Gaver til drenge – masser af gaveidéer til drenge 1 – 3 år

Fødselsdagsgave? Julegave? Eller anden anledning? Hvis du skal købe en gave til en lille dreng, får du her mere end 60 gaveidéer. Her er gaver til drenge, som er sjove for barnet og også styrker barnets udvikling og motorik.

Gaver til drenge – få et overblik her:

Gaver til drenge

Brio tog

Brio tog og togskinner er en klassisk gaveidé til den lille dreng. Mange drenge er rigtig glade for at lege med tog og med Brio findes et utal af muligheder så som lokomotiver, togskinner, helikopter, brandbil osv. Det skal nok vække lykke på gavebordet. Fra 149 kr.

Køb Brio tog her

Gaver til drenge

Gaver til drenge: Navn på døren

Disse bogstaver er en god gaveidé, hvis du leder efter personlige gaver. Du kan købe bogstaver, der svarer til drengens navn. Du sætter bogstaverne  op med små klæbepuder f.eks.  på døren ind til børneværelset. Fra 15 kr. pr. stk.

Køb bogstaver med dyr her

 

Legemad i træ

Der findes et stort udvalg af legemad og det er populært legetøj blandt mindre børn. Barnet synes det er sjovt at lege madlavningslege med forskellige typer af madvarer, som han eller hun genkender fra sin hverdag. Det kunne være ispinde, rosinpakke, flødeboller, kakaomælk m.m. Fra 15 kr.

Køb legemad herGaver til drengeTrehjulet cykel fra Winther

En trehjulet cykel er en rigtig god gaveidé og de klassiske cykler fra Winther er dansk kvalitet, når det er bedst. Når det bliver forår og I er udenfor, kan barnet lære pedalerne og cyklen at kende på en tryg måde. Leg med sand og vand i ladet er også et hit. Fås i flere flotte farver. Fra 599,95 kr.

Køb trehjulet cykel her

Gaver til drenge

Gaver til drenge: Hoppedyr

Et hoppedyr giver masser af muligheder for at få brændt krudt af og styrket motorikken. Drengen har det sjovt og får samtidigt øvet sig i at hoppe. God underholdning til regnvejrsdage. Hoppedyr fås i flere farver. Fra 224 kr.

Køb hoppedyr her

Gaver til drenge

Sej gåbil fra Vilac

Her er en flot råhvid gåbil. Bilen har sorte gummidæk, kølergrill, benzindæksel og sæde i læderlook. En god gave til den lille dreng, som skal øve sig i at gå og styrke sin grovmotorik. Fra 895 kr.

Køb gåbil her

Gode højtlæsningsbøger om Totte

Her er en rigtig god bog til mindre børn. Gaver til piger Der findes en hel serie med bøger om Totte, der beskriver forskellige oplevelser i hverdagen og lægger op til at man taler med barnet om oplevelserne. Fra 65 kr.

Køb Totte bog her

Gaver til drenge

Gaver til drenge: Biler til den lille dreng

Drenge elsker tit at lege med biler og her er nogle seje sportsvogne fra Le Toy Van, som også passer til BRIOs togskinner. Fra 195 kr.

Køb biler her

Gaver til drenge

Bobles – sjovt legetøj til drenge

B0bles er sjovt tumle- og kravlelegetøj, som drenge vil elske. Der findes mange forskellige muligheder, men for et mindre barn er Elefant, Dino eller tumlebræt gode valg. B0bles starter fra 29,95 kr.

Køb bobles her

Gaver til drenge

Sejt boldbassin fra Misioo

Et lækkert boldbassin til den lille dreng. Boldbassinet indeholder en masse plastikbolde, som barnet kan boltre sig i – ligesom hans helt eget legeland. Du kan få boldene i flere flotte farver. Boldbassinet kan placeres i stuen eller på barnets værelse. 200 bolde medfølger. Fra 672 kr.

Køb boldbassin her

Gaver til drenge

Sjovt tog med barnets navn

Dette flotte tog består af bogstaverne i barnets navn og kan bruges som dekoration på bordet til barnets fødselsdag eller det kan pynte på drenges værelse. Toget fås i naturtræ og i farver. Fra 15,95 kr. per bogstav.

Køb navnetog her

Gode tuscher i solid træklods

Her er et godt sæt med 24 gode maxi tuscher, som står I en træblok. Det gør det nemt at holde styr på og det er lettere at lære barnet at sætte dem på plads igen med prop på. Tuscherne er gode at holde om for små hænder og tuscherne er vandbaseret og nemme at få af tøjet. Fra 99,95 kr.

Køb tuscher her

Gaver til drenge

Bondegård – god gaveidé 

Det er sjovt at lege med bondegård og bondegårdsdyr, når man er lille. Her er en fin bondegård fra Krea, hvor du kan folde græsset ud og stille husene op, så er der til mange timers sjov leg for barnet. Dyr medfølger ikke, men bondegårdsdyr fra Schleich passer godt til i størrelsen. Bondegård fra 499,95

Køb bondegård her

Gaver til drenge

Gaver til drenge: Schleich bondegårdsdyr

Schleich er kendt for deres flotte og detaljerede bondegårdsdyr og disse dyr – ko, gris, hest, høns, hund osv. vil være rigtigt sjove for drengen at lege med, dyrene kan evt. flytte ind på denne flotte bondegård. Dyrene koster fra 44,95 kr.

Køb bondegårdsdyr her

Hama Maxi perler

I 3 års alderen vil mange børn synes, det er sjovt at lave perleplader og her er Hama Maxi perler en god gaveidé til barnets første perleplader. Perlerne er lidt større end de almindelige perler og derfor er perlerne nemmere for barnet at få fat i og placere på perlepladen. Fra 49,95 kr.

Køb perler her

Gaver til drenge

Gaver til drenge: Bordflag 

Her er et fint flag, som vil pynte til fødselsdage og andre festlige lejligheder. På flaget kan du få barnets navn og fødselsdato graveret. Det er sjovt for barnet at have sit eget personlige flag. Du kan se forskellige muligheder herunder fra bl.a. Piet Hein. Fra 319 kr.

Køb Piet Hein flag her

 

Sjovt legetøj med Gurli Gris

Den lille Gurli Gris og hendes familie er meget populær hos de mindste – både blandt piger og drenge. Der findes et stort udvalg af legetøj med den lille gris, som små børn synes er sjovt at lege med. Gurli Gris legetøj fra 65 kr.

Køb Gurli Gris legetøj her

Gaver til drenge

God gaveide – bestiksæt

Et flot spisesæt er en god gave til et lille barn. Spisesættet består af kniv, gaffel, en lille og en stor ske. Bestikket er i børnestørrelse, så det er nemt at spise med. Bestikket er i rustfri stål. Fra 240 kr.

Køb børnebestik her

Badeand

Her er en and, der kan komme med i bad. Anden vil være sjov at lege med for små børn. Der kan ikke trænge vand ind i anden. Fra 88 kr.

Køb en sød badeand her

Sjov kuglebane med små biler

Her er en sjov kuglebane til små børn. Kuglebanen har 4 små biler i stedet for kugler. Når barnet sender en bil ned ad rampen kører den hele vejen ned af de 4 ramler og undervejs vender bilen sig, så den kan fortsætte ned ad den næste rampe. Fra 239,95 kr.

Køb kuglebane med biler her

Gaver til drenge

Børnekniv – sjov madlavning i køkkenet

Når man er lille, er det rigtig sjovt at få lov at hjælpe mor og far i køkkenet. Disse børneknive fra KinderKitchen ligner små hunde med øjne, ører, næse og mund. Barnet kan sagtens skære hårde grøntsager som æble og gulerod med kniven – uden at skære i fingrer. Fra 199,95.

Køb børnekniv her

Gaver til drenge

Børnespil: Fest i junglen

Et godt begynderspil til børn fra 2-3 års alderen. I spillet får barnet medaljer for små udfordringer. Man trækker et kort og udfører en lille opgave, f.eks. stable 3 dyr ovenpå hinanden i rigtig rækkefølge.
Et hyggeligt spil, som hele familien kan deltage i. Fra 159,95 kr

Køb fest i junglen her

Gaver til drenge

Gaver til drenge: Bristle Blocks

De klassiske og sjove Bristle Blocks har været populære blandt små børn i flere årtier. Med disse klodser kan barnet bygge figurer, huse og sjove fantasisdyr. Klodserne giver masser af god og kreativ underholdning for barnet. I denne praktiske kuffert får du 85 farverige klodser. Ingen skadelige stoffer. Fra 289,95 kr.

Køb Bristle Blocks her

Gaver til drenge

Træ byggeklodser fra Brio

Disse byggeklodser vil være en god gaveidé til en lille dreng. Byggeklodserne er i naturfarve og der er 50 stk i forskellige størrelser og former. Fra 349,95 kr.

Køb byggeklodser her

Gaver til drenge

Gaver til drenge: Løbecykel fra PUKY

Med denne flotte løbecykel fra Puky, kan barnet gøre sig sine første erfaringer med at cykle og komme rundt over lidt større afstande. Løbecyklen er god til at træne ligevægt og balance og hjælper barnet til at blive klar til den første cykel med pedaler. Løbecyklen har lufthjul og saddel, samt styr, der kan reguleres i højden. Fra 474 kr.

Køb Puky cykel her

Gaver til drenge

Gaver til drenge: De små synger

Den perfekte barselsgave: “De små synger”. Bogen er fuld af klassiske børnesange, som forældrene kan synge som godnatsang for den lille baby.

Køb De små synger her

Gaver til drenge

Flotte dinosaurer fra Schleich

Mange små drenge synes dinosaurer er spændende og disse dyr fra Schleich vil være et hit på gavebordet. Dinosaurer fra Schleich er meget livagtige og har mange flotte detaljer. Det er legetøj, som vil kunne bruges igennem hele barndommen. Fra 89,95 kr.

Køb dinosaurer her

Sjove Magformers

Disse Magformers er en god gaveidé til mindre drenge. Det er en form for farvestrålende magnetbrikker, der består af en plastik-ramme med magneter på alle sider. Så kan barnet bygge alle mulige fantasifulde konstruktioner med de sjove Magformers. Fra 69 kr.

Køb Magformers her

Sjove hånddukker og bamser fra DR

De velkendte dukker fra DR er godt legetøj til små børn. Barnet vil genkende figurerne fra børne TV og det er sjovt at lege med hånddukkerne sammen med mor eller far. Du kan få flere forskellige dukker, f.eks. Kaj & Andrea, Bamse & Kylling osv. Fra 99 kr.

Køb DR dukke her

Gaver til drenge

Hyggelig højtlæsning

Denne bog kunne hurtigt gå hen og blive yndlingsbogen: Elefanten, der så gerne ville sove er efterfølgeren til bestselleren “Kaninen, der så gerne ville sove”. Fra 199 kr.

Køb bogen om elefanten her

God gaveidé: Sæt med fingermaling

Denne fingermaling er sjov at lege med for barnet. Han vil nyde at få lov at dyppe hænderne i malingen og lave aftryk på papir eller pap (kan også bruges på træ). Dette sæt med 4 bøtter er i en meget høj kvalitet, testvindende, miljøvenligt og i naturlige materialer uden giftig kemi. Let at vaske af. Fra 99 kr.

Køb fingermaling her

Gaver til drenge

Fødselsdagstog

Et fødselsdagstog er en god gaveidé til den lille dreng. Der findes mange fine fødselsdagstog at vælge imellem – f.eks. med H.C. Andersens eventyr, bondegårdsdyr m.m. Barnet kan have glæde af fødselsdagstoget hvert år til sin fødselsdag, hvor I kan sætte lys i og det tal, der svarer til barnets alder. Fra 379,95 kr.

Køb fødselsdagstog her

Gaver til drenge: Bodil Elefant

Bodil Elefant er den sjove elefant, som Lille Per trækker rundt med i Far til fire filmene. Den lille elefant står på en plade med hjul, så det er nemt for barnet at trække rundt med den. Elefanten kan også bruges som kramme-bamse ved sengetid, da den kan tages af pladen. Fra 199,95 kr.

Køb Bodil Elefant her

Flot og solidt parkeringshus i træ fra Hape

Sejt parkeringshus I høj kvalitet til den lille dreng. Parkeringshuset er fyldt med fine detaljer og sjovt tilbehør så som 2 træbiler og 1 helikopter. Parkeringshuset er med ramper og 4 etager, så her er til mange timers sjov leg. Fra 499,95 kr.

Køb parkeringsanlæg her

Gravko fra Goki

En sej gravko med en bevægelig skovl, barnet kan styre op og ned. Gravkoen er i træ og med gummihjul. Fra 149 kr

Køb gravko her

 

Halfdans ABC

Denne bog er en dejlig klassiker, der er fyldt med ABC rim, som lærer den lille dreng om alfabetet. En musik CD med sangene medfølger. En god gaveidé til drenge. Fra 154,95 kr.

Køb Halfdans ABC her

Hyggelig hule og sjov gynge – Joki hængestol

Denne lækre hængestol kan både hænges i en krog i børneværelset og fra et træ i haven. Joki hængestol har flere funktioner – som en sjov gynge eller en hyggelig hule, hvor drengen kan trække sig tilbage og slappe af. De gyngende bevægelser styrker desuden drengens vestibulærsans (balance). Gyngen er dejlig komfortabel, 100 % bomuld og kan maskinvaskes, den bør dog ikke hænge ude i dårligt vejr. Fra 749,95 kr.

Køb hængestol her

Kay Bojesen figurer

En Kay Bojesen figur er en klassisk gaveidé. De fine figurer fås som dyr – for eksempel elefant, abe eller fugle, men du kan også købe en lille garder eller fanebærer, som vil pryde på drengens værelse. Fra 299,95 kr.

Køb Kay Bojesen figur her

Lægetaske til den lille doktor

Er bamsen blevet dårlig? Her er en sjov lægetaske til den lille dreng med medicin, instrumenter, stetoskop, sprøjter termometer osv. Så kan den han tilse de syge bamser og legen med lægeting gør også barnet mere fortrolig med selv at blive tilset af en læge. Fra 499 kr.

Køb lægetaske her

H.C. Andersen eventyr

Med H.C. Andersens populære eventyr er der til mange timers underholdene godnathistorier og barnet vil elske at få dem læst op af forældrene. Indeholder bl.a. Den grimme Ælling, Svinedrengen og Fyrtøjet. Fra 199,95

Køb HC Andersens eventyr her

Gaver til drenge: Legetelt

Her er et flot telt, som vil passe godt på de fleste børneværelser – teltet kan klappes sammen, når det ikke er i brug. Teltet vil være en sjov hule for barnet og til gemmeleg, eller det kan give skygge i haven om sommeren. Det kan også bruges til afslapning og hygge. Fra 895 kr.

Køb legetelt her

Massey Ferguson traktor

En sej traktor med døre og motorhjelm, som barnet kan åbne. Fra 379 kr

Køb traktor her

Gaver til drenge: Lego Duplo

Lego Duplo er rigtigt sjovt legetøj til en 2 årig. Der findes et stort udvalg af Duplo, som er velegnet til mindre børn. Fra 199,95 kr.

Køb Lego Duplo her

Modellervoks – æske med forskellige former

En lækker modellervoks fra Djeco i 4 forskellige farver. Der medfølger 8 forskellige former, en rullekniv, kagerulle, samt en trykkemaskine. Fra 189,95 kr.

Køb modellervoks her

Paw Patrol legetøj

De søde vovser fra Paw Patrol er meget populære blandt små børn, som følger hundenes eventyr på TV og synes legetøjet med Paw Patrol er sjovt at lege med.

Køb paw patrol legetøj her

Georg Jensen Moneyphant – en flot sparegris

Her er en god gave til en lille dreng – Moneyphant er en sød elefantsparegris, som hjælper med at lære barnet at spare op. “Moneyphant“ er i rustfrit stål og kommer i flere udgaver. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant

Kasseapparat til den lille købmand

Sjovt kasseapparat fra Le Toy Van. Kasseapparatet har bløde knapper og en pengeskuffe, der springer op. I pengeskuffen ligger der papir- og træpenge og en bon, som kunden kan få, når der er betalt. Kasseapparatet kan bruges til mange sjove købmandslege og lære barnet om penge og indkøb. Fra 279 kr.

Køb kasseapparat her

Gaver til drenge: Musikinstrumenter

Små børn elsker at spille musik og et fint klaver, tamburin eller maracas vil være et hit, der styrker kreativitet og motorik. Fra 26 kr.

Køb musikinstrumenter her

Sjov gravko til sandkassen

Her er en sej gravko, som kan bruges i sandkassen. Mange drenge synes gravkøer er sjove og denne gravko kan barnet sidde på og styre med 2 styrepinde, som bruges til at skovle sandet op i bunker. Sædet kan dreje hele vejen rundt og gravkoens gummihjul gør den let at rykke rundt med. Gravkoen kan bruges frem til 6 års alderen. Fra 499,95 kr.

Køb gravko til sandkassen her

Sjov slikbutik til den lille købmand

En sjov slikbod til den lille dreng, der synes det er skægt at lege købmand. Legeslikket sættes op i boden og så kan legekammerater og forældre komme forbi og købe slikket. Denne bod giver mulighed for rolleleg, hvor barnet bruger sin fantasi og styrker sin kreativitet. 20 stykker slik i træ medfølger. Fra 349,95 kr.

Køb slikbutik her

Gaver til drenge: Billedbøger

Små børn elsker at få læst højt og barnet styrker sin sprogforståelse ved at kikke på billederne og høre ord udtalt. Med en billedbog er der mulighed for en lille hyggestund, hvor barnet får læst op af mor eller far. Fra 49,95 kr.

Køb billedbøger her

Puslespil

Puslespil er en god gaveidé til små børn, det styrker både den finmotoriske udvikling og hjernes udvikling. Der findes et stort udvalg af puslespil og til små børn er puslespil i træ med knopper velegnede. Fra 69,95 kr.

Køb puslespil her

Badeænder på fisketur

Her er en sjov leg til badet. Dette sæt er med 6 badeænder og 2 fiskestænger. Når barnet sidder i badekarret kan han more sig med et fiskespil, hvor han skal fange ænderne i halen. Fra 199,95 kr.

Køb badeænder her

Fjernstyret bil fra “Cars”

Her er en flot racerbil – “Lightning McQueen” fra den populære Disney film “Cars”. Bilen kan fjernstyres og er nem at styre for mindre børn (fra ca. 3 år). Bil og fjernbetjening anvender 5 x AA batterier, som købes separat. Fra 349,95 kr.

Køb fjernstyret bil her

Gaver til baby 6 måneder, Julegaver til piger

Bondegårdsklodser med lyd

Sæt med 11 farvestålende træklodser, som er dekoreret med forskellige bondegårdsdyr. Når drengen ryster klodsen, kommer der forskellige raslelyde. En af de sjove gaver til drenge. Fra 249 kr.

Køb klodser her

Skæg køkkenmaskine fra Le Toy Van

En god gaveidé til drengen, som elsker at lege madlavning og køkken lege. Der kan komme mel, sukker og vand i røremaskinen og så kan barnet lave sin egen “kage”. Med sættet får du røremaskine med piskeris, som drejer rundt, skål, og legemad. Fra 379 kr.

Køb røremaskine her

Sjovt spil til mindre børn – Find bamse

Små børn elsker at gemme sig og finde andre, som har gemt sig. I dette spil er det Bamse, der har gemt sig og som barnet skal finde. Billedkort medfølger, så spillet kan tilpasses til barnets alder (fra 12 måneder). Fra 143 kr.

Køb bamse spil her

Klassisk gaveidé: En sandkasse til haven

De fleste mindre børn synes det er sjovt at lege med sandkasse, man kan grave i sandet, komme det i spande og tilsætte lidt vand, her er til mange timers herlig leg. Fra 869 kr.

Køb sandkasse her

Gaver til drenge: Sandlegetøj

Sandlegetøj er en sjov og prisbillig gave, som er uundværlig når man er lille – enten til sandkassen, til legepladsen eller når barnet skal på stranden. Fra 30 kr.

Køb sandlegetøj her

Krea sansegynge

En sansegynge kan benyttes både ude og inde. Den lille dreng vil elske at lege på gyngen og bruge den til sjov leg og også som et hyggeligt sted, hvor barnet kan ligge med en bog eller iPad. Sansegyngen kan bruges mange år frem og stimulerer barnets balancesans og motorik. Fra 393 kr.

Køb sansegynge her

Flot snekugle med lys i

Denne snekugle er en god lampe ved sengetid, hvis barnet gerne vil have lidt lys. Når man tænder for lampen, begynder glimmer-sneen at hvirvle rundt i lampen og lyset skifter imellem 3 forskellige farver. Lampen fås i flere farver. Fra 369,95 kr.

Køb snekugle her

Gaver til drenge: Sparegris med bamse

Flotte sparegrise i mange forskellige designs. En sparegris er en god og klassisk gaveidé og sparegrisen kan lære barnet om at spare op. Fra 240 kr.

Køb sparegris her

Sjov trapez i træ med ringe

Her er en sjov trapez, som styrker barnets motorik og balancesans. Trapezen kan både placeres ude og inde, rebene kan let justeres så den kan hænge både højt og lavt. Kroge købes separat. Fra 189,95 kr.

Køb trapez her

Uroer

Der findes mange flotte uroer til at hænge op på børneværelset, f.eks. hen over sengen, så drengen har lidt at kikke  på. En sjov og lidt anderledes gaveidé. Fås i flere flotte farver.

Køb uro her

Sjov værktøjsbænk 

Her er en sej værktøjsbænk til den lille håndværker. Sættet indeholder 28 forskellige dele, så der er masser af værktøj, barnet kan lege med. En anden mulighed er et værktøjsbæltet, som barnet kan gå rundt med.

Køb værktøjsbænk her

 

 

Gaver til drenge: Vilac sansespil

Her er en god gave til små børn. I dette spil skal I skiftes til at trække et kort og så man stikke hånden i en følekasse og forsøge at mærke sig frem til den ting, som passer til billedet på kortet. Et sjov spil for barnet og resten af familien vil også hygge sig. Fra 199 kr.

Køb sansespil her

Sjov markedsbod til legemad

Fin købmandsbutik, som er sjov til den lille dreng, som elsker at lege købmand. Boden er klar til at drengen fylder den med legemad, så kan kammerater og famile shoppe løs.  Boden giver anledning til sjove rollelege, som styrker barnets fantasi og kreativitet. Fra 604 kr.

Køb købmandsbutik her

Vi håber, at du med denne liste har fået lidt inspiration, når du er på udkik efter en gave til drenge i alderen 1, 2 eller 3 år.

Se også denne artikel:

Julegaver til drenge – de bedste gaveidéer til drenge  1 – 3 år

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *