Dåbsgaver til hende – gaveidéer til piger

Dåbsgaver til hende – er du på udkik efter en gave til en lille pige? Så  se med her og få de 50 bedste gaveidéer til gode og personlige dåbsgaver til piger.

Personlig dåbsgave til pige

Dåbsgaver til hende

Sparegris med bamse

Denne søde sparegris fra Nordahl Andersen er udformet som en bamse, der holder et hjerte. Der findes et stort udvalg af sparegrise og en sparegris er en klassisk gaveidé, der kan lære barnet om at spare op. Fra 275 kr.

Køb sparegris her

 

Dåbsgaver til hende

Børnebestik sæt med figurer fra Disney

Sættet kan graveres og består af 4 dele – kniv, gaffel og 2 skeer. Et “toddler” bestiksæt med disney figurer giver barnet mulighed for at lære at spise med ved bordet med bestik, der passer i størrelsen. En god gaveidé til den lille pige. Fra 425 kr.

Køb børnebestik med Disney her

Dåbsgaver til hende

Personlig bog til den lille pige

En fin personlig børnebog til barnet med en sød historie, hvor barnets navn og flere personlige oplysninger er flettet ind i historien. Barnet optræder som hovedperson i historien og det er en  meget unik gave. Fra 169 kr.

Køb personlig bog her

Dåbsrør, dåbsgaver i sølv, personlig dåbsgave, dåbsgaver, Dåbsgaver til hende, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Personlige gaver med indgravering

Et dåbsrør til den lille pige kan gøres personligt ved at få pigens navn og dåbsdato graveret. Du åbner røret i den ene ende og kan opbevare dåbsattesten inde i røret. Fra 365 kr.

Køb dåbsrør her

Dåbsgaver til hende
Fint skrin til tand og hårlok

Et gavesæt til den lille pige. Dette gavesæt består af en blød bamse og 2 æsker  til pigens første tand og hårlok. Barnets navn kan graveres på låget af de 2 skrin. En af de gode dåbsgaver til hende. Fra 295 kr.

Køb min første tand og hårlok gaveæske her

Barnets første bog

Dette er en fin scrapbog, hvor forældrene kan sætte billeder ind og skrive  minder om den lille piges første år: Hvornår kom hendes første tand? Hvornår begyndte hun at gå? Forældrene kan også  skrive om ferier og fødselsdage. Denne bog dækker de første 7 år. Fra 248 kr.

Køb barnets første bog her

Klassiske Kay Bojesen dyr

Den fine træabe fra Kay Bojesen er en populær gaveidé til barnedåb, som vil pynte på børneværelset. Der findes mange søde Kay Bojesen figurer at vælge i mellem. Fra 299 kr.

Køb Kay Bojesen abe her

Mumi gaveæske – spisesæt til den lille pige

Her får du et rigtig sødt spisesæt til små børn med mumitroldene. Det er et godt begyndersæt til det lille dåbsbarn, når hun skal lære at spise. Fra 299,95 kr.

Køb Mumi spisesæt her

dåbsgaver, dåbsgaver til ham, Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Georg Jensen flagstang

Et flag med indgraveret navn er en rigtig god og klassisk dåbsgave til hende. Det vil pynte på bordet, når pigen har fødselsdag. Fra 399 kr.

Køb Georg Jensen flagstang her

Dåbsgaver til hende, gaveidéer til pigerPrinsesse fødselsdagstog

Et rigtigt fint fødselsdagstog til den lille pige: En lille prinsesse går forrest og rækker vognene med forskellige dyr og gaver. Fødselsdagstoget vil pynte på bordet hvert år til pigens fødselsdag. Så kommer det på bordet med et lille tal, der viser hvor gammel pigen nu er blevet. Fra 399,95 kr.

Køb toget her

dåbsgaver, dåbsgaver til ham, Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Georg Jensen sparegris

Her er et bud på en fin sparegris fra Georg Jensen og en god dåbsgave. Denne elefant sparegris – “Moneyphant“ er i rustfrit stål og en rigtig god gaveidé til den lille pige. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant her

sølvske, personlig dåbsgave, dåbsgave med indgravering, dåbsgaver, dåbsgaver til ham, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

H.C. Andersen sølvske med gravering til den lille pige

En fin og klassisk gave til barnedåben.  Du kan få indgraveret pigens navn, fødselsdatoen eller dåbsdato. Det er et dejligt minde om dåben og giveren. Det er en gave, som den lille pige kan beholde i mange år. Fra 1199 kr.

Køb sølvske her

dåbsgaver, dåbsgaver til ham, Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Navnetog – en god dåbsgave til hende

Et fint fødselsdagstog med pigens navn er en god og personlig gave. Du køber de bogstaver, som udgør pigens navn. Forrest bliver vognene trukket af et lille lokomotiv. Fra 15,95 kr. pr. togvogn med bogstav. Fås i naturtræ og i fine pastelfarver.

Køb navnetoget her

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåb

Tallerken og krus med Mumi troldene

Disse fine tallerkener og krus med mumitroldene findes i mange farver og med forskellige motiver, de er i  emalje eller melamin og kan bruges til f.eks. børnefødselsdagen eller andre hyggelige stunder. Fra 59,95 kr.

Køb mumi tallerkenerne her

Flot fotoramme med gravering

En fin dåbsramme i tin eller sølvplet og  med søde baby motiver. Rammen er dekoreret med babyer, bamser og babysko.  På rammen er der plads til gravering af dåbsbarnets navn, fødselsdato, klokkeslæt, længde, vægt og dåbsdato. Fra 495 kr.

Køb fotoramme her

dåbsgaver til ham

Piet Hein bordflag med gravering

Et Piet Hein bordflag er en god gaveidé. Flagets fod kan graveres med pigens navn, fødselsdato eller dåbsdato. Det er dejligt for barnet at have sit eget personlige flag ved fødselsdagen. Du kan se de mange muligheder fra bl.a. Piet Hein og Nordahl Andersen via linket nedenfor. Fra 319 kr.

Køb Piet Hein flag her

Dåbsgaver til drenge

Min første tand og min første hårlok

Dette fine cirkustog er fra Nordahl Andersen og det består af to cirkusvogne, som trækkes af en  elefant. I de 2 vogne er der plads til barnets første tand og barnets første hårlok. Sættet er fortinnet. Fra 325 kr.

Køb cirkustog her

Dåbsgaver til drenge, dåbsgaver til ham, dåbsgaver til hende

Fotoalbum med gravering

Denne flotte fotoalbum kan indgraveres med pigens navn. Et fotoalbum er en god gave, da det giver familien mulighed for at samle billederne fra dåben og andre vigtige stunder fra barnets første år. Fra 270 kr.

Se stort udvalg af fotoalbums her

Smykker til barnedåb

Dåbssmykker er et godt og klassisk valg som gave til en barnedåb. Her får du en lang række gaveidéer til den lille pige.

dagmarkors, dagmarkors sølv, dagmarkors dåb, Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger, dagmarkors dåbsgave, barnedåbsgave, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, smykker dåbsgave, smykker til baby, baby smykker, dåbs smykker, smykke barnedåb, dåbssmykker, smykker til barn,  dåbsgaver sølv

Dagmarkors – et klassisk dåbssmykke

Dagmarkors er et populært gavevalg til det lille dåbsbarn. Du kan få dagmarkors i både guld, sølv og i mange forskellige designs. Dagmarkorset er en tidløs gave, som vil holde  i mange år og give barnet et minde om dagen. Fra 325 kr.

Køb Dagmarkors her

Guldhjerte vedhæng

Her er et fint lille vedhæng med et hjerte. Smykket er i forgyldt sølv og er en fin gaveidé til barnedåb. Fra 215 kr.

Køb guldhjerte her

Dåbsgave smykke: Hjerte 

En anden mulighed er dette stilfulde hjerte  i 8 karat rødguld med mat overflade. Hjertet måler 15×20 mm og en kæde kan tilkøbes. Fra 1795 kr.

Køb guldhjerte her

Vedhæng med pigens stjernetegn

Et sødt vedhæng med pigens stjernetegn er en rigtig god gaveidé til den lille pige. Det er en gave, som varer hele livet og smykket fås i både guld og sølv, samt i mange forskellige designs. Fra 195  kr.

Køb stjernetegn smykke her

Dåbshalskæde med Tro, Håb og Kærlighed i guld

En sød dåbsgave, der er tidløs og enkel. Dette smykke består af et guld vedhæng, der indeholder et kors, et anker og et hjerte – tilsammen symboliserer de tre – tro, håb og kærlighed, fås også i sølv. Halskæde kan tilkøbes. Fra 150 kr.

Køb smykke med Tro, Håb og Kærlighed her

Flot firkløver til dåbsbarnet

Firkløveret betyder “held og lykke” Dette søde firkløver er i forgyldt sølv og et godt bud på en fin gave til den lille pige. Firkløveret hænger fra en kæde. Fra 400 kr.

Køb firkløver vedhæng her

Fint armbånd til den lille pige

Den lille pige vil elske at have et fint armbånd på ved festlige lejligheder – fødselsdage, jul m.m. Dette fine armbånd er i sølv med små charms. Fra 465 kr.

Køb armbånd med charms her

Vedhæng med pigens forbogstav

Dette søde vedhæng er udformet som forbogstavet i barnets navn. Vedhænget fra ByBiehl fås  i sølv eller forgyldt. Du kan tilkøbe en kæde. Fra 295 kr.

Køb vedhæng med bogstav her


Dåbsgaver til hende: Søde børnearmbånd

Et sødt armbånd i sølv. Det vil være en fin gave til den lille pige.  Via linket nedenfor ses et udvalg af børnearmbånd i sterling sølv med forskellige motiver, for eksempel blomster eller hjerter. Fra 160 kr.

Se fine børnearmbånd her

Flot armbånd til baby med mariehøne

Et rigtig sødt armbånd til baby med mariehøne i sølv. Armbåndet er en flot dåbsgave og et varigt minde om dåben. Fra 195 kr.

Køb armbånd med mariehøns her

Navnehalskæde til dåbsbarnet

Denne halskæde består af pigens navn. Halskæden er i sølv, men fås også i guld. Smykket vil være en flot og  personlig gaveidé. Fra 695 kr.

Køb navnehalskæde her

Dåbsgaver til hende: Fint Margerit armbånd

Dette armbånd vil være sødt til den lille pige. Det kan bruges fra barnet er lille og frem til konfirmationsalderen. Et originalt margurit smykke fra Lund of
Copenhagen i forgyldt sølv. Fra 795 kr.

Køb marguerit børnearmbånd her

Sødt armbånd med små guld hjerter

Et rigtig sødt armbånd i 8 karat rødguld med et fint hjerte. En perfekt gave til barnedåb, da det kan justeres, så det kan bruges efterhånden som barnet vokser. Fra 945 kr.

Køb børnearmbånd med hjerte hersmykkeskrin, smykkeskrin barnedåb, smykkeskrin dåb, dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gaveSmykkeskrin med hjerte og sløjfe

Et fint lille hjerteformet skrin til pigens små skatte. Skrinet er dekoreret med en sløjfe. Det er muligt at få indgraveret barnets navn og evt. dåbsdatoen – det gør gaven personlig. Der findes et stort udvalg af fine smykkeskrin, se via linket nedenfor. Fra 210 kr.

Køb smykkeskrin her

Smykkeskrin – ballerina, der danser

Små piger elsker jo at have et smykkeskrin, hvor de kan gemme deres fine smykker. Dette skrin er med dansende ballerina og spiller en melodi, når det trækkes op. Fra 159,95 kr.

Køb smykkeskrin med ballerina her

Legetøjsgaver til små piger

Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger

bObles legetøj

Et sjovt tumledyr fra bObles giver barnet mulighed for at lege og øve sin motorik. Bobles tumledyr er sjove at hoppe, kravle og gå på – på krokodillen på billedet kan pigen f.eks. øve sig i at gå på trapper.

Køb bObles legetøj her

Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger

Dåbsgaver til hende: Wheely Bug

En wheely bug er en sjov gaveidé til barnedåben.  Jeg har selv en wheely bug til min lille pige og selvom hun er lidt for lille til at køre på den endnu, synes hun at den er sjov at blive sat på og skubbet rundt. Fra 387 kr.

Køb Wheely Bug her

Trehjulet cykel fra Winther

En trehjulet cykel er en super gaveidé til barnedåben. De klassiske cykler fra Winther kan bruges til udeleg i haven og selvom den lille pige måske ikke kan cykle endnu, er den også sjov at kravle på og putte lidt sand i ladet. Du kan få cyklerne i flere fine farver. Fra 599,95 kr.

Køb trehjulet cykel her

Dåbsgaver til drenge

Sjov Bodil Elefant trækdyr

Her en sjov legetøjsgave til barnedåben – Bodil Elefant er kendt fra Lille Per filmene og barnet kan trække rundt med elefanten ligesom Lille Per. Pladen kan tages af og så kan elefanten også bruges som godnatbamse Bodil Elefant er en populær gaveidé til små børn. Fra 199,95 kr.

Køb Bodil Elefant her

utraditionel dåbsgave, hvad giver man til barnedåb, Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger, forslag til dåbsgaver, gode ideer til dåbsgaver, kreative dåbsgaver, populære dåbsgaver, gode ideer til barnedåbsgave, verdens bedste dåbsgave, bedste gave til barnedåb, gaver til barnedåb, barnedåb gave, gave barnedåb, bedste dåbsgave, hvad giver man i dåbsgave, varig gave

Flot babygynge til de mindste

Babygynge i en lækker kvalitet. En sjov og lidt anderledes dåbsgave fra til den lille pige. Gyngen er i træ og kan både bruge ude og inde. Gyngen kan bruges fra barnet kan sidde selv, dvs. fra 6-7 måneders alderen. Krog købes separat. Fra 369,95 kr.

Køb babygyngen her

Kuglebane – sjovt legetøj til pigen

De fleste børn elsker kuglebaner. Det er en populær gave idé og en kuglebane kan give anledning til mange timers sjov leg til den lille pige. Fra 149,95 kr.

Køb kuglebane her

Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger

Boldbassin fra Misioo

Et lækkert  boldbassin til små børn, bassinet indeholder en masse plastikbolde, som pigen kan lege i. Du kan placere bassinet i stuen eller på pigens værelse. Der er til mange timers sjov leg. Kan bruges fra barnet er ca. 7-8 måneder. 200 bolde medfølger. Fra 593 kr.

Køb boldbassinet her

Hoppedyr

Hoppedyr er en populær gaveidé til mindre børn og de fleste børn elsker at hoppe rundt på et hoppedyr, samtidigt får barnet trænet sin motorik, når hun sidder på et hoppedyr. Fra 249,95 kr.

Køb hoppedyr her

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåbDåbsgaver til hende: Sansegynge

En sansegynge stimulerer pigens motorik og balance. Sansegyngen kan bruges fra baby er helt lille, så kan gyngen hænges fra en krog i loftet og mor kan få et lille hvil imens baby ligger på sansegyngen. Senere vil sansegyngen være en sjov gynge for det lidt større barn. Sansegyngen kan både bruges indendørs og udendørs. Fra 393 kr.

Køb sansegyngen her

gudmor gave, dåbsgave fra gudmor, dåbsgaver gudmor, gudbarn, gudfar, gave til barnedåb fra gudmor, gudmor gave til barnedåb, barnedåb gudmor, gave fra gudmor, hvad giver en gudmor i dåbsgave, barnedåbsgave fra gudmor, gave til gudbarn

Begyndercykel fra PUKY

En lækker kvalitetscykel til de mindste (fra ca. 1 års alderen) – cyklen har fire hjul, så den er svær at vælte, men den er sjov for barnet at lege med. Fås i flere fine farver. Fra 349,95 kr.

Køb begynder cykel her

Brio Gåvogn

En klassisk gaveidé til dåben. Gåvognen hjælper pigen, som skal lære at gå, da den giver støtte. Samtidigt kan hun placere sit yndlingslegetøj på ladet. f.eks. dukken og tage den med rundt i huset. Fra 399 kr.

Køb Brio gåvogn her

Dåbsgaver til hende: Puttekasse

En lille gave til pigen på knap 1 år. Puttekassen hjælper barnet til at forstå former som firkanter, trekanter og cirkler, samt farver. Den træner også barnets finmotorik.

Køb puttekasse her

 

Se også: De bedste dåbsgaver i 2019 – masser af gaveidéer

Bøger og vuggesange

Hvis du ønsker at give en bog til barnedåben, får du her nogle gode muligheder:

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåb

Dåbsgaver til hende: Halfdans ABC

En dejlig klassiker, der er fyldt med  ABC rim, som lærer pigen om alfabetet. En god gaveidé til barnedåben. Fra 149,95 kr.

Køb Halfdans ABC her

dåbsgaver, HC Andersens eventyr
H.C. Andersen dåbsgave – de samlede eventyr

H.C. Andersens populære eventyr giver mange timers underholdene godnathistorier og den lille pige vil nyde at få dem læst op af forældre eller bedsteforældre. Fra 199,95 kr.

Køb HC Andersens eventyr her

Dejlig gave – “De små synger”

En sød lille dåbsgave: “De små synger” er en klassisk sangbog fuld af de børnesange, som også forældrene kender fra deres egen barndom. En god bog til godnatsangen for den lille pige. Fra 149,95 kr.

“De små synger” kan købes her

Vuggeviser, godnatsange, barselsgaver, gave til nyfødt

Elefantens vuggevise – fin bog med godnatsange

Allerede fra baby er lille, elsker hun at høre mors og fars stemme. En godnatsang kan berolige baby. Elefantens vuggevise er en klassiker og bogen indeholder mange forskellige godnatsange. Fra 199,95 kr.

Køb vuggeviser her

Ideer til barnedåbsgave: Dekoration og lamper til børneværelset

Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger

Prinsesse karrusel med musik fra KIDS By Friis

Her er en  god dåbsgaver til hende – en sød karrusel med musik, der vil være god på pigens nye børneværelse. Karrusellen spiller musik når den lille pige skal sove og har søde figurer fra HC. Andersens eventyr. Fra 499,95 kr.

Køb musik karrusel her

personlig dåbsgave, dåbsgaver, dåbsgaver til ham, Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger, barnedåbsgave dreng, dåbsgave til dreng

Flot ramme med plads til billede og hånd/fodaftryk

Hvid billedramme med plads til et sødt billede af den lille pige. Der følger et aftrykssæt med til at lave hånd- og fodaftryk. Pigens hud  er ikke i kontakt med sværte. Der er plads til et 10 x 15 cm billede. Billedramme, som  kommer i en flot gaveindpakning. Fra 158 kr.

Køb fotoramme med foto og hånd/fodaftryk her

Dåbsgaver til hende, gaveidéer til piger

Snekugle natlampe  til værelset

En god gaveidé til dåben. Snekuglen med lys kan bruges som natlampe, da den har timer funktion – når du tænder kuglen begynder glimmeret at hvivle rundt i kuglen og lyset skifter mellem 3 forskellige farver. Flere motiver til den lille pige. Fra 319,95 kr.

Køb snekugle her

Dåbsgaver til hende

Du har i listen oven for fået præsenteret en masse muligheder, når du leder efter den bedste dåbsgave til hende. Hvis du kikker listen her på siden igennem er der masser af dåbsgaver til piger. Det kan både være en nostalgisk gave – et minde om barnedåben så som en et graveret flag, en træfigur fra Kay Bojesen, en sparegris fra Georg Jensen eller et fint smykke.

Gaver til piger

Et andet valg af pige gaver kunne være legetøj: B0bles, en gynge eller et boldbassin er populære valg. Det kunne også være en cykel, som pigen kan lege med i haven fra 1 års alderen, det kan også være en dukke eller et legekøkken.

De bedste dåbsgaver til piger

Hvad er den bedste dåbsgave til en pige? Dette afhænger meget af omstændighederne – nogle familier vil elske at modtage den klassiske dåbsgave så som et bordflag, en ske eller en sparegris. En anden mulighed er et smykke. Nogle forældre vil være glade for en praktisk eller dekorativ gave til deres lille pige – det kunne være noget til børneværelset, f.eks. en natlampe, plakat eller en uro. Det kunne også være en større ting som fx en klapvogn, en juniorseng eller sengetøj. Så når du leder efter en dåbsgave til hende, findes der ikke én gave, som er den bedste – eller den perfekte gave i samtlige situationer.

Dåbsgave til pige

Nogle gange kan det være svært at finde på den rigtige gave. Jeg tror dog kun det er et spørgsmål om at søge  inspiration og vi har i listen oven for inddelt gaver til piger i forskellige kategorier.

Barnedåbsgave pige:

  • Personlig dåbsgave – dette består af unikke gaver, som er indgraveret med pigen navn.
  • Smykker – det kunne være et vedhæng med pigens forbogstav eller  stjernetegn. Det kunne også være et dagmarkors eller et firkløver.
  • Dekoration og lamper til pigens værelse – f.eks. natlamper, uro, plakater.
  • Legetøj – her er mange muligheder – boldbassiner, gyngehest, dukke, wheely bug osv.
  • Bøger og vuggeviser – f.eks. en klassisk gave som H.C. Andersens eventyr eller en bog med godnatsange.

Hvad skal jeg give en pige i dåbsgave?

Vi håber, at listen ovenfor har givet mange idéer til ønsker til barnedåb, men hvis du stadig er i tvivl, kan du vælge at få mere inspiration her:

Dåbsgaver – piger:

De bedste dåbsgaver i 2020 – masser af gaveidéer

Personlig dåbsgave – bedste gaver med navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *