Gaver til baby 6 måneder – masser af gaveidéer

Gaver til baby 6 måneder: Hvis du leder efter en gave til en baby, får du her en masse idéer til den perfekte gave, hvadenten det er i forbindelse med  julegave til baby, dåbsgave eller i en anden anledning.

Barnets Bog: Scrapbog til minder

Barnets Bog er en scrapbog, hvor forældrene kan sætte billeder ind og skrive minder og historier om graviditeten og de første år – f.eks. hvornår kom den første tand og hvornår begyndte han/hun at gå? Fra 398 kr.

Køb Barnets Bog her

LaMaze legetøj
LaMaze legetøj

Gaver til baby 6 måneder: Lamaze legetøj

LaMaze laver fantastisk aktivitetslegetøj til babyer og der findes et stort udvalg af legetøj fra Lamaze i flotte farver. Legetøjet er populært fordi det kan rasle og knitre og er blødt at røre ved. Fra 128 kr.

Køb LaMaze legetøj her

gaver til baby

Flot gåbil

En klassisk racerbil i smarte farver er en god gave til at barn på et halvt år, som snart skal lære at gå. Som julegave til baby vil gåbilen være rigtig god. Gåbilen hjælper barnet til at lære at gå og til at styrke motorikken. Der findes flere modeller og farver til både piger og drenge. Fra 999 kr.

Køb gåbil her

Gaver til baby 6 måneder

Jellycat kaninbamse – blød og lækker babygave

En Jellycat bamse er en dejlig lille bamse, udviklet specielt til små børn. Lækker og blød og kan bruges som en dejlig lille krammebamse ved sengetid, fra 79,95 kr.

Køb Jellycat bamse her

Gaver til baby 6 måneder

Gåvogn

Når man er 6 måneder gammel begynder barnet så småt at øve sig i at rejse sig op og snart skal han eller hun til at lære at gå. Her er en gåvogn uundværlig som støtte. Denne klassiske gåvogn fra BRIO fås i flere farver og barnet kan også lægge sit legetøj i ladet. Gåvogne fra 449,95 kr.

Køb gåvogn her

Lækre opbevaringsæsker fra StoreIT

Flotte opbevaringskasser og legetøjskister er et must når der skal styr på børneværelset. De flotte opbevaringsæsker fra StoreIT fås i mange flotte farver og designs. De er desuden ekstra robuste, så barnet uden problemer kan sidde på æsken og kravle rundt på den. Fra 98 kr.

Køb fin opbevaringsæske her

 

Gaver til baby 6 måneder

Sjovt Aktivitetscenter

Dette aktivitetscenter er en meget populær gaveidé til et barn på 6 måneder – det er et rigtig godt  julegave hit. Aktivitetscenteret giver masser af muligheder for sjov leg med kuglelabyrint, døre, der kan åbne og lukke, bogstavsklodser og runde kugler, der snurrer rundt og meget mere. Masser af muligheder for at træne barnets finmotorik. Kan bruges op til 3 års alderen. Fra 999,95 kr.

Køb aktivitetscenter her

Gaver til baby 6 måneder

Gaver til baby 6 måneder: Håndbiler fra Magni

En lille håndbil i forskellige farver og med prikker. “Vinduet” i bilen er udformet, så det passer til en lille barnehånd, der kan holde fast og skubbe bilen hen over gulvet. Fra 27 kr.

Køb håndbil fra Magni her

Gaver til baby 6 måneder: Sød bamse

Dejlige bløde krammebamser er altid en god gaveidé til små børn. Se stort udvalg via link nedenfor. Fra 149,95 kr.

Køb bamser og tøjdyr her

barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Oball – en sjov gave idé til baby 6 måneder

Oball er en form for bold, som er nem at holde fast i for en lille baby. Små babyer elsker oballs, det er noget af det bedste legetøj til de små. Man kan også få en oball, som rasler, så fungerer den som rangle samtidigt. Sjovt legetøj til 6 mdr barn. Fra 79 kr.

Køb oball her

Gaver til baby 6 måneder

Sophie Giraf – super gaveidé til baby

Sophie Giraf legetøj er en god gaveidé til den lille dreng eller pige, som putter alt i munden og tygger på det. Sophie Giraf er noget af det bedste legetøj til små babyer, giraffen er dejlig blød at tygge i – og god til ømme gummer. Fin gaveindpakning, fra 199 kr.

Køb Sophie Giraf her

barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaverDe små synger

En dejlig baby gave: “De små synger” er en bog fyldt med klassiske børnesange, som forældrene kan synge som godnatsang for den lille baby. En af de klassiske gaver til baby 6 måneder. Fra 114,95 kr.

“De små synger” kan købes her

Gaver til baby 6 måneder

Bodil Elefant fra Lille Per

Bodil Elefant er en sød lille elefant, som er placeret på en trækvogn med en snor, så barnet kan trække elefanten efter sig – ligesom i filmene om Lille Per. Elefanten kan let tages af pladen og bruges som krammedyr. Bodil Elefant er en af de mest populære gaveidéer til mindre børn. Fra 199,95 kr.

Køb Bodil Elefant her

gaver til baby, wheely bug

Gaver til baby 6 måneder: Wheely bug

Wheely bug er  søde  køredyr, som giver masser af muligheder for sjov leg til de små. Allerede fra baby begynder at kravle og øver sig i at rejse sig op, kan et køredyr være godt at støtte sig til. Der er mange dyr at vælge imellem – mariehøne, tiger, gris, bi og ko. Fra 387 kr.

Køb Wheely Bug her

Gaver til baby 6 måneder

Pegebog i træ fra Goki

En fin lille pegebog i træ  farverige billeder af forskellige dyr. Pegebogen er lavet af træ og der sker ikke noget ved at baby sutter lidt på den. Der findes pegebøger med flere motiver, f.eks. dyr, legetøj og bondegård. Fra 34 kr.

Køb pegebog i træ herGaver til baby 6 måneder

Aktivitetsbord

Med et aktivitetsbord kan barnet have sjov underholdning længe. Barnet kan øve sig i at stå op og kan lege med alle de sjove typer af legetøj på bordet med lys og lyd. Fra 369,95 kr.

Køb aktivitetsbord her

barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Giv babytøj i gave

Blødt og lækkert babytøj er en klassiske gave til en baby. F.eks. bodyer, hue, sparkedragt, bluser eller bukser.  Til en baby på 6 måneder bør du købe str. 68, 74 eller 86 – så er der lidt at vokse i.

Køb lækkert børnetøj her

Gaver til baby 6 måneder
Bobles tumlemøbler

De populære B0bles tumlemøbler  er en god gaveidé til små børn. Til baby 6 måneder, er der udviklet b0bles møbler, som stimulerer babys behov for at ligge på maven, f.eks kylling eller skildpadde. Fra 299,95 kr.

Køb bobles her

Gaver til baby 6 måneder

Bondegårdsklodser med lyd

Sødt sæt med 11 træklodser, som er malet med forskellige dyr fra bondegården. Når barnet ryster en klods kommer der forskellige raslelyde. Fra 211 kr.

Køb bondegårdsklodser her

Billedramme til barnets første år

En fin gave til en baby på 6 måneder kunne være denne søde billedramme, hvor der er plads til 13 billeder af barnet: 12 små billeder – et for hver måned i barnets første år og et større billede i siden, hvor forældrene kan placere yndlingsbilledet. En af de søde gaver til baby 6 måneder. Fra 148 kr.

Køb billedramme her

Gaver til baby 6 månederKuglebane med biler

Denne bane fungerer ligesom til kugler men barnet bruger små biler i stedet for kugler, når han/hun leger med kuglebanen. Der medfølger 4 små biler. De små biler kører ned ad rampen og vender sig på hovedet for at fortsætte ned ad den næste rampe. Fra 239,95 kr.

Køb kuglebane med biler her

barselsgaver, Gaver til baby 6 måneder, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Gaver til baby 6 måneder: Snekugle natlampe

En rigtig god gaveidé til små børn. Når du tænder kuglen begynder glimmeret at hvirvle rundt og lyset skifter mellem 3 forskellige farver. Du kan få lampen med flere forskellige farver og motiver til både drenge og piger, Fra 369,95 kr.

Køb snekugle her

Boldbassin fra Misioo

Et lækkert og blødt boldbassin til små børn med en masse plastikbolde,
som barnet kan boltre sig i. Bassinet kan placeres f.eks. i stuen eller på barnets værelse. Kan bruges fra barnet er ca. 6 måneder og frem til 4-5 års alderen. En herlig gaveidé. 200 bolde medfølger. Fås i flere fine farver til både drenge og piger.

Køb boldbassin her

barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaverSansegynge – dejlig hygge til baby

En sansegynge er god til en baby.  Gyngen stimulerer barnets motorik og balance. Gyngen kan hænge indendørs fra en krog i loftet og barnet kan få en rolig gyngetur, det er dejlig hygge og sjov for en lille baby. Fra 595 kr.

Køb sansegynge her

barselsgaver, gave til nyfødt, Gaver til baby 6 måneder, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Navnetog – en populær gave til en baby

Et fødselsdagstog med barnets navn er en god og personlig gave til en baby på 6 måneder. Du køber de bogstaver, som udgør navnet. Forrest i toget, er et lille lokomotiv og du kan vælge mellem naturtræ og pastelfarver. Et navnebog kan blive en hyggelig tradition, som kommer frem til barnets fødselsdag, hvor det pynter på bordet. Fra 14,95 kr. per bogstav.

Køb navnetog her

Gaver til baby 6 måneder: Fotoalbum

Når der kommer en lille ny i familien, er det vigtigt at få taget en masse billeder, da det går så hurtigt – lige pludselig er den lille baby blevet stor og så er det dejligt at have samlet alle billederne af baby i et fint album, som kan minde om det første år. Fra 270 kr.

Se stort udvalg af fotoalbums her

Bordflag med gravering – f.eks. fra Piet Hein

På flaget kan du få barnets navn, fødselsdato eller  dåbsdato graveret. Det er dejligt for barnet at have sit eget helt personlige flag, som kan pynte på bordet f.eks. når barnet har fødselsdag. Du kan se de mange muligheder herunder fra bl.a. Piet Hein.

Køb Piet Hein flag her

 

gaver til baby

Sparegris

Der fines mange fine sparegrise og det er den perfekte gaveidé til f.eks. barnedåb, da en sparegris kan lære barnet at spare op. Du kan få sparegrisen graveret med barnets navn og fødselsdatoen.

Køb sparegris her

Gaver til baby 6 måneder: Savlesmække / hagesmække

Man kan ikke have for mange savle- eller hagesmække til den lille baby. Hvis du bare vil have en lille ting med til baby, kunne et par savlesmække være en god gaveidé. De kan altid bruges. Fra 25 kr.

Køb hagesmæk her

Barselsgaver, uro, barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Musikuro med elefanter

En beroligende uro til den lille baby med bløde elefanter og skyer i grå/hvide farver og stjerne i midten. Uroen spiller stille musik og snurrer rundt. Der følger  holder med, så kan den hænges over vuggen eller ved puslebordet. Fra 349,95 kr.

Køb musik uro med elefanter her

dåbsgave fra gudmor, dåbsgave fra fadder, dåbsgave fra fader, barnedåbsgave, barnedåbs gave, kay bojesen, abe

Kay Bojesen abe

Den ikoniske træ abe fra Kay Bojesen er en populær gaveidé f.eks. til en barnedåb. Aben kan pynte på børneværelset og barnet vil have glæde af figuren – også når han/hun bliver ældre. Der findes mange forskellige Kay Bojesen figurer at vælge i mellem. Fra 299,95 kr.

Køb Kay Bojesen figur her

Barselsgaver, barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Gaver til baby 6 måneder: Barnevognsophæng

En håndhæklet bamser er nem at hænge op i barnevognen, så har babyen lidt underholdning til barnevognsturen, du kan få et stort udvalg af ophæng med dyr – f.eks. kanin, abe, ugle, æsel og pandaer m.m. Dyrene er hæklet i økologisk bomuld. Fra 99,95 kr.

Køb et sødt barnevognsophæng her

Georg Jensen elefant sparegris

En sød og fin sparebøsse fra Georg Jensen. “Moneyphant“ er i rustfrit stål og kommer i flere udgaver – en super kær gave, f.eks. til barnedåb eller som julegave. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåb

Fødselsdagstog “Bondegård”fra KIDS

Et fødselsdagstog er en god ide til en dåbsgave. Dette søde tog er inspireret af bondegårdens dyr, men der findes mange andre varianter. Barnet kan have glæde af det helt frem til 11 års alderen. Hvert år kan fødselsdagstoget pynte på fødselsdagsbordet og med tallet indikerer, hvor gammel barnet er blevet.

Køb fødselsdagstog her

Gaver til baby 6 måneder: Sutter

Her er en lille ting, du kan give babyen i gave: Sutter er altid populære og brugbare. De bløde sutter fra Philips Avent er designet til de mindste. En fin lille baby gave. Fra 58 kr.

Køb sutter her

Aktivitetsstativ med legetøj

Dette aktivitetsstativ er et populært valg som gave til en baby. Styrker motorik og hånd/øje koordination. Fra 369 kr.

Køb aktivitetsstativ her

Rullespejl til de mindste
Baby spejl med raslelyde

Små babyer elsker at kikke på sig selv i spejlet. Dette fine babyspejl kan anvendes i tremmeseng, kravlegård, på gulvet osv. Spejlet har raslelyse i den ene ende og en spiral med kugler i den anden. Hvis du leder efter legetøj 6 mdr baby er dette bestemt en mulighed. Fra 249,95 kr.

Køb babyspejl her

Musikkarrusel med en lille prinsesse

Karrusel med musik fra KIDS By Friis

Her er en god idé til en baby gave. Denne fine karrusel med musik vil pynte på det nye børneværelse og spille blid musik, når babyen skal sove. Fra 499,95 kr.

Køb musik karrusel her

En lækker og blød babydyne
Babydyne

Babydyne – en dejlig gave til baby 6 måneder

En lækker babydyne, som mor og far kan svøbe den lille baby i, er en fin gaveidé. Overvej at vælge en dyne med god bæreevne, det vil sige bæreevne 10 og derover, så får du en kvalitetsdyne, som holder barnet varm.

Køb babydyne her

Skrin til tand og hårlok

Dette gavesæt består af en dejlig blød bamse og 2 æsker  til barnets første tand og hårlok. Barnets navn kan graveres på låget af skrinene. Fra 295 kr.

Køb min første tand og hårlok gaveæske her

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåbGaver til baby 6 måneder: Børnebestik

Et børne bestik er en god gave at give til f.eks. til en barnedåb. Et barn på et halv skal til at lære at spise selv og så er det rart at have bestik i børnestørrelse. Der findes mange søde designs, hvor du kan få kniv, gaffel og 2 skeer med motiver fra fx Disney, Mumi troldene, Bamse og Kylling, Kaj og Andrea. Fra 240 kr.

Se det store udvalg af børnebestik her

 

Bog om barnets udvikling, barselsgaver, gave til nyfødt, gave til de nye forældre,barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Helens bog om barnets udvikling

En god gaveidé til de nye forældre. Den erfarne sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen fortæller om barnets udvikling de første år og hvordan man som forældre bedst støtter barnet i sin udvikling. Fra 249,95 kr.

Køb Helens bog om barnets udvikling her


barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Babyuro med søde dyr

Uroer fra fra NatureZoo er hæklet og kan ophænges i børneværelset, over puslebordet eller sengen. Uroerne er lavet i økologisk garn og måler 23 cm i diameter.  En sød  gaveidé. Fra 249,95 kr.

Køb hæklet uro fra NatureZoo her

 

barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver, baby shower gave til mor, den perfekte baby shower gave til mor, babyshower gave, gave til babyshower, baby shower gave, gave til gravid, baby shower gave til mor, gave til kommende mor, gave til den gravide

Fantastisk bæresele fra ERGObaby

ERGObaby er kendt for deres kvalitetsprodukter og er en af de bedste bæreseler på markedet, jeg har selv brugt den til begge mine børn og den er let at montere og behagelig at gå med. Som et ekstra plus  sidder barnet ergonomisk korrekt. Fås i flere farver. Fra 899 kr.

Vuggeviser, godnatsange, barselsgaver, gave til nyfødt, barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Elefantens vuggevise – sød bog med godnatsange

Et lille barn elsker at høre mors og fars stemmer. En godnatsang vil virke beroligende og gøre det nemt at falde i søvn. Elefantens vuggevise er en elsket klassiker. Bogen indeholder også andre gode vuggeviser. Fra 199,95 kr.

Køb vuggeviser her

Gaver til baby 6 måneder: Suttesnor

Hvis du er på udkik efter en lille ting, du kan have med, er en suttesnor et godt bud. Suttesnoren sørger for, at sutten ikke bliver væk eller baby taber den. Mor klipser bare suttesnoren fast på babys tøj, så ved hun altid hvor sutten er henne. Fra 48 kr.

Køb suttesnor her

barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Søde hæklede rangler fra NatureZoo

Her er en dejlig rangle, der ligner et nuttet dyr. De hæklede rangler måler 15 cm og er lavet i økologisk garn. De har en god størrelse til babys hånd og er bløde og dejlige for en lille baby – og der er ingen risiko for at barnet slår sig på legetøjet. Fra 119,95 kr.

Køb rangle fra NatureZoo her

Barnevognspude – støtte til barnevognsturen

En baby på 6 måneder er nysgerrig på sine omgivelser og så bliver en barnevognspude god at have ved hånden, så baby kan sidde med god støtte i barnevognen og kikke sig lidt omkring. Fra 299 kr.

Køb barnevognspude her

Gaver til baby 6 måneder: Smykkeskrin

Et fint hjerteformet skrin til pigens skatte. Skrinet er dekoreret med en sløjfe. Det er muligt at få indgraveret barnets navn og fødselsdato eller dåbsdatoen – det gør gaven personlig. Fra 270 kr.

Køb smykkeskrin her

Fotoramme med plads til billede og hånd/fodaftryk

Denne fine fotoramme er en god gave til baby på 6 måneder. Rammen har plads til forældrenes yndlingsbillede af barnet og der følger et aftrykssæt med til at lave håndaftryk / fodaftryk af den lille hånd og fod i gips. Fra 198 kr.

Køb fotoramme her

Brio rangle, barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver

Klassisk BRIO rangle i glade farver

Denne fine rangle har været et hit blandt småbørn i årtier. Ranglen er let at gribe om og der er en bjælde i midten, som klinger, når baby ryster ranglen. Fra 78 kr.

Køb Brio rangle her

 

Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, baby shower gave til mor, den perfekte baby shower gave til mor, babyshower gave, gave til babyshower, baby shower gave, gave til gravid, baby shower gave til mor, gave til kommende mor, gave til den gravide

Leg med din baby

Gaveideer til baby: Denne bog er en bestseller, som indeholder idéer til lege og aktiviteter til det lille barn under 1 år. Bogen gør det nemt at lege med baby og samtidigt babys motorik og udvikling styrket. Fra 149,95 kr.

Køb bogen “Leg med din baby” her

Se også: Gave til nyfødt – masser af gode idéer til barselsgaver

Gaver til baby 6 måneder

På denne side har du fået en lang liste over gaver, der er gode til en baby på 6 måneder.  Disse idéer kan bruges som julegaveideer eller inspiration til en dåbsgave. Det kunne også bare være en gave som du tager med i forbindelse med besøg hos familie eller venner, som har fået en baby.

Der er mange muligheder når du skal købe gaver til en baby på 6 måneder, det kan f.eks. være:

Gaver til baby 6 måneder

  • En praktisk ting som f.eks. barnevognspude, bøger eller børnebestik, det er gode gaver, som vil vække lykke hos forældrene.
  • Legetøj er en anden god mulighed især som julegave – det kan være en bamse fra LaMaze eller de bløde og populære Jellycat bamser, det kunne også være et aktivitetscenter, pegebog eller en sjov kuglebane med biler.
  • Et barn på et halvt år, skal snart til at lære at gå, så gaver der understøtter barnets udvikling er også en god mulighed, det kan være Wheely bug og gåvogn fra BRIO
  • Endelig er der jo den klassiske tøj gave – det kunne være en sød bodystocking, heldragt eller måske en lille hue til barnet.

Julegaver baby – gave til 6 måneder baby

Når det er jul og man skal finde på en god gave til en baby på 6 måneder, kan det godt være en udfordring, dels er det måske længe siden, du selv har haft små børn – så hvad synes sådan et lille barn er sjovt? Dels er der et meget stort udvalg af gaver og legetøj at vælge i mellem. Så hvis du overvejer en julegave til baby 6 måneder, så kan du enten spørge forældrene efter en ønskeliste eller du kan få lidt inspiration her på siden.

Juleønsker til baby

Det kan også være, at du har en lille baby på 6 måneder og familien spørger hvad barnet ønsker sig. Tja, det er jo lidt svært at spørge barnet selv – bare rolig om 3-4 år skal du nok blive overdynget med gaveønsker, men i mellemtiden, kan du måske kikke lidt på listen her i artiklen, hvis du mangler inspiration til julegaveønsker baby.

Gaver til baby 6 måneder

I denne liste har du fået mange forslag til gode gaver, hvis der er kommet en baby i familien eller blandt vennerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *