Højdemåler barn: Få det store overblik her

Højdemåler barn: En højdemåler eller målepind er en sjov gave til barnet. Du kan følge barnets udvikling og se præcist, hvor meget barnet er vokset. Børn synes også, det er skægt at følge med i, hvor meget de vokser. Her får du 15 bud på flotte og søde højdemålere til børn.

Her kan du få det store overblik over de mange forskellige muligheder:

Giraf højdemåler

Dette er en populær gaveidé. En flot højdemåler fra Wonderworld, der er i en god kvalitet. Højdemåleren er i blødt stof med massivt gummitræ. Der sidder en stribe velcro bånd i hele den ene side af højdemåleren, hvor 3 medfølgende  skilte kan sættes fast. Det er smart for så kan op til 3 børn have deres egne mål på højdemåleren. Går op til 150 cm. Fra 119,95 kr.

Kan købes her

højdemåler, målepind, fødselsdagsgave, barselsgave, dåbsgave, gave til barnedåb

Sjov højdemåler barn: Giraf højdemåler fra Roommate

Sød og sjov model, der er udformet som en giraf. Fås i en blå / grøn version til drenge og en lyserød version til piger. Højdemåleren er i pulverlakeret metal. Du kan skrive barnets højde direkte på med en whiteboard tusch.  Går op til 150 cm. Fra 495,00 kr.

Køb giraf målepind her

Lækker højdemåler fra Roommate

Fin højdemåler, som forestiller et hus. Højdemåleren giver barnet mulighed for at følge med i, hvor høj han/hun nu er blevet. Den kan anvendes fra 70 cm til 160 cm. Højdemåleren er i metal og er magnetisk, så du kan skrive målet direkte på den med en white board pen. Fra 495 kr.

Køb højdemåler her

Ferm Living højdemåler

Denne model er i et lækkert design. Med denne højdemåler kan du følge dit barns udvikling. Den har en snor i toppen, så den er let at hænge på væggen. Fås i mint, hvid og rosa. Den kan bruges til barnet bliver 170 cm. Fra 269,95.

Kan købes her


Højdemåler barn med Louise Enhjørning i stof

En blød højdemåler i stof til den lille pige. Den kommer med 3 små fotolommer. Når du måler dit barn, kan du placere et billede af barnet ved siden af, så kan I se, hvordan barnet så ud, da han/hun var f.eks.  1 meter, 1 meter og 20 osv. Går op til 140 cm. Fra 299,95 kr.

Kan købes her

Wallsticker højdemålere

Her er forskellige wallsticker højdemålere, som du kan lime direkte op på væggen:

Højdemåler med ugler

Højdemåler med ugler og aber

Små ugler og aber er samlet i træet på barnets værelse med denne søde model, som går helt op til 180 cm. Fra 199 kr.

Kan købes her

Giraf og abe wallsticker

Sød giraf og abe højdemåler

En sød wallsticker med giraf og abe og en god højdemåler barn. En højdemåler, der vil kunne bruges i mange år. Den går op til 150 cm. Fra 169 kr.

Kan købes her

Sebra drage højdemåler, dåbsgave, fødselsdagsgave

Drage højdemåler fra Sebra

En anden flot wallsticker er denne søde lyserøde model til den lille pige fra Sebra. Højdemåleren er lavet som en drage med en sky  og den går helt op til 185 cm og er nem at fjerne igen. En god højdemåler barn. Fra 159, 95 kr.

Kan købes her

Peter Plys højdemåler

Disney laver også søde højdemålere – her får du en herlig en med Peter Plys, hvor barnet kan sammenligne sin højde med Peter Plys’ stabel af honningkrukker. Fra 349 kr.

Kan købes her

Disney højdemåler, Frost, dåbsgave, fødselsdagsgave

Frost højdemåler

Hvis du har en lille piger, som elsker figurerne fra Disney filmen “Frost”, er der her en sød højdemåler, som vil pynte på pigeværelset. Går op til 150 cm og kan tages ned og sættes op igen flere gange.  Fra 399 kr.

Kan købes her

Højdemåler – Amazonens venner

Flot højdemåler fra Djeco med en giraf og den venner fra junglen. Der er også wallstickers, hvor du kan skrive barnets navn, alder og højde ved siden af højdemåleren. Går op til 170 cm. Fra 139,95 kr.

Kan købes her

Højdemåler træ

Hvis du foretrækker at hænge en højdemåler op i træ, kan du her se nogle flotte og søde højdemålere  eller målestokke til børn i træ – de er lige til at hænge op på væggen i barnets værelse.

Højdemåler fra Kids Concept

Højdemåler træ fra Kids Concept

Lækker højdemåler i træ fra Kids Concept med sjove og søde dyremotiver.  Højdemåleren går op til 170 cm og kan bruges fra når barnet er 70 cm højt. Fra 349 kr.

Kan købes her

Højdemåler, dåbsgave, fødselsdagsgave

Højdemåler  træ med hunde til den lille pige

Her er en flot en i træ med billeder af hunde – et sikkert gavehit til den lille pige. Den går op til 155 cm. Der medfølger en lille klemme, som du kan placere udfor barnets højde. Du kan også skrive på højdemåleren, så du kan følge med i barnets udvikling, det kan give anledning til sjove snakke om hvor høj barnet er blevet. Fra 179 kr.

Kan købes her

Gave til 1 årig? Se stort udvalg her

højdemåler, fødselsdag, barselsgave, dåbsgave, gave til barnedåb

Højdemåler træ med elefanter og balloner til drengeværelset

En  flot gave idé til drengeværelset, er denne model i træ med elefanter og balloner. Der er en lille klemme, som du kan placere udfor barnets højde. Højdemåleren går op til 155 cm. Fra 179 kr.

Kan købes her

Se også: De bedste dåbsgaver i 2019: Masser af gaveidéer.

Lidt mere information om højdemåler barn

Måske mangler du en gave til de nybagte forældre eller du skal til barnedåb eller til 1 års fødselsdag, og så kan det være svært at finde ud af, hvad man skal have med som gave. Her kan en højdemåler eller målepind til et barn være et godt bud.

En højdemåler placeres på væggen og du kan både få højdemålere i træ, metal eller som wallsticker (vægklistermærke). Højdemålerne varierer i højden mellem 130 til 180 cm. Barnet vil typisk kunne bruge højdemåleren fra 1 år og op til teenagealderen – alt efter hvor mange cm de forskellige højdemålere dækker.

Du skal være opmærksom på, at wallstickers fungerer bedst på en jævn overflade. Hvis væggen er ru eller der er sat savsmuldstapet op, kan det være svært at få den til at hænge fast. Jeg har dog haft held med at klistre wallstickers fast med limstift på ru overflader, men det kan selvfølgelig give lidt mærker på tapetet. Til nogle højdemålere følger klistermærker med, så du kan markere, hvornår barnet nåede den pågældende højde. På andre højdemålere, skal du bruge en tusch til at skrive højden.

Det er også en sød idé at tage et billede af barnet ved siden af højdemåleren hvert år fra 1 til 10-11 års alderen og sætte billedet ind i et fotoalbum. Så kan I følge med i, hvordan barnet så ud, da han eller hun havde denne højde. For barnet kan det være sjovt at tage billedet sammen med yndlingsbamsen- eller dukken, så barnet kan se hvordan han/hun vokser og bliver større og større end dukken eller bamsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *