Gaver til piger – masser af gaveidéer til piger 1-3 år

Gaver til piger: Skal du købe gave til en lille pige i alderen 1 – 3 år? Her får du masser af inspiration til gaver, som er populære blandt mindre børn.

Se gaver til piger her:

Gaver til piger

Legemad

Der findes mange forskellige slags legemad og især ispinde, rosinpakker, flødeboller og kakaomælk er populært blandt små børn. Legemaden er genkendelig fra barnets hverdag og mange små børn elsker at lege madlavningslege. Fra 15 kr.

Køb legemad her

Bobles – en populær gaveidé

Bobles er godt dansk legetøj. Det sjove tumlelegetøj giver masser af mulighed for leg og udforskning. Samtidigt er det udført i et pænt design, så det kan sagtens stå i stuen, hvis barnet elsker at lege der. Elefant, Dino eller tumlebræt er et hit blandt mindre børn. B0bles starter fra 29,95 kr.

Køb bobles her

Gaver til piger

Navnetog med barnets navn

En sød og personlig gave, hvor du køber de togvogne, som udgør barnets navn, samt et lille lokomotiv. Toget kan pynte på bordet til fødselsdagen eller på børneværelset. Fra 15,95 kr. pr. vogn. Fås både i naturtræ og i farver.

Køb navnetog her

Flot kagestander til te-selskabet

Mange små piger elsker at lege “nu kommer der gæster” eller andre sjove lege, hvor barnet serverer for bamser eller forældre. Med denne fine kageopsats er der til mange timers sjov leg. Indeholder 8 forskellige kager. Fra 259 kr.

Køb kagestander her

Sød dukke til den lille pige

Pigen vil have stor glæde af en dukke, som giver mulighed for mange timers sjov leg: Dukken skal puttes i dukkevognen, have mad og tøj på. De populære Rubens dukker er et godt valg, de er håndlavede i blød fleece og med broderede detaljer. Fra 299,95 kr.

Køb dukke her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Tilbehør og dukkevogn

Hvis barnet er glad for at lege med dukker, vil tilbehør til dukken være en god gaveidé. Det kan være en dukkevogn eller f.eks dukkeseng, tøj, klapvogn osv. fra 99 kr.

Køb dukketilbehør her

Lækkert boldbassin fra Misioo

Det smukke boldbassin fra Misioo er en meget populær gaveidé.  Bassinet kan let rykkes rundt, så du kan være sammen med barnet, hvadenten I er i stuen eller på børneværelset. Bassinet fås i gråt, mint og lyserødt. Du kan få boldene i mange søde farver. 200 bolde medfølger. Fra 672 kr.

Køb boldbassin her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Sjove bogstaver med dyr

Disse bogstaver i flotte farver er med dyr og du kan hænge dem på døren til barnets værelse eller på en væg. Der er et dyr på hvert bogstav, f.eks. A for alligator og B for bjørn osv. Du køber blot de bogstaver, som udgør pigens navn. Fra 15,95 kr. pr bogstav.

Køb bogstaver med dyr her

Gaver til piger: Bodil Elefant

Her er en sjov gaveidé til en lille pige: Bodil Elefant er den kære elefant, som Lille Per trækker rundt med i filmene om Far til fire. Elefanten står på en plade med hjul, så barnet kan trække rundt med den, men den kan også tages af pladen og bruges som bamse ved sengetid. Fra 199,95 kr.

Køb Bodil Elefant her

 

Piet Hein flag med indgravering

Et flot og festligt bordflag fra Piet Hein er en god og personlig gaveidé til den lille pige. Du kan få flagets fod indgraveret med navn og evt. fødselsdato.Fra 319 kr.

Køb Piet Hein flag her

Gaver til piger, gave 2 år, ideer til julegaver, hvad ønsker en 2 årig sig, legetøj pige 2 år, legetøj dreng 2 år, udendørs legetøj 2 år, 2 års fødselsdagsgave, legetøj børn 2 år, dukke til 2 årig, godt legetøj til 2 årig, gave til 2 årig pige, gave dreng 2 år, gave pige 2 år, fødselsdag 2 år, julegave 2 år, gave til 2 års fødselsdag, gaveideer 2 år, gave til 2 årig dreng, gave 2 års fødselsdag, julegave til 2 årig, legetøj til børn 2 år, legetøj 2 år dreng, fødselsdagsgave til 2 årig

Gaver til piger: Lego Duplo

Disse legoklodser er gode at lege med allerede fra 1 års alderen og der findes et stort udvalg af Duplo, som vil interesserer små piger f.eks. bondegårdstema, dyr, kager, legeplads, teselskab m.m. Fra 199,95 kr.

Se stort udvalg af Lego Duplo her

God gaveidé: Hoppedyr

Her er et sjovt legetøj – et hoppedyr. Mange børn er glade for at hoppe og være aktive og et hoppedyr giver masser af sjov underholdning. Hoppedyr fås i flere fine farver. Fra 224 kr.

Køb hoppedyr her

Smykkeskrin med fin ballerina og indgraveret navn

Små piger synes det er sjovt at have et fint smykkeskrin, hvor de kan gemme deres smykker. Dette søde skrin er med dansende ballerina og blåt for. Fra 159,95 kr.

Køb smykkeskrin med ballerina her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Gode højtlæsningsbøger om Totte

Her er en rigtig god bog til mindre børn. Gaver til piger Der findes en hel serie med bøger om Totte, der beskriver forskellige oplevelser i hverdagen og lægger op til at man taler med barnet om oplevelserne. Fra 65 kr.

Køb Totte bog her

Gaver til piger

Puky løbecykel

Denne fine løbecykel har en specialdesignet løbecykelsadel, som gør det bekvemt for barnet at anvende cyklen.  En løbecykel er god til at træne ligevægt, koordination og balance og den hjælper barnet til at blive klar til sin første cykel med pedaler. Fra 474 kr.

Køb Puky cykel her

God lille gave – badeand

Hvis du bare leder efter en lille ting, så er der her en sjov badeand til at komme med i bad. Der kan ikke komme vand ind i selve anden. Fra 110 kr.

Køb en sød badeand her

 

Gaver til piger

God gaveidé: Testvindende sæt med fingermaling

Et sæt fingermaling med 4 bøtter, malingen er nemt at arbejde med for barnet og let at vaske af med vand. Barnet vil synes det er sjovt at dyppe fingrene i malingen og male på papir, pap eller træ. Fingermalingen er miljøvenlig og produceret uden brug af giftig kemi. Fra 99 kr.

Køb fingermaling her

Gaver til piger

Billedbøger til de mindste

Små børn elsker at kikke billedbøger med mor og far eller bedsteforældre. Der findes et stort udvalg af gode pegebøger, billedbøger og bøger med sjove lyde, som f.eks. “Gurli Gris larmende lydbog”. Bøger fra 69,95 kr.

Køb billedbøger her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Flot og sjovt legekøkken

Et legekøkken kan både indeholder komfur, ovn og vask og det giver barnet masser af muligheder for sjove lege med madlavning.  Fra 499,95 kr.

Se legekøkkener herGaver til piger

Lækker trehjulet cykel fra WInther

Når den lille pige skal lære at cykle, er den klassiske trehjulede cykel fra Winther et rigtig godt valg. Cyklen er dansk kvalitetsdesign, når det er bedst og en trehjulet cykel er en sikker måde at lære at cykle og bruge pedalerne på. Ladet bag på er sjovt at hælde vand og sand i. Fås i flere søde farver. En rigtig god gaveidé til en lille pige. Fra 599,95 kr.

Køb trehjulet cykel her

Gaver til piger

Bestiksæt med fine motiver

Der findes et  stort udvalg af bestiksæt til børn i rustfrit stål og de fås med mange søde motiver, f.eks. Disney figurer, Kaj & Andrea, Bamse & Kylling m.fl. Sættet består af kniv, gaffel og 1 lille og stor ske – det hele i børnestørrelse. Fra 279 kr.

Se det store udvalg af børnebestik her

Køb børnebestik med Disney her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Flot bondegård til den  lille pige

Her er en flot klassisk bondegård til pigen, der elsker at lege med dyr. Taget kan løftes af bondegården og pigen kan placere dyr i husene. Der følger ikke bondegårdsdyr med, men bondegårdsdyrene fra Schleich vil passe godt i størrelsen. Fra 499,95

Køb bondegård her

Gaver til piger

Gaver til piger: Bondegårdsdyr

De populære dyr fra Schleich er et hit på gavebordet. Det er sjovt for barnet at lege med dyr og som forældre kan man måske lege lidt med og have en hyggestund med barnet, hvor I kan snakke om dyrene. Fra 44,95 kr.

Køb bondegårdsdyr her

Gaver til piger

Børnekniv – så kan den lille kok hjælpe til

Det er rigtig sjovt at få lov at være med i køkkenet, når man er lille. Disse Kinderkitchen knive er perfekte til at skære i gulerødder og æbler, samt bananer og avokado – men uden at barnet kommer til skade. Fra 199,95.

Køb børnekniv her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Sjovt børnespil – Fest i junglen

Et sødt og sovt spil fra Djeco, som kan spilles fra 2-3 års alderen, hvor det gælder om at løse små udfordringer for at vinde medaljer. F.eks. skal man bygge en pyramide, kaste og gribe og andre opgaver, der styker motorikken. Fra 159,95 kr

Køb fest i junglen her
Gaver til piger

Byggeklodser i træ – en god gaveidé

Mange piger synes det et sjovt at bygge tårne og huse af klodser, som dukkerne og bondegårdsdyrene kan flytte ind i. Byggeklodserne er i naturfarvet træ, æske med 50 stk. i forskellige farver og faconer.
Fra 349,95 kr.

Køb byggeklodser herGaver til pigerPrinsesse fødselsdagstog

Et rigtigt sødt fødselsdagstog til den lille pige. Toget vil pynte på bordet hvert år til fødselsdagen, hvor det kan stå på bordet med lys i og et lille tal, der viser fødselarens alder. Toget er rigtig fint med den lille prinsesse, der går forrest og trækker vogne med forskellige dyr og gaver. Fra 399 kr.

Køb fødselsdagstog her

Gaver til piger

Fin gave til pigen: “De små synger”

“De små synger” er fyldt med søde og klassiske børnesange, som forældrene kan synge for barnet ved sengetid. Fra 124,95 kr.

Køb De små synger her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Gaver til piger: DR hånddukker

En sød og sjov bamse, som er kendt fra de populære børneprogrammer på TV. Barnet vil elske at lege med bamserne, som også fås som hånddukker. Her findes et stort udvalg af bl.a. Bamse & Kylling, Kaj & Andrea, Cirkeline m.fl. Fra 99 kr.

Køb DR dukke her

Gaver til piger

God gaveidé: Gravko til sandkassen

Her er en legeting til sandkassen, som mange små piger vil synes er sjov – en gravko, som barnet kan sidde på og skovle sand frem og tilbage i små bunker. Gravkoen har 2 styrepinde til at styre skovlen og sædet kan dreje hele vejen rundt. Gravkoen vejer ikke ret meget og er let at flytte rundt. Fra 499,95 kr.

Køb gravko til sandkassen her

Gaver til piger

Lægetaske til den lille doktor

Er bamsen blevet syg og dårlig? Her er en sjov lægetaske med medicin, instrumenter, stetoskop, termometer osv. Så kan pigen tilse de syge bamser og dukker. Sådanne læge-lege gør også barnet mere fortrolig med selv at gå til læge. Fra 499 kr.

Køb lægetaske her

Populær højtlæsningsbog

“Elefanten, der så gerne ville sove” er en god højtlæsningsbog til de mindste. Det er efterfølgeren til bestselleren: “Kaninen, der så gerne ville sove”. Fra 199,95 kr.

Køb bogen om elefanten her

Gaver til piger

Dukkehus til den lille pige

Når barnet leger med dukkehus stimuleres barnets fantasi og det er sjovt for barnet at indrette huset med dukkemøbler og lege far, mor og børn. Der findes et stort udvalg af dukkehuse og dukkemøbler medfølger ofte. Fra 1255 kr.

Køb dukkehus her

Gaver til piger, barselsgave fra bedsteforældre

Fint børneservice sæt med Mumitrolde

Her er en fin gaveæske, der indeholder flad tallerken, dyb tallerken og en kop med spildindsats. Alle dele har motiver med Mumitroldene. Sættet er udført i melamin. Fra 299,95 kr.

Køb børneservice med Mumitrolde her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Enhjørning bamse

En sød bamse i fine farver, som vil være et hit som gave til en lille pige. Bamsen har mange sjove detaljer som plys på maven og glimmer på hornet. En dejlig krammebamse ved sengetid. Fra 179,95 kr.

Køb enhjørning bamse her

Gaver til piger

Gaver til piger: Sansebold

Her er en blød sansebold med knopper, bolden kan anvendes både inde og ude. Massageknopperne på bolden stimulerer barnets sanser. En af de dejlige gaver til piger. Fra 99 kr.

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Maxi tuscher til børn

Til barnet som elsker at male og tegne er her et godt sæt med tuscher. De er nemme for barnet at holde om og går ikke i stykker, når der bliver trykker lidt hårdt. Vandbaserede og dermed simple at få af tøjet. Tuscherne er placeret i en solid træklods, så de er til at holde styr på. Du kan evt. komme lim i bunden af klodsen, så proppen er limet fast og ikke forsvinder eller ender i munden. Fra 99,95 kr.

Køb tuscher her

Gaver til piger

Fin gave til lille pige: Halfdans ABC

Den lille pige vil elske denne klassiker, der er fyldt med ABC rim, som gør at barnet lærer alfabetet at kende. En god gaveidé til fødselsdag eller jul. Fra 199,95 kr.

Køb Halfdans ABC her

Gurli Gris legetøj

Den meget populære Gurli Gris kan fås som meget forskelligt legetøj og puslespil  – du kan få figurer, bil, båd, hus, indkøb osv. Gurli Gris er et sikkert hit blandt små børn. Fra 65 kr.

Køb Gurli Gris legetøj her

Gaver til piger, gaver til baby, wheely bug, Julegaver til piger

Wheely bug

En Wheely bug er et køredyr, som giver mange muligheder for sjov leg til små børn. Barnet sidder på dyret og skubber det rundt med fødderne og  træner dermed også motorikken. Der er flere dyr at vælge imellem – mariehøne, tiger, gris, bi og ko. Fra 387 kr.

Køb Wheely Bug her

Kreativ æske med modellervoks og forme

Her er en lækker æske med modellervoks, redskaber samt forme fra Djeco. Denne æske inderholder 8 forskellige forme, modellervoks i 4 farver, kniv, kagerulle og en “pølse-trykker” (trykkemaskine) til at lave lange pølser i forskellige faconer. Fra 189,95 kr.

Køb modellervoks her

Gaver til piger

H.C. Andersens klassiske eventyr

En klassisk gaveidé er denne flotte udgave af H.C. Andersens elskede eventyr, som er kendt af alle børn og voksne. Her er til mange timers godnathistorie i eventyrene om den grimme ælling, prinsessen på ærten, tinsoldaten og mange flere. Fra 199,95 kr.

Køb HC Andersens eventyr her

Dejlig hule og gynge – Joki Hængestol

En lækker hængestol, som både fungerer som en sjov gynge og som en hyggekrog, når pigen bare vil slappe af. Kan anvendes igennem hele barndommen. Joki hængestol er let at hænge op. Den kan hænges fra et træ i haven eller indendørs fra en krog i loftet. Hvis den anvendes udendørs, bør du tage den ind efter brug. Fra 749,95 kr.

Køb hængestol her

Kay Bojesen figur

De klassiske figurer fra Kay Bojesen vil pryde på børneværelset og er en gave barnet kan have glæde af i mange år. Der er mange søde figurer at vælge imellem – den klassiske abe, elefanter, zebra eller sangfugle.  Fra 299,95 kr.

Køb Kay Bojesen figur her

barselsgave fra bedsteforældre, Julegaver til piger

Kuglebane til mindre børn

En sjov kuglebane med små “æble-kugler”. Pigen placerer kuglerne i toppen af æbletræet og så triller kuglerne ned af grenene. En sød og hyggelig gave til piger. Fra 429,95 kr.

Køb kuglebane med æbletræ her

Gaver til piger: Legetelt

Et legetelt kan både anvendes inde og ude. Du kan placere teltet i børneværelset og så har dit barn den perfekte hule til leg og til fordybelse. Du kan også dekorere teltet med små lyskæder, så skaber det ekstra hygge for barnet. Teltet kan klappes sammen, så det ikke fylder ret meget. Hvis det anvendes ude bør det tages ind ved dårligt vejr. Fra 769 kr.

Køb legetelt her

Hama Maxi perler

Til barnet på 3 år vil Maxi perler være en god gave, når barnet skal i gang med at lave sine første perleplader. Maxi perler er større perler, som er nemmere at holde for barnet og placere på perlepladen. Fra 49,95 kr.

Køb perler her

Georg Jensen sparegris

Her er et bud på en god lille sparegris fra Georg Jensen. Denne elefant sparegris – “Moneyphant“ er i rustfrit stål og en rigtig god gaveidé til en lille pige.

Køb Moneyphant

Gaver til piger

Flot rødt kasseapparat

Nu kan barnet have sin egen købmandsbutik derhjemme. Med dette fine kasseapparat fra Le Toy Van i træ, er det sjovt at lege købmand eller restaurant. Kasseapparatet har en pengeskuffe med sedler og mønter, samt en bon, der kan udleveres til kunderne. Fra 237 kr.

Køb kasseapparat her

Snekugle natlampe

Her er en fin snekugle, som er god ved puttetid om aftenen. Når du tænder for lampen, hvirvler glimmeret rundt og lyset i lampen skifter imellem 3 forskellige farver. Fås i flere farver. Fra 369,95 kr.

Køb snekugle her

 

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Puslespil

Der findes mange søde puslespil med sjove motiver til små børn. Puslespil er god underholdning, som styrker hjernens udvikling og finmotorikken. Til den lille pige på 1-3 år, vil et træpuslespil med knopper være en god gaveidé. Fra 69,95 kr.

Køb puslespil her

Gaver til piger: Flot slikbutik

Her er en sjov slikbutik i træ, som kan bruges sammen med legemad. Når den lille pige har sat legeslik pænt op, så er butikken klar til at betjene kunderne.  Slikboden giver mulighed for mange fantasifulde rollelege og styrker barnets sprog og kreativitet. 20 stykker slik i træ medfølger. Fra 349,95 kr.

Køb slikbutik her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Musikinstrumenter – klaver, xylofon m.m.

Små børn elsker at spille musik på et flot klaver eller andre sjove musikinstrumenter, f.eks. en xylon, maracas eller en tamburin. Det vil også være sjovt for barnet at spille en lille koncert for resten af familien.

Køb musikinstrumenter her

Gaver til piger

Sjov køkkenmaskine fra Le Toy Van

En super gaveidé til barnet, som elsker at lege madlavning og køkken lege. Der kan komme lidt mel, sukker og vand i røremaskinen og så kan barnet lave sin egen “kage”. Til sættet medfølger røremaskine med piskeris, som drejer rundt, skål, og legemad. Fra 322 kr.

Køb røremaskine her

Gaver til piger

Find Bamse spil

Spillet fungerer som en slags gemmeleg og kan bruges af børn helt ned til 1 års alderen. Bamse har gemt sig og barnet skal finde ham igen. Spillet indeholder 24 billedkort, som giver ideer til hvordan spillet sværhedsgrad kan tilpasses det enkelte barn. Fra 143,95 kr.

Køb bamse spil her

Gaver til piger

Sandkasse til haven

At lege i en sandkasse er rigtig sjovt, når man er lille. Her kan laves de fineste sandkager, der kan puttes sand i spande og måske tilsættes lidt vand. Fra 749 kr

Køb sandkasse her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Gaver til piger: Sandlegetøj

Sandlegetøj kan næsten ikke undværes, når man er barn – enten til sandkassen, til ture på legepladsen eller når barnet skal med på stranden. Fra 30 kr.

Køb sandlegetøj her

Gaver til piger

Sjovt andespil til badet

Dette sæt med badeænder er sjovt, når barnet skal i bad. Sættet indeholder 6 ænder og 2 fiskestænger med en stor krog. Andens hale er udformet, så barnet kan fiske anden op med fiskestangen. Fra 199,95 kr.

Køb badeænder her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Dejlig sansegynge fra Krea

En lækker sansegynge, som både kan fungere som en sjov gynge og til hygge, når pigen vil slappe af. Gyngen kan anvendes igennem hele barndommen. Sansegyngen kan hænges fra et træ i haven eller indendørs fra en krog. Fra 393 kr.

Køb sansegynge her

Gaver til baby 6 måneder, Julegaver til piger

Bondegårdsklodser med lyd

Et fint sæt med 11 træklodser, pyntet med bondegårdsdyr. Når pigen ryster en klods kommer der forskellige raslelyde. En af de sjove gaver til piger Fra 249 kr.

Køb bondegårdsklodser her

Gaver til piger

Gaver til piger: Sparegris 

En sparegris  er en god gaveidé, der er med til at lære barnet at spare op. Fra 240 kr.

Køb sparegris her

Gaver til piger

Klassisk trapez i træ med ringe

Med en trapez får pigen masser af muligheder for at prøve forskellige akrobatiske øvelser og lege cirkus. En trapez er også godt til at styrke motorikken og balancesansen. Denne trapez kan anvendes både indendørs og udendørs og er nem at justere i højden. Kroge skal købes separat. Fra 189,95 kr.

Køb trapez her

Gaver til børn 1 år, Gaver til børn 2 år, Gaver til børn 3 år

Gaver til piger  – Føl og find spil

I dette sjove spil fra Vilac, skal barnet ved hjælp af følesansen finde frem til de rigtige figurer i en kasse, disse figurer skal så matches med billeder på forskellige kort. Spillet er med til at styrke pigens finmotorik og følesans. Fra 199 kr.

Køb sansespil her

Gaver til piger: Sjov bod til den lille købmand

Her er en fin bod, der kan anvendes som butik eller kaffebod. Købmandsbutikken giver mange muligheder for sjove rollelege, som styrker barnets ordforråd og sprog. Fra 604 kr.

Køb markedsbod her

Vi håber, at du med denne liste har fået lidt inspiration, når du er på udkik efter en gave til piger i alderen 1, 2 eller 3 år.

Se også denne artikel: Julegaver til piger – de bedste gaveidéer til piger 1 – 3 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *