Om Gaver til baby

Er der kommet en lille ny baby i din familie/vennekreds?

Måske skal du deltage i et baby shower for første gang?

Har du modtaget en invitation til en barnedåb?

Eller  skal du snart til 1 års fødselsdag?

Mangler du en idé til en gave?

Hvad skal man dog give sådan en lille størrelse i gave? Hvad vil forældrene blive glade for, at man tager med?

Hvis du ikke har små børn selv, så kan det godt være svært at finde på en gave til en baby eller et lille barn og der er så mange valgmuligheder.

Her på gavertilbaby.dk gør vi det nemt for dig! Vi er selv småbørnsforældre med masser af erfaring i, hvad der hitter hos de små – og deres forældre. De fleste af gaveidéerne her på siden fokuserer på de mindste børn (0-3 år), men vi skriver også enkelte artikler med gaveidéer til de lidt ældre børn – op til ca. 10 års alderen.

Her på siden får du et nemt overblik over:

Gaver til baby shower – både til den vordende mor og til baby

Gaver til nyfødt / barselsgaver – til baby og mor

Dåbsgaver / gaver til barnedåb

Gaver til 1 års fødselsdagen.

Gaver til 2 års fødselsdagen

Gaver til 3 års fødselsdagen

Julegaver

Stor guide til barnedåb

Udover produktguides, som indeholder masser af dejlige gaveidéer og inspiration til gaveønsker, kan du også finde  en af Danmarks største artikel samlinger om, hvordan man forbereder den perfekte barnedåb – du får idéer til planlægning, budget, huskelister, invitationer, dåbspynt, borddækning, påklædning, drikkevarer, valg af sted m.m.

Læs mere her

Guide til baby shower

Siden indeholder også en del artikler om at holde baby shower – hvad er baby shower, hvordan planlægger du et baby shower, tjekliste, pynt, lege, inspiration til mad og drikke osv. Derudover får du flere produktguides med inspiration til gode gaveidéer til både den kommende mor og baby.

Læs mere her

Bag gavertilbaby.dk

Karen skriver det meste af indholdet på gavertilbaby.dk. Karen er selv mor til 2 små drenge og moster til en lille pige og ved hvilke gaver, der er et hit hos de helt små.