuggeviser, godnatsange, barselsgaver, gave til nyfødt

Elefantens vuggevise – fin bog med godnatsange

Allerede fra babyen er helt lille, elsker han at høre mors og fars stemme. En godnatsang kan berolige babyen. Elefantens vuggevise er en klassiker og bogen indeholder også mange andre godnatsange. Fra 199,95 kr.

Køb vuggeviser her

Karrusel med musik, musikkarrusel, barselsgaver, gave til nyfødt, barselsgave, dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng Karrusel med musik fra KIDS By Friis

Her er en af de gode dåbsgaver til ham – en sjov karrusel med musik, der vil være god på drengens nye børneværelse. Den spiller musik når den lille dreng skal sove. Fra 499,95 kr.

Køb musik karrusel her

Bestiksæt til mindre børn

Et børnebestik er en god gaveidé til barnedåb. Der findes mange fine designs med kniv, gaffel og skeer med Disney, Mumi troldene, Bamse og Kylling, Kaj og Andrea.

Se det store udvalg af børnebestik her

Baby gaverSansegynge – sjov og ballade til en glad dreng

En sansegynge kan give meget sjov leg i  de kommende år – den kan både bruges til ren afslapning, hvor drenge kan hygge med yndlingsbogen eller iPad og den kan også bruges til sjov og leg. Kan anvendes inde og ude.  Gyngen stimulerer barnets motorik og balance. Fra 393 kr.

Køb sansegyngen her

personlig dåbsgave, dåbsgaver, dåbsgaver til ham, Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Billedramme med hånd/fodaftryk

Denne fine billedramme har plads til yndlingsbilledet af den lille dreng. Der følger et aftrykssæt med til at lave hånd- og fodaftryk. Drengens hud  er ikke i kontakt med sværte. Der er plads til et 10 x 15 cm billede. Billedrammen  kommer i en flot gaveindpakning. Fra 248 kr.

Køb fotoramme med foto og hånd/fodaftryk her

 

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåb

Bogen om Jakob og Joakim

Jørgen Clevin var et ikon i firsernes Danmark,  han var kendt for sine børneudsendelser, hvor han klippede og klistrede, men han var også god til at skrive børnebøger.  Serien om Jakob og Joakim handler om drengen Jakob og hans elefant Joakim og alle deres eventyr sammen. En god dåbsgave til ham. Fra 149,95 kr.

Bogen kan købes her

Lækkert sengesæt

En praktisk og lækker gaveidé til den lille dreng. Det er måske bedst at købe sengetøj til en juniordyne, da det er mere fremtidssikret og vil kunne bruges en del år frem, mens de fleste børn vokser ud af babydynen i 1 års alderen. Fra 279 kr.

Køb sengesæt til juniordyne her

Se også: De bedste dåbsgaver i 2019 – masser af gaveidéer

Dåbsgaver til ham

 Du har i listen oven for fået præsenteret en lang række muligheder, når du er på jagt efter den bedste dåbsgave til ham. Hvis man kikker listen her på siden igennem er der masser af dåbsgaver til drenge. Det kan både være en nostalgisk gave – et minde om barnedåben så som en sølvske, en træfigur fra Kay Bojesen, en sparegris fra Georg Jensen eller et smykke.

Gaver til drenge

 Et andet valg af drenge gaver kunne være legetøj: Biler, tog og traktorer er ofte populære valg. Det kunne være en gåbil eller scooter, som drengen kan lege med i haven fra 1 års alderen, det kan også være Brio tog eller Duplo klodser.

De bedste dåbsgaver til drenge

Hvad er den bedste dåbsgave til en dreng? Dette afhænger meget af omstændighederne – nogle familier vil elske at modtage en klassisk dåbsgave så som et bordflag, en ske eller en sparegris. Andre forældre vil være glade for en praktisk eller dekorativ gave til deres lille dreng – det kunne være noget til børneværelset, f.eks. en natlampe, en plakat eller en uro. Det kunne også være en klapvogn, en juniorseng eller sengetøj. Så når du leder efter en dåbsgave til ham findes der ikke én gave, som er den bedste gave eller den perfekte gave i alle situationer.

Dåbsgave til dreng

Nogle gange kan det være svært at finde på gaver til drenge. Jeg er selv mor til 2 små drenge og det kan virke som om mødre med piger har det lidt nemmere. Jeg tror dog kun det er et spørgsmål om at søge lidt inspiration og vi har i listen oven for inddelt gaver til drenge i 6 kategorier.

Barnedåbsgave dreng:

  • Personlig dåbsgave – dette består primært af unikke gaver, som er indgraveret med drengens navn
  • Drenge smykker – det kunne være et dog tag, et vedhæng med drengens forbogstav eller drengens stjernetegn. Igen en lidt anderledes mulighed for dåbsgaver til ham.
  • Dekoration og lamper til drengens værelse – f.eks. natlamper, uro, plakater og højdemålere.
  • Legetøj – her er mange muligheder – boldbassiner, gåbiler, gyngehest, lego, Brio osv.
  • Bøger og vuggeviser – også en klassisk gave som f.eks. H.C. Andersens eventyr eller en bog med godnatsange.
  • Tøj gaver. Her er også mange muligheder for dåbsgaver til ham. Det kan være en bodystocking, hue, bukser, bluse osv.

Hvad skal jeg give en dreng i dåbsgave?

Vi håber at du i listen ovenfor har fået idéer til ønsker til barnedåb, men hvis du stadig er I tvivl, kan du vælge at få mere inspiration her:

Dåbsgaver – drenge:

De bedste dåbsgaver i 2019 – masser af gaveidéer

Personlig dåbsgave – bedste gaver med navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *