Personlig dåbsgave – bedste personlige gaver med navn

Personlig dåbsgave? Er du på udkik efter en personlig gave til barnedåb, så får du her en liste med mere end 30 gaveidéer.

Personlig dåbsgave: 30 personlige gaver til barnedåb

Læs med her og få inspiration til de bedste gaver i 2019.

Personlige gaver med gravering

Gavesæt med skrin til tand og hårlok

Et sødt gavesæt til den lille pige eller dreng. Der er 3 forskellige gaver – en blød bamse og 2 æsker beregnet til barnets første tand og barnets første hårlok. Barnets navn kan indgraveres på låg af de 2 skrin. Fra 295 kr.

Køb gavesættet her

Børnebestiksæt med navn

Et super fint bestiksæt, som kan graveres med barnets navn. Sættet består af kniv, gaffel, teske og stor ske i en fin gaveæske med Bamse & Kylling motiv. Fra 645 kr.

Køb bestiksæt her

sølvske, personlig dåbsgave, dåbsgave med indgravering

H.C. Andersen sølvske med gravering

Den klassiske gave til barnedåb, som samtidigt er et godt bud på en personlig dåbsgave. Du kan få indgraveret barnets navn, fødselsdatoen eller dåbsdato. Fra 1199 kr.

Køb sølvske her

personlige dåbsgaver

Georg Jensen sparegris med personlig indgravering

Her er en fin sparegris – “Moneyphant“. Den er i rustfrit stål og kan indgraveres med barnets navn. Det er en populær  gaveidé til barnedåb. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant her

personlige dåbsgaver

Gaver med indgravering – sølvkrus

Et graveret sølvkrus vil være et dejligt minde om dåben og kan bruges i mange år til f.eks. fødselsdage. Gør det til en personlig dåbsgave ved at få kruset indgraveret med barnets navn. Fra 585 kr.

Køb sølvkrus her

Sparegris til dåb

Denne søde sparegris fra Nordahl Andersen er udformet som en elefant. Den perfekte dåbsgave til den lille dreng eller pige (fås også med lyseblå ører). Du kan få barnets initialer indgraveret. Fra 280 kr.

Køb sparegrisen her

dåbsgaver, personlige dåbsgaver

Dåbsgaver med navn – dåbsbestik

Et andet populært valg, er et dåbsbestik fra Nordahl Andersen. Børnebestikket er i rustfrit stål og der findes mange fine motiver, som passer både til den lille pige og dreng. Blandt andet motiv med and, bamse, panda og hunde. Bestikket kan graveres med f.eks. barnets navn og dåbsdatoen. Fra 280 kr.

Køb dåbsbestik her

personlige dåbsgaver

Fotoalbum med barnets navn

Babyer vokser hurtigt, så det er vigtigt at få taget en masse billeder imens babyen er lille. Et fint album til alle billederne  er en god gaveide, der findes et stort udvalg og ofte kan de indgraveres med barnets navn. Fra 155 kr.

Se et stort udvalg af fotoalbums her

Dåbsrør, dåbsgaver i sølv, personlig dåbsgave

Personlige gaver med indgravering: Dåbsrør

Et dåbsrør kan gøres personligt ved at få barnets navn og dåbsdato indgraveret. Man kan åbne røret i den ene ende og opbevare dåbsattesten i røret. Hvis du er bekymret for at få det graveret, fordi barnet måske får 2 ens, kan du i stedet give et gavekort til graveringen. Fra 360 kr.

Køb dåbsrør her

Bordflag med indgravering

personlige dåbsgaver

Flag med navn – Georg Jensen flagstang

Et Georg jensen flag med indgravering er en rigtig fin dåbsgave. Det er hyggeligt for barnet at have sit helt eget personlige flag, som kan pynte på bordet, når barnet har fødselsdag. Med en indgravering får barnet et flag med navn, dåbsdato osv. Fra 549 kr.

Køb Georg Jensen flagstang her

flag med indgravering, personlige dåbsgaver

Piet Hein flag med gravering

Af andre muligheder for bordflag med indgravering, kan nævnes Piet Heins fine bordflag, som du også kan få med indgraveret navn. En god idé til en dåbsgave – flag med navn. Fra 319 kr.

Køb Piet Hein flag her

 Personlig bøger og ting

personlige dåbsgaver

Navnetog – en populær dåbsgave

Et fødselsdagstog med barnets navn er en sød gave, hvis du vil have en personlig gave til barnedåb. Du køber de bogstaver, som udgør barnets navn. Forrest er et lille lokomotiv og du kan vælge mellem naturtræ og pastelfarver. Fra 15 kr. pr. togvogn med bogstav.

Køb navnetoget her

Fin sparebøsse med barnets navn

Der findes et stort udvalg af fine sparebøsser, her er for eksempel en, der er udformet som en traktor. Kan graveres med barnets navn og fødselsdato. Se et kæmpe udvalg af sparegrise via linket.

personlig dåbsgave

Personlig bog med billeder

Barnets Bog er en scrapbog, hvor forældrene kan sætte billeder ind og skrive  minder om barnets første år: Hvornår kom  den første tand? Hvornår begyndte barnet at gå. Man kan også  skrive om ferier og fødselsdage. Denne scrapbog dækker de første 7 år. Fås til både piger og drenge. Fra 350 kr.

Køb Barnets Bog her

personlig dåbsgave

Personlig bog med barnets eget navn

En personlig børnebog til barnet er en god gaveidé. Den personlige bog med navn indeholder barnets navn, hjemby med mere. Det hele bliver flettet ind i et sødt eventyr. Fra 199 kr.

Køb personlig bog her

personlig dåbsgave

Baby aftrykssæt – hånd- og fodaftryk

Et sæt til at lave aftryk af babys lille hånd og fod. Babyen kommer ikke i kontakt med farve eller sværte. Aftrykket sætter man ind i en fotoramme sammen med et billede af barnet eller det kan limes ind i ”Barnets bog”. Et dejligt minde –  fås i sort, lyserød og lyseblå. Fra 78 kr.

Køb aftrykssæt her

personlig dåbsgave

Sød billedramme med plads til billede og hånd/fodaftryk

Flot hvid billedramme med plads til et sødt billede af det lille dåbsbarn. Der følger et aftrykssæt med til at lave håndaftryk og fodaftryk af den lille babys hånd og fod. Babyens hud kommer ikke i kontakt med sværte. Der er plads til et 10 x 15 cm billede. Kommer i en flot gaveindpakning. Fra 248 kr.

Køb billedramme her

Fotoramme med navn

Her er en god gaveidé til en barnedåb, denne fine billedramme med Mumitroldene er fortinnet og rammen kan indgraveres. I selve rammen kan sættes et sødt billede af barnet. Fra 385 kr.

Køb fotorammen her

 

Personlige smykker

Halskæde med barnets navn

En flot halskæde, hvor barnets navn er indsat. Halskæden er i forgyldt sølv.  Fås også i rent sølv. Halskæden special fremstilles med dåbsbarnets navn. En meget personlig gaveidé. Fra 695 kr.

Køb navne halskæde her


Vedhæng med barnets forbogstav

I stedet for en kæde med hele barnets navn, kan du købe et vedhæng, som er dekoreret med forbogstavet i barnets navn, det ser sødt ud og vedhænget fås i sølv eller forgyldt, samt i forskellige designs. Fra 250 kr.

Køb vedhæng med forbogstav her

stjernetegn, dåbsgaver, personlige gaver, barnedåbsgaver

Personlige gaveideer: Halskæde med dåbsbarnets stjernetegn

En fin halskæde med barnets stjernetegn til den lille pige. Det er en gave, som bliver et varigt minde om dåben. Fås i både guld og sølv. Fra 175 kr.

Se stjernetegns-smykker her

Personligt smykkeskrin med indgraveret navn

Små piger elsker et fint smykkeskrin, hvor de kan gemme alle deres skatte. Dette søde skrin er med en dansende ballerina indeni. Smykkeskrinet er dekoreret med et fint hjerte, hvor du kan skrive pigens navn. Fra 449 kr.

Køb smykkeskrin her

Tøj med navn

savlesmæk, dåbsgaver, personlig dåbsgave
Hagesmæk med navn

En hagesmæk / savlesmæk med navn, er en sød og personlig dåbsgave. Barnets navn bliver broderet på hagesmækken og det ser dekorativt ud. Hagesmækken er i bomuld og fås i mange farver til både piger og drenge. Fra 59 kr.

Køb hagesmæk her

Håndklæde, personlig dåbsgave, gave til nyfødt, barselsgave

Blødt håndklæde med babys navn og stjernetegn

En anden mulighed for en personlig gave, er et lækkert luksushåndklæde med broderet navn og stjernetegn. Det er et tykt og blødt frottéhåndklæde – lige til at svøbe den lille baby i – f.eks. i forbindelse med babysvømning. Fra 139 kr.

Køb håndklæde her

Baby gaver med navn – nusseklud

En lækker og blød nusseklud, der er hyggelig for en lille baby at holde om. Nussekluden har babyens navn broderet på. Kluden kan virke trøstende og beroligende for barnet. En god idé til en personlig dåbsgave. Fra 129 kr.

Køb nusseklud med navn

dåbsgaver, sengetøj med navn, dåbsgave fra bedsteforældre, personlig dåbsgave

Personlige gave: Sengetøj med navn

Et fint sengesæt med barnets navn  broderet på.  Sengesæt findes i mange forskellige farver og designs til både drenge og piger.  Hvis baby er seks måneder eller ældre, bør du overveje at købe sengetøj til en juniordyne. Fra 289 kr.

Køb sengetøj med navn her

Personlig dåbsgave – idéer til barnedåb

Mange foretrækker at medbringe en unik og personlig gave, når de skal til barnedåb. Det er rart at komme med en fin ting, som viser, at man gerne vil gøre noget særligt for det lille dåbsbarn. En personlig gave kan bestå af mange ting. Ofte vil man få indgraveret en ting til barnet. I indgraveringen kan man få skrevet barnets navn og dåbsdato. Det kan evt. suppleres med fødselsdatoen eller andre vigtige oplysninger. En anden mulighed er at købe tøj, hvor barnets navn er broderet. Eller et smykke med barnets navn, forbogstav eller stjernetegn.

Se også: De bedste dåbsgaver i 2019

Den personlige gave

I denne artikel har vi gennemgået mange forskellige muligheder, når du er på udkik efter en personlig barnedåbsgave.

En personlig dåbsgave kan være mange ting, det kan f.eks. være:

 • Gaver i sølv med indgravering – sølvske, dåbsbestik, sparegris, skrin til tand og hårlok osv.
 • Sparegris med navn er en anden mulighed.
 • Bordflag med indgravering – det kan være et fint Piet Hein flag med gravering eller Georg Jensen flag, der er mange forskellige typer.
 • En anden mulighed er en sød bamse, hvor barnets navn er broderet på bamsens øre eller mave
 • Personlige bøger – lav din egen børnebog eller personlig børnebog med navn, det kan hedde forskellige ting, men en sådan personlig bog er et yderst populært valg til barnedåb.
 • Tøj med barnets navn, det kan være en bodystocking, et håndklæde eller en savlesmæk.
 • Smykkegaver er også populære til den lille pige – et armbånd eller halskæde med navn eller barnets stjernetegn.
 • Legetøj med navn – det kan f.eks. være en gåvogn eller klodser.
 • Babyting med navn – f.eks. nusseklud, babysengetøj eller hagesmæk.
 • Der er også andre muligheder, hvis du leder efter ting med navn til baby – det kan være et navnetog eller bogstaver til døren indtil det nye fine børneværelse.
 • Generelt ting med navn – barnedåb, her er mange muligheder.

Personlige dåbsgaver

Personlige dåbsgaver kan være mange ting, men det vil ofte have en særlig betydning for både giveren og dåbsbarnets forældre. Der findes masser af muligheder for at give personlige gaver og vi har i denne artikel listet adskillige ting med navn og andre personlige gaveidéer, så hvis du leder efter den personlige gave til barnedåben, så finder du inspiration her på siden med et stort udvalg af personlig gaver, hvor du kan sætte dit unikke præg.

Gravering – pris? Hvad koster indgravering af en personlig dåbsgave?

En måde at skabe en unik og personlig gave, er at få en ting indgraveret til det lille dåbsbarn. Der er mange babyting, som kan indgraveres – lige fra skrin til tand og hårlok, sparegris, bordflag, sølvske osv. Hvis gaven skal indgraveres, vil det typisk være med dåbsbarnets nye fine navn, dåbsdatoen og evt. også fødselsdatoen.

Det kan være forskelligt, hvad en indgravering koster – alt efter hvor indgraveringen bestilles, mange steder er der en fast pris på 75-100 kr. uanset antal bogstaver/tal, andre steder er det en pris per bogstav / tal.

Det kan også være en god ide at aftale med forældrene til dåbsbarnet om gaven skal graveres. Alternativt kan du give et gavekort til graveringen, så er det nemmere at bytte gaven, hvis der er flere af den samme ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *