Julegaver til børn 2020 – masser af gaveidéer fra 1 – 3 år

Julegaver til børn: Mangler du inspiration? Her får du masser af idéer til små børn. Over 50 gaveidéer til gode julegaver til små børn i alderen  1, 2 og 3 år. Alle gaveidéerne er  meget populære blandt småbørn – god underholdning til juledagene og fremover.

Julegaver til børn

Julegaver til børn: Legemad

De fleste små børn elsker legemad og det er sjovt at lege at man spiser maden eller serverer den for forældrene. Det er også skægt for barnet at have et udvalg af forskellige typer af madvarer – det kunne være ispinde, grøntsager, flødeboller, rosinpakker m.m. – men noget som barnet genkender. Fra 15 kr.

Køb legemad her

Julegaver til børn

Bobles – god julegave til de små børn

Bobles er dansk kvalitetslegetøj. De skægge tumledyr giver mange muligheder for leg og styrker motorikken. Til den 3 årige vil Elefant, Dino eller tumlebræt være gode valg. B0bles starter fra 29,95 kr.

Køb bobles her

Julegaver til børn

Sjov julegaveidé: Boldbassin fra Misioo

Boldbassinet fra Misioo er et stort hit hos de små og det er rigtig sjovt legetøj, barnet kan boltre sig i kuglerne – ligesom at have sit helt eget legeland! En af de rigtig gode julegaver til børn.  Bassinet fås i flere flotte farver og kan let rykkes rundt i huset. Boldene fås i mange farver. 200 bolde medfølger. Fra 672 kr.

Køb boldbassin her

Julegaver til børn

God gaveidé: Maxi tuscher til børn

Her er fint sæt med tuscher, der er nemme for barnet at holde om og de går ikke i stykker, hvis barnet trykker hårdt. Super nemme at få af tøjet, da de er vandbaserede. Tuscherne står i en solid træklods, så de er hurtige at sætte på plads igen. Kom evt. lidt lim i bunden af klodsen, så proppen er limet fast og ikke forsvinder eller kommer i munden. Fra 99,95 kr.

Køb tuscher her

Julegaver til børn

Flot gåbil til små børn

En af de meget populære  julegaver til børn. Bilen kan anvendes fra knap 1 års alderen. Julegaver til børn Bilen har gummidæk, kølergrill og benzindæksel samt sæde med læderlook. Når barnet sidder på bilen og skubber den rundt med fødderne, stimuleres grovmotorikken og fantasi. Fra 895 kr.

Køb gåbil her

Julegaver til børn

Julegaver til børn: Billedbøger

Små børn elsker at få læst højt og barnet styrker sin sprogforståelse ved at kikke på billederne og høre ord udtalt. En billedbog i julegave vil kunne bruges til gode hyggestunder i juledagene. Fra 49,95 kr.

Køb billedbøger her

Julegaver til børn

Sjov leg med bondegården

Med denne bondegård er der til mange timers god leg i juledagene for barnet. Taget kan løftes af husene, så dyrene kan bo i stalden. Der medfølger ikke dyr, men de flotte bondegårdsdyr fra Schleich kunne være en god gave at kombinere med bondegården. Fra 499,95 kr.

Køb bondegård her

Julegaver til børn

Fin gaveidé til jul: bondegårdsdyr

De fine og detaljerede bondegårdsdyr fra Schleich er en super gaveidé til barnet på 3 år. Her er til mange hyggelige stunder med leg og snak med forældrene om dyrene og dyrelyde. En af de rigtig sjove julegaver til børn. Fra 44,95 kr.

Køb bondegårdsdyr her

Julegaver til børn

Julegaver til børn – et bestiksæt

Et spisesæt er en fin gave til en 3 årig dreng eller pige. Spisesættet består af kniv, gaffel, samt 2 skeer (lille og stor ske). Bestikket er i børnestørrelse, så det er nemt at spise med for små hænder. Bestik i rustfri stål. Fra 240 kr.

Køb børnebestik herJulegaver til børn

Julegaver til børn: Flot dukkehus

Et fint dukkehus skal nok vække lykke juleaften. Du kan få flotte dukkehuse, som er malet i fine farver og med masser af detaljer. Til dukkehuset medfølger  32 forskellige møbler og tilbehør. Vinduer og døre, samt tag kan åbnes. Fra 1255 kr.

Køb dukkehus her

Julegaver til børn

Børnekniv – barnet kan hjælpe til i køkkenet

Hvis barnet skal hjælpe med at lave mad, er denne børnekniv et sikkert og populært valg. Kniven er designet, så barnet kan skære sikkert i både hårde grøntsager som gulerod og bløde madvarer, f.eks. æg, men uden at komme til skade. Fra 199,95.

Køb børnekniv her

Julegaver til børn

Børnespil fra Djeco: Fest i junglen

Her er et sjovt begynderspil til små børn, hvor hele familien kan være med. Fest i junglen indeholder en masse små opgaver, som skal løses og så får barnet en medalje. F.eks. skal barnet stable dyr eller bygge en pyramide. Masser af leg og hygge i juledagene – en af de rigtig gode julegaver til børn. Fra 159,95 kr

Køb fest i junglen her

Julegaver til børn

BRIO tog – god julegave

BRIO laver masser af sjovt legetøj som er et hit hos 3 årige – lokomotiver, togvogne, skinner, helikopter, brandbil osv. Uanset hvad du giver, skal det nok vække lykke under juletræet. Fra 149 kr.

Køb Brio tog her

Julegaver til børn

Bristle Blocks i praktisk kuffert – en god julegave

En praktisk kuffert, som indeholder de sjove og velkendte Bristle Blocks I flotte farver. Den 3 årige kan more sig med at sætte klodserne sammen i alle mulige figurer og skille dem ad igen – her er til mange timers leg, som styrker barnets finmotorik. Klodserne indeholder ingen skadelige stoffer. Fra 289,95 kr.

Køb Bristle Blocks her

Julegaver til børn

Sjovt Gurli Gris legetøj

Legetøj med den enormt populære Gurli Gris er et hit som gave til barnet. Der findes en masse forskelligt legetøj med Gurli Gris og hendes familie. Fra 89 kr.

Køb Gurli Gris legetøj her

Julegaver til børn

Julegaver til børn  – byggeklodser i træ

Disse klodser vil være et hit under juletræet, 3 årige synes det er sjovt at bygge med klodser – og vælte dem igen. Klodserne er i naturfarvet træ. 50 stk. i forskellige former. Fra 349,95 kr.

Køb byggeklodser her

Julegaver til børn

Puky løbecykel

PUKY er en løbecykel, der er designet til børn og denne cykel er kendt for sin høje kvalitet og sikkerhed. Modeller, der ses her hedder “LR1” og passer til det 3 årige barn. Løbecyklen hjælper til at styrke barnets balance og koordinationsevne og cyklen gør desuden overgangen til en almindelige cykel med pedaler meget lettere. Fra 674,95 kr.

Køb Puky cykel her

Julegaver til børn

Fin julegave “De små synger”

“De små synger” er en sangbog med mange søde og klassiske børnesange, som mor eller far kan synge for barnet, når han eller hun skal sove. Fra 114,95 kr.

Køb De små synger her

Julegaver til børn

Sød enhjørning bamse – “Louise”

Søde bamse Louise trænger til et kram – måske en fin julegave til dit barn eller barnebarn? Bamsen vil være god ved sengetid og den er i flotte farver og har blød lyserød plys på maven og glimmer på enhjørninghornet. Fra 179,95 kr.

Køb enhjørning bamse her

Julegaver til børn

Dinosaurer fra Schleich – en sej julegaveidé

Når man er en lille dreng er dinosaurer meget spændende dyr og disse dinosaurer fra Schleich vil give anledning til mange timers sjov leg i juledagene. Schleich er kendt for kvalitetslegetøj og de laver livagtige og detaljerede dyr. Det er legetøj, som vil kunne bruges mange år frem. Fra 89,95 kr.

Køb dinosaurer her

Julegaver til børn

Legekøkken i træ

Mange børn på 3 år synes det er rigtig sjovt at lave mad og vaske op og med dette robuste og flotte legekøkken bliver det endnu sjovere. Køkkenet indeholder ovn, stålvask, komfur og 10 løsdele – bl.a. ske, pande, kasserolle, grydehandske m.m. Fås i lyserødt og hvidt. Fra 580 kr.

Se legekøkkener her

Julegaver til børn

Dejlig gave: Dukke eller bamse fra DR

De fleste 3 årige elsker at lege med hånddukker sammen med forældrene. Hvis du stikker din hånd ind i dukken, kan du styre dukkens mundbevægelser med fingrene, lav en sjov stemme samtidigt og underholdningen vil være sikret.

Køb DR dukke her

Julegaver til børn

God gaveidé: Elefanten, der så gerne ville sove

Her er efterfølgeren til “Kaninen der så gerne ville sove” Bøgerne er designet til rolig højtlæsning og historien luller langsomt barnet i søvn om aftenen. Bogen omhandler en lille søvnig elefantunge, som drager ud på et magisk eventyr. Fra 199 kr.

Køb bogen om elefanten her

Julegaver til børn

Navnetog

Dette sjove tog vil pynte på barnets værelse og kan også tages frem til barnets fødselsdag. Toget består af små togvogne, hvor hver vogn udgør et bogstav i barnets navn. Fås i naturtro og farver. Fra 15,95 kr. per togvogn.

Køb navnetog her

Julegaver til børn

Julegaver til børn: Sjov og kreativ fingermaling

Kreativt og testvindende legetøj, som vil være et hit hos de fleste 3 årige. Med dette sæt med fingermaling kan barnet lave fine tegninger med fingrene, her er masser af sjov underholdning. Dette sæt er med 4 bøtter i farverne rød, gul, grøn og blå. Sætter er i høj kvalitet, miljøvenligt og produceret uden brug af giftig kemi. Let at vaske af med vand. Fra 99 kr.

Køb fingermaling her

Julegaver til børn

Julegaver til børn: Sjov bil garage fra Hape

Denne seje bilgarage / parkeringshus er i 4 etager, med benzintank, helikopterlandingsplads og sjove ramper, som bilerne kan race op og ned ad. Denne gave vil vække stor lykke hos alle bilglade 3 årige. 2 biler og 1 helikopter medfølger. Garagen er udført i god solid kvalitet med miljøvenlige materialer. 2 biler og 1 helikopter medfølger. Fra 499,95 kr.

Køb parkeringsanlæg her

Julegaver til børn

Julegaveidé: En gravko

En sjov og solid gravko med en skovl, som barnet kan bevæge op og ned. Gravkoen i træ er solidt og god at lege med. Fås også som cementbil, brandbil og traktor. Fra 149 kr

Køb gravko her

Halfdans ABC – god julegaveidé

Denne fine og klassiske bog indeholder en masse rim og remser om alfabetet. Det er en god julegaveidé til den 3 årige, da bogen gør barnet mere fortrolig med alfabeter på en god og hyggelig måde – der er til nogle sjove timer i juledagene. Fra 154,95 kr.

Køb Halfdans ABC her

God gave til aktivt barn – hoppedyr

Et hoppedyr giver masser af muligheder for at få brændt energi af og styrket motorikken. Et hoppedyr vil være et hit under juletræet og give masser af sjov leg for barnet. Fås i flere farver. Fra 224 kr.

Køb hoppedyr herJulegaver til børn

Joki Hængestol – hule og gynge på samme tid

Denne hængestol kan både fungerer som en hyggelig hyggekrog og fristed for barnet, hvor han eller hun kan slappe af. Når barnet får lyst til at have det sjovt, er stolen en gynge, som barnet kan lege med. Joki hængestol er nem at hænge op og rykke rundt på. Du kan hænge den fra et træ i haven eller indendørs fra krog i loftet eller bjælke. Fra 749,95 kr.

Køb hængestol her

God julegave til den lille doktor – lægetaske

Her er til mange timers sjov leg, hvor barnet kan tilse og passe de syge bamser. Lægetasken indeholder mange sjove instrumenter så som stetoskop, termometer, sprøjter og medicin. Udover at det er en sjov leg for barnet, gør legen også barnet mere fortrolig med selv at gå til lægen. Fra 499 kr.

Køb lægetaske her

 

Julegaver til børn

Flot biltæppe fra Le Toy Van

Her er et rigtig fint legetæppe til sjov leg med små biler. Tæppet indeholder garage, veje, brandstation med mere. Det er blødt for barnet at sidde på, mens han eller hun leger og tæppet har skridsikkert underlag. Fra 399 kr.

Køb biltæppe her

Julegaver til børn: Bøger om Totte

De små billedbøger om Totte er rigtig gode til oplæsning for små børn. Historierne er hverdagsfortællinger, som barnet kan genkende fra sin egen verden – turen til lægen, kæledyr, bad, madlavning, udklædningslege, legekammerater osv. Det giver anledning til gode snakke, som styrker barnets sprog. Fra 65 kr.

Køb Totte bog her

Julegaver til børn

Legetelt

Flot legetelt, der kan bruges både indendørs og ude. Du kan fx anbringe teltet i barnets værelse, så har barnet en dejlig hule til leg og afslapning. Teltet kan dekoreres med en lyskæde, så du skaber lidt ekstra hygge for barnet. Teltet er sammenklappelig og fylder ganske lidt. Hvis du sætter det op i haven, skal det ind om natten og i dårligt vejr. Fra 895 kr.

Køb legetelt her

Modellervoks – fin æske med mange forme

Her er en god æske med modellervoks, hvor der er til mange timers underholdende leg. Æsken fra firmaet Djeco indeholder
4 bøtter modellervoks i forskellige farver og 21 stykker tilbehør til modellervoksen. Her er masser af muligheder for at skabe sjove og fantasifulde figurer for det 3 årige barn. Fra 189,95 kr.

Køb modellervoks herJulegaver til børn

God julegaveidé: En traktor

En sjov og solid traktor med motorhjelm, som barnet kan åbne. Fås også med frontlæsser. Fra 379 kr.

Køb traktor her

H.C. Andersens samlede eventyr

H.C. Andersens elskede eventyr er en god og klassisk gaveidé. Bogen indeholder mange dejlige eventyr, som kan bruges til hyggelige godnathistorier om bl.a. Fyrtøjet, Svinedrengen og Den grimme ælling. Barnet vil synes det er hyggeligt at få læst op af mor eller far. Fra 149,95 kr.

Køb HC Andersens eventyr her

Julegaver til børn

Julegaver til børn: Lego Duplo klodser

De store Lego Duplo klodser er sjove at lege med for små børn, det er nemmere for barnet at bygge med klodserne og der er ingen risiko for at barnet sluger en klods. Der er til mange timers sjov leg for både drenge og piger med et stort udvalg af forskellige legemuligheder. Fra 99,95 kr.

Køb Lego Duplo her

 

Georg Jensen elefant sparegris – Moneyphant

Sparegrisen “Moneyphant“ er lavet af Georg Jensen og er en sød og sjov lille elefant sparegris til barnet. Den er i rustfrit stål og kommer i flere udgaver. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant

God julegave – kasseapparat i træ

Dette fine kasseapparat fra Le Toy Van er en god gave til barnets købmandslege. Kasseapparatet indeholder pengeskuffe med sedler og mønter, samt en bon, der kan udleveres til kunderne. Fra 279 kr.

Køb kasseapparat her

Julegaver til børn

Musikinstrumenter

For mange mindre børn er det en ren fest at få lov at spille på et musikinstrument. Det kunne være dette fine klaver fra Vilac eller andre sjove musikinstrumenter som xylofon, fløjte, maracas eller tamburin.

Køb musikinstrumenter her

Julegaver til børn: Puslespil

Der findes et stort udvalg af fine puslespil til den 3 årige. Puslespil er sjov underholdning, som samtidigt styrker hjernens udvikling og finmotorikken. Til en 3 årig vil et træpuslespil med knopper være en god gave. Fra 69,95 kr.

Køb puslespil her

Julegaver til børn

Køkkenmaskine / røremaskine med bageartikler

3 årige elsker at lege rollelege med madlavning og med denne flotte røremaskine bliver legen endnu sjovere. Røremaskinen er udstyret med en drejeknap, så piskeriset drejer rundt i skålen. Legemad i form af sukker, mel, æg og mælk medfølger. Så er der nok at tage fat på for den lille bager. Fra 379 kr.

Køb røremaskine her

 

Sansegynge

Her er en dejlig sansegynge fra Krea. Den kan anvendes igennem hele barndommen. Når barnet har lyst til at lege, kan barnet bruge sansegyngen som en sjov gynge, der styrker motorik og balancesans. Når barnet har lyst til rolig afslapning, kan den bruges som et dejligt hyggested, hvor barnet kan ligge med sin dyne og en bog. Du kan hænge gyngen fra et træ i haven eller indendørs fra krog i loftet. Fra 392 kr.

Køb sansegynge her

Perleplader til små børn – Maxi perler

Mange børn elsker at lege med perler og lave fine perleplader med dyr og andre figurer. For små børn kan det dog være en udfordring at placere de små perler rigtig på perlepladen. Her er udviklet nogle “Maxi” perler, som er nemmere at sætte på. Leg med perler styrker barnets finmotorik. Fra 49,95 kr.

Køb perler her

Julegaver til børn: Trapez med gymnastikringe

Med denne sjove trapez er der masser af muligheder for at lege cirkuslege for barnet, han/hun kan øve sig på akrobatiske numre og få trænet balance og motorik. En god gaveidé, der kan benyttes både inde og ude. Rebene kan let justeres udfra loftshøjden. Kroge skal købes separat Fra 189,95 kr.

Køb trapez her

Julegaver til børn

Julegaver til børn: Værktæjsbænk i træ

En sjov og sej værktøjsbænk i træ med 28 forskellige dele, så som hammer, svensknøgle, tænger, sav m.m. Så kan den lille håndværker bare komme i gang med at samle, skrue og hamre løs. Fra 1299,95 kr.

Køb værktøjsbænk her

Sjov julegaveidé – sansespil fra Vilac

I dette spil for børm mellem 2-6 år, skal barnet bruge sin følesans til at finde den rigtige figur i en farverig æske – figuren skal så matches med et billedkort. Et spil, hvor hele familien kan lege med og samtidigt styrkes barnets finmotorik og følesans. Fra 199 kr.

Køb sansespil her

Julegaver til børn

Julegaver til børn: Paw Patrol legetøj

De seje Paw Patrol hvalpe er super populære blandt små børn. Mange mindre børn elsker at se tegnefilmene med Paw Patrol i fjernsynet og lege med det sjove Paw Patrol legetøj. 59,95 kr.

Køb paw patrol legetøj her

Magformers

Magformers er sjove og udviklende magnetbyggesæt til mindre børn, der kan bruges til at lave alle mulige forskellige former og figurer. Magneterne er indkapslet i elementerne, så der er ingen risiko for at barnet kan sluge magneterne.

Køb Magformers her

Julegaver til børn

Fjernstyret Lynet McQueen bil

Her er en smart Lynet McQueen fra Disneys film “Cars”. Bilen er fjernstyret og er i forholdet 1:24 og 2,4 Ghz. Mange små drenge vil have en fest når de kører rundt med denne sjove racerbil. Fra 330 kr.

Køb fjernstyret bil her

Flot kuglebane med  biler

Her er en sjov kuglebane med biler fra Jabadabado. Kuglebanen er i en god kvalitet og har 4 træbiler, som kører ned ad banen og vender sig rundt på vejen ned. Kuglebanen styrker barnets øje-hånd koordination og finmotorik. Fra 239,95 kr

Julegaver til børn: Dyrebogstaver til børneværelset

Disse bogstaver i træ kan du hænge på døren ind til børneværelset. Hvert bogstav har sit eget dyr. På bogstavet “A” sidder der en alligator, på bogstavet “B” sidder der en bjørn og så videre. Du vælger de bogstaver, som udgør barnets navn, så kan du skrive barnets navn med sjove og festlige bogstaver. 15,95 kr. pr. bogstav.

Køb bogstaver med dyr her

Badeænder i flotte farver

Her er et rør med badeænder i regnbuefarver fra Djeco. Lad de seks sjove ænder sejle rundt i badekarret og lad dit barn fange dem med de 2 fiskestænger, som medfølger. Ændernes hale er udformet som en krog, så de kan indfanges. Fra 189,95 kr.

Køb badeænder her

Flot slikbutik til den lille købmand

Her er en sjov slikbutik i træ, som kan bruges til legeslik og is. Der er skilt, der viser hvilke typer slik, som kan købes i slikboden og små sjov bægre, som børnene kan blande slik i. 20 stykker slik i træ medfølger. Fra 249,95 kr.

Køb slikbutik her

Sjov Bodil Elefant

Du kender måske elefanten Bodil fra filmene om Far til Fire, hvor Lille Per har den med overalt. Nu kan dit barn også trække den søde plys-elefant rundt. Elefantbamsen står på en trækvogn og kan trækkes afsted i snoren. Elefanten kan tages af trækvognen og bruges som sovebamse. Fra 199,95 kr.

Køb Bodil Elefant her

Bamse spil til små børn

God julegave til de mindste. Bamse har gemt sig og barnet skal finde ham. Bamselegen er en gemmeleg, hvor bamse skal gemme sig. 24 spillekort medfølger. Kan spilles fra 1 års alderen. Fra 179,95 kr.

Køb bamse spil her

Flot snekugle natlampe

Flotte snekugle natlamper i forskellige farver med flotte motiver. Lampen kommer med indbygget natlys. Når du tænder kuglen, hvirvles glimmeret rundt. Snekuglens lys skifter mellem 3 farver og lyset giver et fint spil i glimmeret der drysser ned og glimter. Fra 369.95 kr.

Køb snekugle her

 

Se også:

Julegaver til piger

Julegaver til drenge

Julegaver til børn 2020

At købe julegaver til børn er en af de mest spændende ting ved juletiden – medmindre du køber til et barn, der allerede har alt. Men at lede gennem legetøjsafdelingen for at shoppe for at finde noget fantastisk til børnene eller lede internettet igennem sker sandsynligvis ikke ofte, så det er sjovt, når du får en chance for det. Og det kan også være en dejlig oplevelse at se dem blive besat af deres nye gave, hvad enten det er en rangle, tøj eller en bog.

Udover gaverne og selve juleaften er det også en god idé at have nogle aktiviteter planlagt til juledagene. Meget af tiden vil sikkert gå med leg med de nye gaver og besøg hos familie og venner ( de obligatoriske julefrokoster med mere).

Hvordan vælger du de bedste julegaver til børn?

Når du prøver at finde den perfekte gave til børn, er der et par ting du skal huske:

  • Tænk på din viden om barnet: Børn har meget forskellige personligheder, hobbyer og interesser. Prøv at sørge for at det kommer til udtryk  i dine julegaver.
  • Glem ikke forældrene: Den sjove tromme eller elektronisk legetøj, der blinker og larmer er muligvis et hit i et barns øjne, men du risikerer at irritere de forældre, der er nødt til at tackle støj og behov for batterier. Spørg forældrene, før du køber en støjende eller på anden måde potentielt besværlig gave!
  • Spørg forældrene eller andre nære familiemedlemmer: Forældre er ofte den bedste til at fortælle, hvad deres børn både ønsker og har brug for. Du vil glæde flere mennesker, hvis du køber et stykke legetøj, der vil blive elsket eller tøj, der passer.
  • Lad barnets kreativitet blomstre: Plastiklegetøj kan kun bruges på én måde, men gaver som tuscher, fingermaling og perler kan lade selv det mindste barn engagere sig i sin kreative side – og forældrene vil elske det.

Jule aktiviteter til december

Det  er dog en god idé at lægge nogle aktiviteter ind i mellem der er velegnet til børnene. Mange af disse aktiviteter kan også lægges på hverdage og i weekenderne op til jul.

Se på julelys

Hvis budgettet ikke er til den store Tivoli tur, så kan det også være en sjov aktivitet bare at gå rundt i hjembyen og se hvordan folk har dekoreret deres huse med julelys. Det er sjovt for små børn og de får frisk luft og motion.

Kransefremstilling

Børn elsker at hjælpe med at lave en festlig krans! Tag børnene uden for i skoven og saml stedsegrønne grene og fyrregrene, klip nogle af fra bunden af dit juletræ eller køb nogle i et supermarked. Fastgør dine grene til en skum- eller halmring og lad børnene dekorere kransen med julepynt og sløjfer. Se hvordan du laver en krans her:

Julefilm

At tilbringe en eftermiddag med at se julefilm er et must! Sørg for at finde noget som er passende til mindre børn.

Popcorn krans

Har du nogle  popcorn tilbage fra jeres filmhygge? Genbrug dem! Lav nogle hjemmelavede kranser til juletræet, døråbninger eller reolen. Alt hvad du behøver er en nål og noget tråd eller fiskelinje. Prøv også at bruge friske tranebær.

Bage julesmåkager

Peberkage mænd og koner! Vaniljekranse! Brunkager! Der er bare for mange velsmagende julesmåkager at vælge imellem. Her er nogle af vores familiefavoritter. Børn i alle aldre kan blive involveret i køkkenet på “bagedagen”. Yngre børn kan tilføje afmålte ingredienser, røre i skålen og dekorere småkagerne når de færdige. Se lækre opskrifter her.

Bytte småkager komsammen

Så hvad gør du med alle disse småkager? Vær vært for en bytte småkager komsammen! Få venner og famile til at tage en bøtte småkager med og prøvesmag og byt indbyrdes – ungerne vil elske det. Hvis ikke opskrifterne er en gammel familiehemmelighed – så byt også gerne opskrifter.

Lav et peberkagehus

Dine små børn vil elske et fint peberkagehus. Saml væggene og sæt tag på og dekorer huset med glasur og slik – børnene vil synes det er ærligt at hjælpe med at pynte huset.

Lær hvordan du laver et peberkagehus her:

Besøg et julemarked

Hele december måned byder på masser af julemarkeder – store og små. Her kan du køb nisse tinget-tangel, spise æbleskiver og børnene får en hyggelig dag med masser af oplevelser.

Hjemmelavet varm kakao

Bryg dine egen hjemmelavet kakao. Du kan give den et ekstra pift med marshmellow på toppen. Se en god opskrift her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *