Julegaver til drenge – 50 gaveideer fra 1 – 3 år

Er du på udkik efter  julegaver til drenge? Her får du masser af inspiration til gode julegaver til drenge i alderen  1, 2 og 3 år. Julen er en dejlig tid og som voksen er der ikke noget bedre end at se glæden, når et lille barn pakker den helt rigtige julegave op.

Gave til 1 årig 

Gave til 2 årig

Gave til 3 årig

gåbil

Flot gåbil

Denne klassiske racerbil er en fin julegave til små drenge.  Der findes mange forskellige modeller og farver. Fra 999 kr.  kr.

Køb gåbil her

boldbassin fra Misioo

Julegave hit til små drenge: Boldbassin

Aktive drenge vil elske dette boldbassin fra Misioo – her er til mange timers sjov leg i juledagene, og på regnvejrsdage, hvor I måske ikke gider gå udendørs. Boldbassinet fås i gråt og mint til drenge og med et stort udvalg af farverige bolde. 200 bolde er med i prisen. Fra 743 kr.

Køb boldbassin og kugler her

Bobles

Bobles – god gaveidé til jul

Bobles er dansk kvalitetslegetøj og for aktive drenge, som tumler og leger, er Bobles sjovt legetøj, der styrker motorikken. Der findes er stort udvalg af Bobles og Elefant, Dino eller tumlebræt er godt til de mindre børn. B0bles starter fra 29,95 kr.

Se det store udvalg af bobles her

Lego Duplo

julegaver til drenge: Lego Duplo julegave

Lego Duplo er rigtigt sjovt legetøj til børn i alderen 1 til 5 år. Der findes et stort udvalg af Duplo, som er velegnet til mindre børn, da det ikke kan sluges og er nemmere at samle end de små legoklodser. Fra 99,95 kr.

Se stort udvalg af Lego Duplo her

 

Sansegynge fra Krea

Sansegynge fra Krea

Denne sjove sansegynge kan både hænges i en krog indenfor og fra et træ ude i haven. Sansegyngen kan bruges som en sjov gynge eller et dejligt sted til afslapning for barnet med bog og dyne. De gyngende bevægelser styrker barnets vestibulærsans (balance) og motorik. Fra 595 kr.

Køb sansegynge her

Sansespil

Føl og find spil

I dette spil fra Vilac, skal barnet bruge følesansen til at finde frem til de rigtige figurer i en kasse – figurerne skal matches med billeder på forskellige kort. Spillet styrker barnets finmotorik og følesans. Fra 199 kr.

Køb føl og find spil her

Billedbøger

Billedbøger til små drenge

Små børn elsker at putte hos mor og far, mens I kikker i en bog sammen og samtidigt styrker barnet sin sprogforståelse ved at kikke på billederne og høre ordene udtalt. Fra 49,95 kr.

Se stort udvalg af pegebøger her

Puslespil med knopper

Drenge julegaver: Puslespil med knopper

Til små drenge vil et puslespil i træ være en rigtig god julegaveidé. Puslespil fås med knopper, der gør det nemt for barnet at lægge brikkerne. Mange flotte motiver med biler, bondegård, brandstation m.m. Fra 69,95 kr.

Køb knoppuslespil her
Brio tog - bindegård, tog og dyr

Brio togsæt

Et sjovt sæt med Brio togskinner og togvogne er en god julegaveidé, som kan bruges i mange år.  På billedet ses et lille begyndersæt med bondegård, tog og vogne. Sættet kan sagtens udvides med andre Brio togpakker. Brio fra 149 kr. Briotog med bondegård fra 459,95 kr.

Se stort udvalg af Brio tog her

 

Navnetog

Navnetog – en personlig julegave

Et flot tog, hvor de enkelte togvogne udgør barnets navn. Forrest bliver vognene trukket af et lille lokomotiv. Toget kan pynte på børneværelset eller det kan anvendes som pynt til fødselsdagen. Fra 15,95 kr. pr. togvogn med bogstav. Fås i naturtræ og i farver.

Køb navnetoget her

Badeand 

Badeand 

Her er en and til badet, som vil være sjov at lege med for en lille dreng. Anden er fra Oli & Carol og i 100% naturlig gummi fra Hevea gummitræer. Der kan ikke komme vand ind i anden. Fra 110 kr.

Køb en sød badeand her

dinosaurer fra Schleich

God julegave – dinosaurer fra Schleich

Mange drenge synes, at dinosaurer er spændende og disse dyr fra Schleich vil være et hit under juletræet. Dinosaurer fra Schleich er livagtige og med mange flotte detaljer. Det er legetøj, som vil kunne bruges igennem mange år. Fra 89,95 kr.

Se det store udvalg af dinosaurer her

Legemad, ispinde

Legemad

Legemad er en alletiders gaveidé til små børn. De fleste mindre børn elsker at lege med forskellige typer af legemad, som de kan genkende fra deres hverdag – især is, rosinpakker, flødeboller med mere er populært. Fra 19 kr.

Køb legemad her

Rødt Kasseapparat og legepenge

Kasseapparat til den lille købmand

Hvis barnet synes, at det er sjovt at lege købmand er der her et fint rødt kasseapparat, som gør legen endnu sjovere. Kasseapparatet har knapper og en pengeskuffe, der springer op, når barnet trykker på en knap. I pengeskuffen ligger der papir- og træpenge og der er også en bon, som kunden kan få. Kasseapparatet kan lære barnet om penge og indkøb. Fra 279 kr.

Køb kasseapparat her

BRIO Stable Klovn

BRIO Stable Klovn i flotte farver.

Denne fine klovn fra BRIO er sjov for en lille dreng, som kan stable klodserne og det træner barnets hånd-øje-koordination, samt finmotorik. Fra 199,95 kr.

Køb stable klovn her

Gurli Gris Flyvemaskine

Julegaver til drenge:  Legetøj med Gurli Gris

Den kære Gurli Gris er meget populær hos små børn. Via linket finder du et stort udvalg af forskelligt legetøj med Gurli Gris. Fra 75 kr.

Køb Gurli Gris legetøj her

Biler

Biler – en sjov gaveidé til jul

Hvis din dreng elsker at lege med biler, er biler en god julegaveidé. Bilerne er i flere forskellige farver og kan også bruges til BRIOs togskinner. Der findes et stort udvalg af både biler, busser og redningskørertøjer. Fra 195 kr. for et sæt med biler.

Køb biler her

Parkeringsanlæg i træ

Solid og sjov garage fra Hape

Dette flotte parkeringshus er i træ. Det er med 4 etager, og masser af parkeringspladser til vognparken. Barnet kan lade bilerne race op og ned ad ramperne, tanke benzin eller lande med en helikopter på taget. 2 køretøjer og 1 helikopter medfølger. Fra 499,95 kr.

Køb garage her

Biltæppe

julegaver til drenge: Legetæppe til biler

Her er et sjovt legetæppe til børneværelse med forskellige motiver blandt andet brandstation, garage, parkeringspladser og en benzintank. Der er til mange timers sjov leg, hvor barnet kan køre rundt på tæppet med sin biler. Tæppet har et skridsikkert underlag. Fra 429 kr.

Køb biltæppe her

Fest i junglen spil

Fest i junglen

Et godt børnespil til tumlinge. I dette begynderspill får barnet en medalje for de små udfordringer i spillet. Barnet trækker et kort og skal udføre en lille opgave, f.eks. stable dyr ovenpå hinanden i rigtig rækkefølge. Et hyggeligt lille spil, som hele familien kan deltage i. Fra 159,95 kr

Køb fest i junglen her

Børnekniv

Børnekniv – god gaveidé til den lille kok

Små børn elsker at hjælpe til i køkkenet. Her er en god børnekniv, som er udformet som en hund med hundeører, snude og mund. Kniven kan skære hårde grøntsager så som gulerødder, uden at barnet kommer til skade. Fra 199,95.

Køb børnekniv herBRIO trækdyr

Sjov julegave – BRIO trækdyr

Her er et klassisk stykke legetøj fra Brio – måske har du selv haft en som lille? Disse trækdyr har været populære længe og her er en sød hund, som barnet kan trække rundt på gulvet. Fås også som giraf, humlebi m.fl. Fra 149,95 kr.

Køb Brio trækdyr her

cykel fra Puky

Fin cykel fra Puky

Her er en lækker kvalitetscykel til børn. En løbecykel fra PUKY er en god gaveidé. Barnets motorik og balance bliver stimuleret, når barnet kører på cyklen og efterhånden bliver barnet så sikker at overgangen til en cykel med pedaler bliver lettere. PUKY løbecykel fås fra 464 kr.

Køb PUKY løbecykel her

Bondegårdsdyr fra Schleich

Bondegårdsdyr fra Schleich

Her er en god julegave, som vil give masser af muligheder for sjov leg i juledagene. Dyrene fra Schleich er håndmalede og meget naturtro. Denne gave kan evt. kombineres med en fin bondegård. Dyr fra 44,95 kr.

Køb bondegårdsdyr her

Bondegård

julegaver til drenge: Bondegård

Denne klassiske bondegård fra Krea vil vække lykke juleaften og indbyde til sjov leg i juledagene. Taget kan løftes af husene og barnet kan placere dyr og figurer på gården. Der følger ikke bondegårdsdyr med, men bondegårdsdyr fra Schleich passer godt i størrelsen. Fra 499,95

Køb bondegård her

fingermaling

Sjovt sæt med fingermaling

Der findes ikke noget bedre end at få lov at lege med fingermaling, når man er et lille barn. Med dette sæt er der til mange timers leg. Det er f.eks. sjovt at lave sit hånd- eller fodaftryk på et stykke papir. Det miljøvenlige sæt indeholder 4 bøtter med fingermaling, som er testvindende og består af naturlige materialer uden kemi. Malingen går let af i vand. Fra 99 kr.

Køb fingermaling her

Bestiksæt

Bestiksæt med flotte motiver

Her er en god gaveide – et bestiksæt med sjove motiver med Disney figurer, Bamse & Kylling eller Kaj & Andrea. Bestiksættet består af kniv, gaffel og 2 skeer i rustfrit stål. Fra 98 kr.

Køb bestiksæt her

DR hånddukker

God julegave: DR hånddukker

En sød og sjov bamse, som er kendt fra de populære børneprogrammer på TV er en dejlig julegave. Barnet vil elske at lege med bamserne, som også fås som hånddukker. Der findes et stort udvalg af bl.a. Bamse & Kylling, Kaj & Andrea, Cirkeline m.fl. Fra 99 kr.

Køb dukke her

Hoppedyr

julegaver til drenge: Hoppedyr

Et hoppedyr er et sjovt legetøj til den lille dreng, som samtidigt får styrket sin motorik. Hoppedyr er også perfekte til at få brændt energi af og øve sig i at hoppe. Fra 224 kr.

Køb hoppedyr her

xylofon

God gaveidé – musikinstrumenter

Mange små børn synes, det er sjovt at spille musik på et lille klaver eller andre skægge musikinstrumenter, f.eks. en xylofon, maracas eller en tamburin. Måske vil barnet endda underholde resten af familien med små koncerter.

Køb musikinstrumenter her

Traktor

Traktor til den lille dreng

En sjov traktor med motorhjelm og døre, som barnet kan åbne. Mange små drenge er meget glade for traktorer og elsker at lege med dem. Fra 379 kr.

Køb traktor her

Bristle Blocks
Bristle Blocks

God julegaveidé: Bristle Blocks

De sjove og populære Bristle Blocks er nemme for barnet at sætte sammen og bygge med. Bristle Blocks gør barnet i stand til at skabe alverdens fantasifulde og kreative figurer. Klodserne er en velkendt klassiker, som du måske også kan huske fra din egen barndom? Praktisk samlekuffert med 85 klodser, ingen skadelige stoffer, fra 289,95 kr.

Køb Bristle Blocks her

lægetaske
lægetaske

Lægetaske til den lille doktor

Her er en god gaveidé: En lægetaske med masser af instrumenter og medicin, så den lille doktor kan tilse alle bamserne. Lægetasken er sjov for barnet at lege med, men gør også barnet mere fortrolig med at gå til læge. Indeholder medicin, instrumenter, stetoskop, termometer, indsprøjtning osv. Fra 499 kr.

Køb lægetaske her

 

H.C Andersens eventyr
H.C Andersens eventyr

H.C. Andersens samlede eventyr

H.C. Andersens elskede eventyr er en populær gaveidé. Her er til mange hyggelige godnathistorier i selskab med eventyrene om bl.a. Fyrtøjet, Svinedrengen og Den grimme ælling. Barnet vil nyde at få dem læst op af mor eller far. Fra 199,95 kr.

Køb bogen her

hængestol

julegaver til drenge: Lækker hængestol

Dejlig hængestol til børn, som fås i flere flotte farver. Stolen kan bruges som en hyggelig hule, hvor barnet kan slappe af og hygge sig eller barnet kan bruge den som gynge. Hængestolen fylder ikke ret meget og kan både hænges fra et træ i haven eller på en krog indendørs. Den bør dog tages ind efter brug udendørs. Kan maskinvaskes. Fra 749,95 kr.

Køb hængestol her

Byggeklodser i træ

Byggeklodser i træ

Disse klodser vil skabe glæde juleaften, der er masser af muligheder for sjov leg med klodserne. Træklodser i naturfarve, 50 stk. i forskellige former. Fra 359,95 kr.

Køb byggeklodser her

Stableklodser

Stableklodser

En herlig gave, der er sjov uanset om barnet er 1, 2 eller 3 år. Klodserne stables og væltes igen. Stableklodserne er i meget kraftigt pap, så de er lette at løfte og barnet slår sig ikke, når klodserne vælter. Stableklodserne fra Djeco findes i flere farver og med mange forskellige motiver. Fra 129,95 kr.

Køb stableklodser fra Djeco her

Højtlæsningsbog om Elefanten, der så gerne ville sove

Elefanten, der så gerne ville sove

Her er en populær højtlæsningsbog, som gør det nemmere for barnet at falde i søvn om aftenen. Bogen omhandler en lille elefant, der drager på et eventyr og undervejs lærer at slappe af og sove. Fra 199,95 kr.

Køb bogen her

Gravko i træ

Gravko i træ

En sjov gravko, der er udstyret med en bevægelig skovl. Barnet kan styre skovlen op og ned, når han leger. Gravkoen er solid – i træ og med gummihjul. Fra 149 kr

Køb gravko her

tuscherjulegaver til drenge: Tegne og male

Der er ikke noget bedre når man er lille end at lave en fin tegning til mor og far. Med disse tuscher er det nemt for barnet – de er gode at holde op og kan trykkes hårdt ned i papiret uden at gå i stykker. Tuscherne står i en solid træklods, når de ikke er i brug. Vandbaseret og nemme at få af tøjet. Fra 99,95 kr.

Køb tuscher her

Kuglebane med biler

Kuglebane med biler

Denne bane er en form for kuglebane, der bruges små biler i stedet for kugler. Barnet sender de små biler ned ad rampen og bilen vender sig og  kører ned af den næste rampe. Der medfølger 4 små biler. Fra 239,95 kr.

Køb bil kuglebane her

Magformers

Magformers

Magformers er en meget populær gave til mindre børn. Magformers er  magnetbrikker i flotte farver og de består af en plastikramme, som har en magnet på hver af siderne. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan bygges med de sjove brikker.  Fra 69 kr.

Køb Magformers her

De små synger

De små synger

En dejlig gave: “De små synger” er en bog, der er fuld af klassiske børnesange, som mor og far kan synge som godnatsang for barnet. Fra 149,95 kr.

“De små synger” kan købes her

Badelegetøj

julegaver til drenge: Badelegetøj

Sjovt badelegetøj i bæredygtigt træ fra PlanToys. Der findes et stort udvalg af både, havets dyr, skåle, som barnet kan pjaske med osv. God underholdning i badet for små børn. Fra 129,95 kr.

Køb badelegetøj her

Wheely Bug

Sjovt legetøj til de små – Wheely Bug

Her er en wheely Bug. Det er et køredyr, som barnet sidder ovenpå og skubber rundt ved hjælp af fødderne. Disse køredyr ergode til at stimulere grovmotorikken. Der er flere dyr at vælge imellem – bi, mariehøne, mus, gris o.s.v. De fås både i en lille og stor model. Fra 387 kr.

Køb Wheely Bug herLegetelt

Legetelt

Mange små drenge elsker at lege hule eller gemmeleg og dette sjove  telt indbyder til mange gode lege. Teltet kan anvendes både ude og inde og kan klappes sammen, så det ikke fylder ret meget. Hvis det bruges ude, bør det tages ind om natten og i regnvejr. Fra 399 kr.

Køb lege telt her

modellervoks og forme

Kreativ æske med modellervoks og forme

Her er et sjovt sæt med modellervoks, hvor kun fantasien sætter grænser, når barnet skal udforme spændende figurer. Modellervoksen er i 4 forskellige farver og 8 forme og figurer medfølger, samt kagerulle, rullekniv og trykkemaskine. Fra 189,95 kr.

Køb modellervoks herblå trehjulet cykel fra Winther

Flot julegave – trehjulet cykel fra Winther

Måske husker du de klassiske Winther cykler fra din egen barndom? En trehjulet cykel fra Winther er en dansk kvalitetscykel, som nok skal vække lykke under juletræet. Den 3 årige vil elske at fare rundt på cyklen og når foråret kommer vil den være sjov at have med på legepladsen. Fås i flere farver. Fra 599,95 kr.

Køb trehjulet cykel her

Halfdans ABC

julegaver til drenge: Halfdans ABC

Her er en klassiker. Bogen er fyldt med sjove ABC rim, som lærer barnet om alfabetet. En musik CD med sangene følger med. Det er en god gaveidé til jul og der er til gode stunder i juledagene. Fra 199,95 kr.

Bogen kan købes her

værktøjsbænk

Sjov og sej værktøjsbænk

Hvis din dreng elsker at lege med hammer, skruer og sav, så er der masser af muligheder. Denne flotte værktøjbænk fra Le Toy Van er et godt bud på alletiders julegave. Fra 1299,95 kr.

Køb værktøjsbænk her

Moneyphant

Georg Jensen sparegris

Her er et godt bud på en sparegris fra Georg Jensen. Elefant sparegrisen – “Moneyphant“ er i rustfrit stål og en rigtig god julegaveidé til den lille dreng. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant her

Trapez i træ

Trapez i træ med gymnastikringe

Med en trapez er der masser af muligheder for sjove cirkuslege for barnet, han kan øve sig på akrobatiske numre og samtidigt få trænet balance og motorik. En sjov gaveidé, der kan benyttes både inde og ude. Rebene kan let justeres alt efter loftshøjden. Fra 189,95 kr.

Køb trapez her

Paw Patrol

julegaver til drenge: Paw Patrol

Paw Patrol er et kæmpe hit blandt mindre børn. Børnene ser tegnefilmene om Paw Patrol i fjernsynet og leger med de seje vovser, som er helte, der redder dyr i nød. Fra 79,95 kr.

Køb Paw Patrol legetøj her

Gode julegaver til drenge

Nu er det allerede jul igen! Og dermed tid til julegaveindkøb. Man kan måske godt blive lidt overvældet af den endeløse parade af julegaver i alle butikkerne og på nettet. Men her har vi gjort det lettere for dig ved at samle nogle af de bedste julegaver til drenge i alderen 1 til 3 år.

Din lille dreng er ikke en baby mere, men heller ikke et stort barn endnu. Så hvilket legetøj er bedst til denne periode? Legetøjet skal give glæde og styrke barnets udvikling. Vi har fundet ud af det for dig på listen ovenfor, som guider dig til de bedste  julegaver til drenge.

Alderen fra 1 til 3 år er en utrolig spændende tid i et barns liv. I den periode sker der en kæmpe udvikling, hvor barnet lærer at gå, spise selv, tale og opleve en masse gennem leg.

Børn i denne alder bliver langsomt mere selvstændige, men de kan ikke altid udtrykke sig gennem ord, og derfor er legetøj, der tillader, at barnet kan lege uden at skulle tale, godt.

Ud over alle de vigtige ting som udvikling af motorik, hånd / øje koordination, hvor legetøj spiller en afgørende rolle, er det bedste legetøj, det, der inviterer barnet til at bruge sin fantasi og legetøj, der engagerer barnet i sine egne lege.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *