Populære barselsgaver – de bedste gaveidéer til baby

Populære barselsgaver: Hvis du er på udkik efter en barselsgave til en baby, får du her en masse idéer til den perfekte gave.

Baby gaver

Dingliisar Nusseklud

En blød nusseklud med forskellige dyrebamser er en god gaveidé. Nussekluden er blød og beroligende for en lille baby at holde om. Kluden kan vaskes ved 40 grader. Fra 158 kr.

Køb nusseklud her

Navnetog – en populær babygave

Et tog med barnets navn er en god gave. Du kan købe de bogstaver, som udgør navnet og forrest i toget er et lille lokomotiv. Du kan vælge mellem naturtræ og pastelfarver. Et navnetog kan blive en hyggelig tradition, som kommer frem til barnets fødselsdag og andre festdage, hvor det pynter på bordet. Fra 15,95 kr. per bogstav.

Køb navnetog her

Legegulv i tykt skum

En af de populære barselsgaver, hvis der er trægulv i jeres hjem. Det er rart for en lille baby at ligge eller sidde på et blødt skumgummi gulv, når han eller hun leger. Legegulvet gør det også nemmere at lære at kravle. Senere når barnet bliver ældre, kan han/hun bruge det som puslespil. Fås i flere faver og designs. Fra 125 kr.

Køb gulvpuslespil her
Baby gaver

Lamaze legetøj

Sjov gave til den lille dreng eller pige: LaMaze laver skønt aktivitetslegetøj til babyer og der findes et stort udvalg af legetøj fra Lamaze i  fine farver. Legetøjet er populært, fordi det kan rasle og knitre og er blødt at røre ved. Fra 101 kr.

Køb LaMaze legetøj her

Dåbsgaver, den perfekte dåbsgave, gaveidéer til barnedåb, dåbsgave fra bedsteforældre, dåbsgave til barnebarnet, dåbsgave fra gudmor, barnedåbsgaver, barnedåb

Flot gåbil fra Vilac

En fin gåbil som er en populær gaveidé til f.eks. barnedåb. Gåbilen er udformet som en klassisk racerbil og fås i flere smarte farver. Gåbilen anvendes fra barnet begynder at kravle og rejse sig op. Bilen hjælper barnet til at lære at gå. Fra 999 kr.

Køb gåbil her

 

Baby gaver

Jellycat bamse, den perfekte babygave

En Jellycat bamse er en dejlig lille bamse, der  er udviklet specielt til små babyer. Bamsen er lækker og blød og kan bruges fra ca. 1 måneds alderen. Babyen vil elske at ligge og holde om den ultrabløde bamse, der virker tryg og beroligende. Fås til både piger og drenge. Fra 129,95 kr.

Køb Jellycat bamse her

Baby aftrykssæt

Et fint sæt til at lave aftryk af babys lille hånd og fod. Babyen kommer ikke i kontakt med farve eller sværte. Aftrykket kan sættes ind i f.eks. en fotoramme eller limes ind i ”Barnets bog”. Fås i sort, lyserød og lyseblå. En af de populære barselsgaver. Fra 58 kr.

Køb fod- og håndaftrykssæt her

Baby gaver

Bobles tumlemøbler – sjov leg til baby

De lækre B0bles tumlemøbler  er en god barselsgave til de helt små drenge og piger. Baby kan allerede bruge B0bles fra 3-4 måneders alderen. Til en lille baby er der udviklet b0bles møbler, som stimulerer babys behov for at ligge på maven, f.eks kylling eller skildpadde. Fås i mange farver. Fra 29,95 kr.

Køb bobles her

Sophie Giraf, barselsgaver, bedste gaveidéer

Sophie Giraf – super gaveidé til baby

Sophie Giraf legetøj er en god gaveidé til den lille baby. Småbørn putter alt i munden og tygger på det og Sophie Giraf er noget af det bedste legetøj til små babyer. Giraffen er dejlig blød at tygge i – og god til ømme gummer. Fin gaveindpakning, fra 199 kr.

Køb Sophie Giraf her

Se også: De bedste dåbsgaver i 2020

Baby gaver

Georg Jensen – Moneyphant

En sød og elegant sparebøsse fra Georg Jensen. Sparebøssen er udformet som en lille elefant og kommer i flere udgaver. Den er i rustfrit stål og en fin lille dåbs- eller barselsgave. Fra 499 kr.

Køb Moneyphant

Aktivitetsstativ med legetøj

Dette aktivitetsstativ er et populært valg som babygave. Den lille baby dreng eller pige vil ligge og kikke på de flotte ophæng og fra ca. 3 måneders alderen, begynder han/hun at gribe ud efter legetøjet og lege med det. Du kan også selv supplere op med mere legetøj. Et aktivitetsstativ styrker motorik og hånd/øje koordination. Fra 469 kr.

Køb aktivitetsstativ her

Oball – en god gave idé

Oball er en form for bold, som er nem at holde fast i for en lille baby. Små babyer elsker oballs og det er noget af det bedste legetøj til de helt små. Man kan også få en oball, som rasler, så fungerer den som rangle samtidigt. En god gaveidé til den lille dreng/pige. Fås i mange farver. Fra 79 kr.

Køb oball her

Milepælskort  – Huskekort til babys første år

Kortene fungerer ved, at du udfylder datoen for en bestemt begivenhed, f.eks. babys første smil, og lægger kortet ved siden af baby og tager et billede med baby og kortet. Fra 179,95 kr.

Køb milepælskort her

Farverige bideringe – en god gaveidé til baby

Når baby har ømme gummer, er der intet bedre end at bide i en bidering. Fra 128 kr.

Køb bidering her

H.C. Andersens eventyr

H.C. Andersens dejlige eventyr er en klassisk gave til f.eks. barnedåb. Eventyrene er kendt af alle og når barnet bliver ældre vil der være mange timers godnathistorie i eventyrene om den grimme ælling, prinsessen på ærten og mange flere. Fra 199,95 kr.

Køb HC Andersens eventyr her

Hæklede rangler fra NatureZoo

Her er en sjov rangle, der ligner et nuttet dyr. Den hæklede rangle måler 15 cm og er lavet i økologisk garn. Ranglen har en god størrelse til babys hånd og er blød og dejlig for en lille baby – og uden risiko for at barnet slår sig på legetøjet. Fra 119,95 kr.

Køb hæklet rangle fra NatureZoo her

Fint vedhæng med barnets forbogstav

Dette søde vedhæng er dekoreret med  bogstavet i barnets navn. Vedhænget fås i flere forskellige designs. Kæde kan tilkøbes. Fra 120 kr.

Køb halskæde med bogstav her

Kuglebane

Denne kuglebane  er en sød og sjov gaveidé til baby fra ca. 6-8 måneder.
Kuglerne ligner små æbler og barnet putter “æblerne” på æbletræet og ser dem trille ned igennem det lille æbletræ. Fra 429,95 kr.

Køb kuglebane med æbletræ her

Elefantens vuggevise – sød bog med godnatsange

Allerede fra baby er helt lille, vil han eller hun elske at høre mors og fars stemmer. En godnatsang virker beroligende på den lille baby og gøre det nemt for barnet at falde i søvn. Elefantens vuggevise er en elsket klassiker og bogen indeholder også andre gode vuggeviser. Fra 199,95 kr.

Køb vuggeviser her

Musikuro med elefanter – en sød barselsgave

En beroligende uro til den lille baby med bløde elefanter og skyer i grå/hvide farver og en stjerne i midten. Uroen spiller stille musik og snurrer rundt. Der følger en holder med, så kan den hænges over vuggen eller over puslebordet. Fra 349,95 kr.

Køb musik uro med elefanter her

De små synger

En dejlig barselsgave: “De små synger” er en fin bog fuld af klassiske børnesange, som mor og far kan synge som godnatsang for den lille baby. Fra 149,95 kr.

“De små synger” kan købes her

Baby gaver

Dagmarkors – en klassisk smykkegave til dåb

Dagmar korset fås både i guld eller sølv og forgyldt. Dagmarkors kan fås i meget enkle designs, men også i mere farverige designs. Barnet vil have glæde af et dagmarkors mange år frem og smykket vil være et varigt minde om dåben. Fra 325 kr.

Køb Dagmarkors her

Aktivitetstæppe

Små babyer elsker aktivitetstæpper. Der findes et stort udvalg af gode aktivitetstæpper, hvor baby kan lege med en masse rangler og tøjdyr, som hænger på stativet og giver barnet mulighed for styrke motorik og udvikling. Fra 378 kr.

Køb aktivitetstæppe her

Min meget store sansebog

En rigtig fin pegebog til det lille barn. Det er en stor føl-og-rør bog, som omhandler verdens dyr med masser af ting, som baby kan udforske – på alle sider er der dyr, hvor barnet kan mærke dyrets pels, og nogle steder er der ting, der knitre eller noget man kan spejle sig i.  Bogen kan bruges flere år frem. Fra 295 kr.

Køb “Min meget store sansebog” her

Snekugle natlampe

En rigtig god gaveidé til baby. Når du tænder kuglen begynder glimmer at hvirvle rundt og lyset i kuglen skifter imellem 3 forskellige farver. Du kan få lampen med flere forskellige farver og motiver. Fra 369,95 kr.

Køb snekugle her
Baby gaver

Populære barselsgaver: BRIO rangle

Denne klassiske rangle har været et hit blandt småbørn i årtier. Ranglen er let at gribe om og der er en bjælde i midten, som klinger, når babyen ryster ranglen. Fra 89 kr.

Køb Brio rangle her

 

Leg med din baby

En bestseller, som indeholder mange idéer til lege og aktiviteter til det lille barn under 1 år. Bogen gør det nemt at lege med baby og styrker samtidigt babyens motorik og udvikling. Fra 150 kr.

Køb bogen “Leg med din baby” her

Rullespejl til de mindste

Baby spejl med raslelyde

Små babyer elsker at kikke på sig selv i spejlet. Dette søde babyspejl kan bruges i tremmesengen, kravlegården, leg på gulvet osv. Spejlet kan rasle. En dejlig gave til den lille baby. Fra 219,95 kr.

Køb rullespejl her

Hæklet barnevognskæde – en fin gave

En flot barnevognskæde vil pynte fint på barnevognen og give underholdning på turen.  Fra 128 kr.

Køb barnevognsophæng her

 

Bordflag med gravering

På et bordflag kan du få barnets navn, fødselsdato og/eller dåbsdato graveret. Det er sjovt for barnet at have sit eget personlige flag, som pynter på bordet f.eks. ved fødselsdage. Du kan se de mange muligheder fra bl.a. Piet Hein via linket.

Køb Piet Hein flag her

Stofbog – en sød gave

En lille stofbog giver anledning til en god hyggestund med baby fra han/hun er nogle måneder gammel. Motiverne knitrer ofte sjovt og er spændende at røre ved. Stofbogen kan også hænges op i tremmesengen / kravlegården. Betrækket kan vaskes ved 30 grader. En af de populære barselsgaver. Fra 149,95 kr.

Køb stofbog her

Populære barselsgaver – puttekasse

En puttekasse en sjov gaveidé. Puttekassen hjælper barnet til at forstå former og farver og træner også finmotorikken. Fra 179 kr.

Køb puttekasse her

Populære barselsgaver: Rasleæg

Disse sjove rasleæg giver mulighed for masser af hygge stunder med rytme og musik. Det er sjovt for baby at høre ægget rasle mens han/hun holder om det. Størrelsen på æggene gør, at små børn sagtens kan lege med dem uden nogen fare, hvis de forsøger at putte det i munden. Fra 110 kr.

Køb rasleæg her

Stablekopper – sjovt legetøj til baby

Ved første øjekast syner de nok ikke af så meget. Men for en baby vil disse sjove kopper give masser af underholdning. Når baby er 3 måneder gammel, vil han/hun gribe efter dem.. Når barnet bliver lidt ældre, vil han/hun lære at stable dem. Du kan også komme dem i badekarret, hvor de kan bruge dem til at hælde vand op i. Mulighederne er uendelige. Og så er de ikke særlig dyre. Fra 99  kr.

Køb stablekopper her

Badeand – legetøj til badet

En sød lille badeand, som er sjov at have med i badekarret for baby. Når baby er ca. 5-6 måneder begynder han/hun at kunne side i badekarret selv (under opsyn) og så er det sjovt med legetøj. Fra 159,95 kr.

Køb badeænder her

Fotoalbum

Med en lille ny baby i familien, er det vigtigt at få taget masser af billeder, da det går så hurtigt og lige pludselig er den lille baby blevet en glad tumling og så er et fint album til alle billederne godt at have. Fra 340 kr.

Køb fotoalbum med Bamse & Kylling

 

Lækker babynest

En dejlig gave, som nok skal vække lykke. En babynest er en komfortabel lille rede for baby og en babynest kan bruges som en tryg liggeplads, uanset hvor forældrene tager baby med hen. Fås i flere flotte farver til både drenge og piger. Fra 449,95 kr.

Køb baby nest her

Barnets bog

Barnets Bog: Alle de dejlige minder

Barnets Bog er en flot scrapbog, hvor forældrene kan sætte billeder ind og skrive søde minder om graviditeten og de første år. En af de populære barselsgaver. Fra 299,95 kr.

Køb Barnets Bog her

Baby gaverSansegynge – skøn hygge til baby

En sansegynge er god til en lille baby, men kan bruges mange år frem. Når baby er lille kan baby ligge på gyngen mens mor skubber den forsigtigt.  Gyngen stimulerer barnets motorik og balance. Fra 595 kr.

Køb sansegynge her

Sengerand

En af de populære barselsgaver: En sengerand giver baby ekstra tryghed og komfort, når han/hun skal sove. Sengeranden beskytter mod at slå sig mod sengen eller at barnet komme i klemme. Fra 398 kr.

Køb flot sengerand her

Baby gaver

Bløde økologiske stofbleer

Stofbleer kan bruges til mange ting, når man har en lille baby – til at lægge over skulderen, når man går rundt med baby, på puslebordet osv. En af de populære barselsgaver. Fra 45  kr.

Køb stofbleer her

barselsgaver, gave til nyfødt, Barselsgave dreng, gave til nyfødt, gave til nyfødt dreng, gave til baby dreng, gaver til baby dreng, Barselsgave, barselsgaver, baby shower gave til mor, den perfekte baby shower gave til mor, babyshower gave, gave til babyshower, baby shower gave, gave til gravid, baby shower gave til mor, gave til kommende mor, gave til den gravide

God bæresele fra ERGObaby

ERGObaby er kendt for deres fine kvalitetsprodukter, de producerer en virkelig god bæresele,  som er let at montere og behagelig at gå med. Som et ekstra plus  sidder barnet ergonomisk korrekt. Fra 899 kr.

Køb bæresele fra Ergobaby her

 

Fotoramme med billede og hånd/fodaftryk

Denne søde fotoramme er en fin gave med plads til yndlingsbilledet af den lille baby og der følger et aftrykssæt med til at lave håndaftryk / fodaftryk af den lille hånd og fod i gips. Fra 198 kr.

Køb fotoramme her

Populære barselsgaver – bedste gaver til den nyfødte

Der er mange valgmuligheder, når du søger populære barselsgaver og gode valg kunne være legetøj, praktiske ting, smykker eller pynteting – f.eks. et bordflag eller et navnetog.

I denne oversigt har vi listet en masse forslag til gaver,  hvis der er kommet en lille ny i din omgangskreds eller familie. Vi håber, at du har fået lidt inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *