Gave til 3 årig – masser af gaveidéer

3 år fødselsdagsgave eller julegave? Skal du købe gave til 3 årig? Her får du over 50 forskellige idéer til den bedste gave til 3 årig. Her er gaver, som både er sjove for barnet, men også styrker barnets udvikling og motorik.

Trehjulet cykel – god gaveidé til den 3 årige

En trehjulet cykel fra Winther er et dansk kvalitetsmærke. 3 årige elsker at være aktive og at cykle er et kæmpe hit. En trehjulet cykel er en god og tryg måde at lære at cykle på og bagpå ladet er der plads til yndlingsbamsen, hvis den skal med på tur. Fås i flere farver. Fra 599,95 kr.

Køb trehjulet cykel her

Legemad

Legemad er en meget populær gaveidé til mindre børn. Mange 3 årige vil elske at lege med legemad, som er genkendeligt fra barnets hverdag – is, rosinpakker, flødeboller med mere kunne være en god gaveidé. Fra 15 kr.

Køb legemad her

Sjov leg til 3 årig: Misioo Boldbassin

Dette boldbassin er god underholdning til den 3 årige dreng eller pige og her er til mange timers sjov leg. Du kan få boldene i mange flotte farver. Boldbassinet kan placeres i stuen eller på barnets værelse. 200 bolde medfølger. Fra 672 kr.

Køb boldbassin her

Bobles – sjov leg til den 3 årige

En fin gaveidé, som styrker grovmotorikken. Bobles er skægt at lege med for den 3 årige pige eller dreng, som elsker at kravle og tumle. Disse typer af Bobles er populære valg til barnet på 3 år: Elefant, Dino eller tumlebræt. B0bles starter fra 29,95 kr.

Køb bobles her

Gurli Gris legetøj

Gurli Gris er kendt og elsket blandt små børn og der findes et stort udvalg af legetøj og puslespil med Gurli Gris og hendes venner. Fra 65 kr

Køb Gurli Gris legetøj her

Vilac sansespil

Spil børn 3 år: Her er et skægt sansespil, som sagtens kan leges med i 3 års alderen. Spillerne skal skiftes til at trække et kort og så skal man stikke hånden i en følekasse og mærke sig frem til den ting, som passer sammen med billedet på kortet. Et super spil for barnet, som får øvet finmotorik. En god gave til 3 årig. Fra 199 kr.

Køb sansespil her

Sjovt legekøkken

Hvis den lille kok elsker at lege madlavningslege, så vil et flot køkken være et hit. Fra 499,95 kr.

Se legekøkkener her

Puky Løbecykel

Denne Puky løbecykel er perfekt til den 3 årige og den styrker barnets balance og motorik. Her er masser af muligheder for at tage på spændende eventyr for barnet. Løbecyklens design har fokus på komfort og sikkerhed. Til barnet på 3 år bør du vælge en cykel i str. large (mærket LR1). PUKY løbecykel fås fra 505 kr.

Køb Puky cykel her

Flotte biler til den 3 årige

Her er nogle super seje racerbiler til den 3 årige, der elsker at lege med biler. Bilerne er i flere forskellige farver og fra firmaet Le Toy Van, som er kendt for deres gode kvalitet. Bilerne kan også bruges på BRIOs togskinner. En god gave til 3 årig. Fra 195 kr.

Køb biler her

Sejt parkeringsanlæg fra Hape

Hape fremstiller godt og solidt kvalitetslegetøj og dette flotte parkeringsanlæg er ingen undtagelse. Med 4 etager, ramper, benzintank og helikopterlandingsplads er der til mange timers god leg. Der medfølger 2 køretøjer og 1 helikopter. Fra 499,95 kr.

Køb parkeringsanlæg her

 

God gaveidé: Sansegynge

Denne sjove sansegynge vil vække glæde på gavebordet. Den fungerer som en sjov gynge og den kan også bruges som et hyggeligt sted til afslapning, hvor barnet kan ligge med sin dyne og en bog. Gyngen kan hænge fra et træ eller bruges indenfor, hvor den kan hænge fra en krog i loftet. Fra 392 kr.

Køb sansegynge her

Schleich bondegårdsdyr

De fine bondegårdsdyr fra Schleich er håndmalede og meget naturtro.  Dyrene kan evt. bo på denne fine bondegård. Fra 44,95 kr.

Køb bondegårdsdyr her

God gaveidé: Bondegård

Her er en gave, som nok skal blive et hit på gavebordet: En fin bondegård, hvor der er til mange timer med sjov leg. Bondegården vil passe fint sammen med de håndmalede bondegårdsdyr fra Schleich. Bondegård fra 499,95 kr.

Køb bondegård her

Testvindende fingermaling

Fingermaling i høj kvalitet, som er let at vaske af tøjet. For den 3 årige dreng eller pige vil denne gave være et hit. 3 årige synes, det er sjovt at dyppe fingrene (og evt. tæerne) i malingen og lave tegninger og fodaftryk på papir. Sættet med 4 bøtter er miljøvenligt og lavet i naturlige materialer – allergivenligt og uden giftig kemi. Fra 99 kr.

Køb fingermaling her

Sød Rubens dukke

De kære Rubens dukker er et stort hit hos børnene. Dukkerne er i en god kvalitet – håndlavede af blød fleece og med fine broderede detaljer. Her er til mange gode lege – dukken skal have mad, puttes, køre en tur i dukkevognen og tøjet kan tages af og på. En fin gave til 3 årig. Dukker fra 299,95 kr.

Køb dukke her

Dukkevogn og tilbehør til dukker

Mange 3 årige synes, at leg med dukker er sjovt og til denne leg hører også tilbehør til dukken, f.eks. dukkevogn, så dukken kan skubbes en tur, en klapvogn eller dukkeseng til, når dukken skal sove, dukketøj med mere. Fra 99 kr.

Køb dukketilbehør her

BRIO togbane og tog

En togbane fra Brio er en klassisk gaveidé til små drenge. Det er en gave, som kan bruges mange år frem. På billedet ses et begyndersæt med tog, vogne, træer og skinner. Sætttet kan udvides med andre Brio togsæt.
Fra 149 kr.

Køb Brio tog her

De små synger

“De små synger” bør ligge ved sengen, når barnet skal sove. Bogen er fuld af de gode gamle børnesange, som for eksempel: “Op lille Hans”, Se min kjole” og mange flere. Barnet vil elske at høre en lille sang inden sengetid. Fra 119,95 kr.

“De små synger” kan købes her

God gaveidé: Joki Hængestol

Denne flotte hængestol vil vække glæde på gavebordet!  Hængestolen er både en sjov gynge, som barnet kan lege med og den fungerer også som en hyggelig hule, hvor den 3 årige kan trække sig tilbage med en bog eller iPad. Joki Hængestolen kan du placere allevegne og den fylder ikke meget – hæng den fra et træ eller indendørs fra en krog i loftet. Du kan vaske stolen i vaskemaskinen. Fra 749,95 kr.

Køb hængestol her

Lægetaske fra Le Toy Van

Denne sjove lægetaske indeholder masser af instrumenter og medicin, så den 3 årige kan tilse alle bamserne. Lægetasken giver mulighed for mange sjove lege og gør også barnet mere fortrolig med at gå til læge. Sættet indeholder medicin, instrumenter, stetoskop, termometer, indsprøjtning osv. Fra 499 kr.

Køb lægetaske her

Flotte dinosaurer fra Schleich

For 3 årige drenge er dinosaurer et stort hit og disse dinosaurer fra Schleich vil være en rigtig god gaveidé. Dinosaurerne fra Schleich er meget livagtige og detaljerede. Det er kvalitetslegetøj, som holder i mange år. En sjov gave til 3 årig. Fra 89,95 kr.

Køb dinosaurer her

Børnekniv

Mange 3 årige nyder at være med i køkkenet og røre i en skål eller snitte i en agurk eller tomat. Med denne fine børnekniv kan barnet sagtens snitte grøntsager, men kommer ikke til skade, hvis det er fingeren, som kniven rammer. Fra 149,95.

Køb børnekniv her

Børnespillet “Fest i junglen”

Spil til børn 3 år: Et festligt begynderspil fra Djeco til de mindste børn, hvor barnet løser små opgaver for at vinde medaljer. Opgaverne kan være at bygge en pyramide, kaste- og gribeøvelser, stable små dyr med mere. Hele familien kan spille sammen. Fra 159,95 kr.

Køb fest i junglen her

Fin kagestander til te-selskabet

Det er rigtig sjovt at servere te og kage for bamser og dukker og her er en flot kageopsats i træ til det lille te-seskab. Opsatsen kommer med 8 forskellige kager. Fra 259 kr.

Køb kagestander her

Kæmpe gravko til sandkassen

Her er en sjov gravko, som kan bruges i sandkassen. Både den 3 årige dreng eller pige vil have glæde af denne gravko. Barnet kan sidde på gravkoens sæde og styre den med 2 styrepinde, som bruges til at skovle sandet op i små bunker. Sædet kan dreje hele vejen rundt og med gravkoens gummihjul vil den være let at rykke rundt. Gravkoen kan bruges frem til 6 års alderen. Fra 499,95 kr.

Køb gravko til sandkassen her

Male og tegne

Børn synes det er sjovt at tegne og male. Disse tuscher er nemme at holde om og ufarlige, hvis de skulle ende i munden. De er placeret i en træklods, så de er lette at holde styr på, du kan evt. lime proppen fast i bunden af klodsen, så den ikke forsvinder eller barnet putter den i munden. Fra 99,95 kr.

Køb tuscher her

Store Hama perler

Perler er sjove for barnet og styrker både barnets finmotorik og kreativitet. Til en 3 årig bør du vælge maxi perler, da det endnu kan være for svært for barnet, hvis perlerne er for små. Fra 49,95 kr. (den store æske på billedet koster 349,95 kr)

Køb perler her

Sjove og søde bamser fra DR

Barnet vil elske at lege med en af de sjove og velkendte figurer fra DRs populære børneprogrammer. Bamserne fås også som hånddukke, hvor du kan stikke hånden ind i dukken og styre mundbevægelserne. En sød gave til 3 årig. Fra 99 kr.

Køb DR dukke her

Gave til 3 årig

Køkkenmaskine / røremaskine med bageartikler

Børn i 3 års alderen leger ofte rollelege, hvor de efterligner de voksne og med denne sjove røremaskine fra Le Toy Van, kan barnet lege kok eller bager. Røremaskinen har en drejeknap, så piskeriset drejer rundt og til sættet hører legemad – mel, sukker, æg og mælk. Fra 379 kr.

Køb røremaskine her

Gave til 3 årig

Byggeklodser i træ fra Brio

De fleste 3 årige elsker at bygge tårne og huse af klodser – og vælte dem igen!  Byggeklodser i naturfarver, sæt med 50 stk. i forskellige former og faconer. Fra 349,95 kr.

Køb byggeklodser her

Gave til 3 årig

Modellervoks

En æske med modellervoks, der indeholder 4 bøtter i forskellige farver og 8 forskellige forme, en kniv, en kagerulle og en “pølse-trykker”, der kan lave lange pølser i forskellige former. Sjov og kreativ leg til børn på 3 år. Fra 189,95 kr.

Køb modellervoks her

Gave til 3 årig

Legetipi

Mange små børn nyder at lege hule og med dette flotte tipi telt er der mange muligheder for sjov leg, men også plads til fordybelse. Der kan hænges en lyskæde på teltet, så det bliver endnu mere hyggeligt for barnet. Teltet er sammenklappeligt og fylder ikke ret meget. Kan bruges udendørs og inde, men bør tages ind ved regnvejr og om natten. Fra 895 kr.

Køb lege telt her

Gave til 3 årig

Sjovt rødt kasseapparat – god gaveidé

Flot kasseapparat i træ fra Le Toy Van. Barnet kan bygge en lille købmandsbutik, hvor kasseapparatet kan indgå i legen. Der medfølger 1 bon, samt 5 pengesedler og 5 mønter. Fra 279 kr.

Køb kasseapparat her

De seje figurer fra Paw Patrol

Paw Patrol er et af de helt store hits for de 3 årige. Børn elsker at se tegnefilmene i fjernsynet og lege med de sjove og seje vovser fra Paw Patrol, som er sande helte. Fra 79,95 kr.

Køb paw patrol legetøj her

Gave til 3 årig

Puslespil

Det er sjovt og hyggeligt for den 3 årige at lege med puslespil. Et puslespil er med til at udvikle hjernen og barnets finmotorik. Puslespil i træ og med knopper er særligt velegnet til aldersgruppen. En god og prisbillig gave til 3 årig. Fra 69,95 kr.

Køb puslespil her

Værktøjsbænk i træ

En sjov værktøjsbænk, hvor der hører mange forskellige værktøjer med, som f.eks. hammer, svensknøgle, sav, tænger, m.m. Det er sjovt at efterligne de voksne, når barnet leger og her er masser af muligheder for, at den lille håndværker kan slå sig løs. Fra 1299,95 kr.

Køb værktøjsbænk her

Badeand

Denne sjove and er god at have med i bad for en 3 årig. Fås i flere farver. Anden er i naturgummi. Der kan ikke komme vand ind i anden. Fra 110 kr.

Køb en sød badeand her

Gave til 3 årig

Elefanten, der så gerne ville sove

En sød bog for de mindste, der gør det nemmere at falde i søvn. Bogen er efterfølger til bestselleren: “Kaninen der så gerne ville sove”. Bogen handler om Ellen, den lille søvnige elefantunge, som drager igennem en magisk skov, hvor hun møder forskellige dyr, der hjælper hende til at slappe af og falde i søvn. Fra 199 kr.

Køb bogen om elefanten her

Gave til 3 årig

God gaveidé – Piet Hein flag med navn

En flot flagstang fra Piet Hein er en god og klassisk gave til det 3 årige barn. På flagets fod kan barnets navn og fødselsdatoen indgraveres – en fin og personlig gave. Fra 499 kr.

Køb Piet Hein flag her

Gave til 3 årig

Bristle Blocks

De klassiske og skægge Bristle Blocks har været et hit blandt mindre børn igennem mange år. Med disse farverige klodser kan barnet bygge forskellige fantasifulde og kreative figurer.  I denne praktiske kuffert får barnet 85 klodser – også nem at tage med på tur. Godt legetøj 3 år Fra 289,95 kr.

Køb Bristle Blocks her

Gave til 3 årig

Gravko til den lille dreng

En sjov gravko med en figur og en skovl, som barnet kan bevæge op og ned. Gravkoen er solidt udført i træ og med gummihjul. En sød lille gave til 3 årigFra 149 kr

Køb gravko her

Gave til 3 årig

Fødselsdagstog

Der findes mange flotte tog, f.eks. med en lille garder og små dyr, H.C. Andersens eventyr, prinsesser, cirkus osv. Barnet vil have glæde af toget helt frem til 11-12 års alderen. Idéen med et fødselsdagstog er, at det kan pynte på bordet hvert år, når barnet har fødselsdag. På toget placerer du det tal, der svarer til barnets fødselsdag. Fra 315 kr.

Køb fødselsdagstog her

Gave til 3 årig

Hoppedyr

Hoppedyr er en god gaveidé. Med et hoppedyr er der masser af muligheder for at få brændt energi af og styrket motorikken. Barnet har det sjovt og får samtidigt øvet sig i at hoppe. Fås i flere farver. Fra 224 kr.

Køb hoppedyr her

Gave til 3 årig

Sjove musikinstrumenter

Mange 3 årige elsker at spille musik og et fint klaver, en xylon eller tambourin vil være et hit på gavebordet. En dejlig gave til 3 årig.

Køb musikinstrumenter her

Gave til 3 årig

H.C. Andersens eventyr

En fin gave til den 3 årige dreng eller pige. H.C. Andersens klassiske og elskede eventyr er kendt af alle og der vil være til mange timers godnathistorie i eventyrene om prinsessen på ærten, tinsoldaten, fyrtøjet og mange flere. Fra 154,95 kr.

Køb HC Andersens eventyr her

Gave til 3 årig

Klassiske Kay Bojesen figurer

En dejlig gaveidé til barnet. Der findes mange fine figurer og til den lille pige eller dreng vil elske den klassiske abe, elefant, zebra eller fugl. Kay Bojesens figurer er en gave, som barnet vil have glæde af i mange år. Fra 299,95 kr.

Køb Kay Bojesen figur her

Gave til 3 årig

Flot traktor

En sjov Massey Ferguson traktor, der har motorhjelm og døre, der kan åbnes. Fra 379 kr.

Køb traktor her

Gave til 3 årig

Sjov trapez – en god gaveidé

At hænge på hovedet og lave forskellige øvelser i en trapez er rigtig godt for udviklingen af barnets motorik og balancesans. Samtidigt er det sjovt for barnet at lege cirkus. Denne trapez med gymnastikringe kan anvendes inde og ude. Det er simpelt at justere den i højden med rebene. Krogene medfølger ikke, men købes separat. Fra 189,95 kr.

Køb trapez her

Figurer fra pyjamasheltene

Idé til fødselsdagsgave 3 år: Pyjamasheltene er meget populære figurer blandt 3 årige børn. De fleste børn er  vilde med disse superhelte og elsker at se tegnefilmene om pyjamasheltene og lege med legetøjet. Fra 87 kr.

Køb pyjamasheltene her

Gave til 3 årig

Georg Jensen sparegris

Her er en fin sparegris fra Georg Jensen. Denne elefant sparegris – “Moneyphant“ er i rustfrit stål og en rigtig god gaveidé til en 3 årig til enten jul eller fødselsdag. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant

Gave til 3 årig

Halfdans ABC

Halfdans ABC er en god og klassisk børnebog, bogen indeholder en lang række ABC rim og remser, som lærer den 3 årige om alfabetet. En god gave til 3 årig. Fra 199,95 kr.

Køb Halfdans ABC her

Gave til 3 årig

3 års fødselsdagsgave idé: En sandkasse

Her er en rigtig god gave til den 3 årige: En sandkasse til haven: Findes der noget bedre end at lege med sand og vand i den alder? Fra 869 kr.

Køb sandkasse her

Gave til 3 årig

Sandlegetøj

Der findes et stort udvalg af sandlegetøj, som er et hit, når barnet leger i sandkassen, på legepladsen eller til en hyggelig dag på stranden – 3 år legetøj. Fra 30 kr.

Køb sandlegetøj her

Gave til 3 årig

Bestiksæt

Et fint spisesæt med sjove motiver til den 3 årige. Bestiksættet er i børnestørrelse, så det er nemt at holde på for små hænder og det indeholder en kniv, gaffel og 2 skeer (1 lille og 1 stor) – det er altsammen i rustfrit stål. God gave barn 3 år. Fra 240 kr.

Se det store udvalg af børnebestik her

Gave til 3 årig

Lego Duplo til 3 årig

Legos serie med de store klodser – “LEGO DUPLO” er meget populært legetøj blandt små børn. Der findes et stort udvalg  både til drenge og piger. Godt legetøj 3 år. Fra 199,95 kr.

Køb Lego Duplo her

Totte bøgerne

De kære bøger om den lille dreng Totte indeholder små  historier, som barnet kan genkende fra sin hverdag. Her er til mange hyggestunder med historier om Totte. Totte-bøgerne har været populære igennem mange år. En god gave til 3 årig. Fra 65 kr.

Køb Totte bog her

 

Se også:  12 søde fødselsdagstog til dåbsgave, baby shower gave eller fødselsdagsgave

Gave til 3 årig

Hvad er den bedste gave til 3 årig?  Der er rigtig mange muligheder, når du skal finde gode gaveidéer til en 3 årig dreng eller pige. I en alder af 3 år begynder barnet så småt at kunne fortælle, hvad han eller hun har af ønsker. Men det kan stadig være ret svært at finde ud af, hvad det præcist er barnet ønsker sig mest. For en 1 årig eller 2 årig kan man stadig give barnet praktiske ting som tøj eller møbler, men når barnet fylder 3 år, vil han eller hun blive glad for at pakke  noget legetøj op, så fødselsdagsgave ideer til 3 års fødselsdag eller julegaven, bør være legetøj. (Du kan selvfølgelig både give legetøj og en mere praktisk ting).

Legetøj til 3 årig – ønsker til 3 årig?

Når du leder efter en gave til en 3 årig, så vil legetøj som sagt være et af de oplagte ønsker til 3 årig.  Det kan være motorik legetøj, da 3 årige børn for det meste er meget aktive, de elsker at lege, løbe, hoppe og bruge kroppen og samtidigt styrkes deres finmotorik og grovmotorik. Motorik legetøj 3 år er alt det legetøj, som styrker kroppens motorik – det kan være en sansegynge, Bobles legetøj, hoppedyr, en cykel eller en trapez. Det kan også være en gave som styrker finmotorikken, fx perler, fingermaling, legoklodser eller et sjov spil til 3 årige.

Kreativt legetøj er også en god fødselsdagsgave til 3 årig, kreativt legetøj 3 år styrker barnets kreativitet og opfindsomhed. Det kan f.eks. være fingermaling, billedbøger, perler, små spil, tuscher,  legoklodser, musikinstrumenter med mere. Der er mange muligheder, hvis du leder efter kreativt legetøj til en 3 årig.

Populært legetøj 3 år

Findes der legetøj som er det bedste legetøj til 3 årig?  Det er svært at pege på en bestemt ting, da det afgøres af barnets interesser og personlighed. Så hvis du gerne vil finde en perfekt gave til 3 årig, bør du snakke med forældrene eller kikke på, hvad der i særlig grad interesserer barnet. Mange 3 årige elsker figurer fra populære børneprogrammer, det kunne være Gurli Gris, Rasmus Klump, Pyjamasheltene eller Paw Patrol. Men også klassiske gaveidéer, hvor barnet kan lege rollelege og efterligne de voksne, er populært legetøj og kan ses som den bedste gave til 3 årig: Det kan være legemad og legekøkken, et kasseapparat, værktøjsbænk og legeværktøj, lægetaske med mere. Andet populært legetøj er et Misioo Boldbassin, Bobles tumlelegetøj, Puky løbecykel eller et sansespil fra Vilac.

3 års fødselsdagsgave – bedste gave

Der er mange gode muligheder hvis du leder efter ideer til 3 års fødselsdag. Hvis du gerne vil give barnet legetøj, så er det er en god idé at se på, hvad der er et hit hos barnet i forvejen – hvis  barnet elsker at lege med gryder og køkkengrej – så vil et legekøkken og legemad måske være en god idé? Små børn synes også det er sjovt at lege med dukker og bamser – barnet kan lægge dukken til at sove i en dukkevogn, tage tøj af dukken og give den mad eller måske tjekke dukkens temperatur med et lægesæt. Også bondegård og bondegårdsdyr er sjovt og barnet kan øve sig i at efterligne dyrenes lyde.  Hvis det er en dreng eller pige med masser af energi, som elsker at løbe rundt og lege, vil en løbecykel, en gynge eller et boldbassin sikkert være en rigtig god gaveidé.

 

Gaveideer til 3 årig

På denne side har du fået en masse gaveideer 3 år og også idéer til gaveønsker til 3 årig. Der er rigtig mange gaver ideer at vælge i mellem og vi håber du er blevet inspireret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *