Schleich heste med rytter – find heste legetøj her

Schleich heste med rytter: Hvis du mangler gaveideer til en  fødselsdagsgave eller en julegave til et barn, som er vild med heste, så er Schleich heste med rytter en populær og billig gave og der findes et stort udvalg af både Schleich heste med rytter, stalde, hesteracer og udstyr. Se alle de gode muligheder i denne oversigt.

Schleich heste med rytter

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Fritidsrytter med hest

Denne rytter rider på en flot hvid Tennessee Walker hest. Hesten er håndmalet med mange fine detaljer. Hovedtøj og saddel medfølger. Fra 156 kr.

Køb fritidsrytter her

Schleich heste med rytter: Springrytter 

Springrytteren rider på en flot sort Hannoveraner hest, som bærer hovedtøj og saddel. Fra 170 kr.

Køb springrytter her

Schleich heste med rytter: Turneringsrytter

Denne rytter og hest er klar til at deltage i den store turnering.  Rytterfigur, saddel og seletøj kan tages af hesten. Fra 170 kr.

Køb turneringsrytter her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Schleich heste med rytter: Western rytter

Her er en rytter i western sadel og med hest. Rytter, saddel og seletøj kan tages af hesten. Fra 164 kr.

Køb western rytter og hest her

Schleich hestestald

Der findes mange forskellige typer af stalde til Schleich heste, se her for de forskellige muligheder.

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Schleich ridecenter med rytter og heste

Flot hestestald, hvor hestene kan bo og passes. Taget kan tages af, så hestene nemt kan sættes ind i staldene. Hegn, foder, rideudstyr, 2 heste og rytter medfølger. Denne stald skal nok vække jubel hos den heste interesserede pige eller dreng. Fra 999 kr.

Køb stalden her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Schleich hestestald med araberheste

Fint sæt med hesteboks og 2 flotte araberheste. Hesteboksen er med drikketrug og foderhæk med gulerødder. Bokslåge kan åbnes og lukkes, samt 7 stk hegn medfølger også. Derudover hestepasser, plejetaske, dækken, grime med mere. Fra 249,95 kr.

Køb hestestald her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Schleich hesteboks med Lusitano hoppe

Fint sæt med hesteboks og flot Lusitano hoppe. Hesteboksen indeholder drikketrug og foderhæk med æbler. Bokslågen kan åbnes og lukkes. Sammen med boksen medfølger hesteboks skilt, dækken, grime og sejrsemblemer. Fra 258,95 kr.

Køb hesteboks her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Schleich stor hestestald og hus

Et flot dukkehus med tilhørende hestestald. Huset har masser af spændende detaljer, der indbyder til sjov leg. Huset indeholder køkken, stue, soveværelse, børneværelse, badeværelse, loft og balkon. Ved siden af huset er der en stald med plads til flere heste. 2 mennesker, 2 heste, 2 kattekillinger, møbler og diverse tilbehør medfølger. Fra 1265 kr.

Køb hestestald her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Schleich campingvogn til hemmelige klubmøder

Sjov campingvogn fra Schleich. Her kan alle de heste-glade børn holde hemmelige møder. Campingvognens tag kan fjernes og væggen kan ændres til en terrasse. Inde i campingvognen er der et hemmeligt rum under gulvet.  Campingvognen kan hægtes på traileren fra Schleich. Fra 587 kr.

Køb campingvogn her

 


 

Schleich heste racer

Udover Schleich heste med rytter findes der et kæmpe udvalg af Schleich heste – fra små søde ponyer til prægtige arabere,  flotte fuldblods, indianerheste, arbejdsheste med meget mere.

Se her for kæmpe udvalg af Schleich heste inddelt efter hesterace:

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Andaluser

Disse smukke heste er næste altid skimler (dvs. grå/hvid) og er en spansk race, som  anvendes til dressur og spring. Schleich figurerne er omhyggeligt modelleret og håndmalet, så alle detaljer er korrekte. Andaluseren findes som følgende Schleich figurer: hingst, hoppe og føl. Fra 59,95 kr.

Køb andalusisk hest her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Appaloosa

Dette er en rigtig “indianer-hest” med flotte pletter. Hestene stammer fra den amerikanske prærie. Anvendes ofte til western ridning. Schleich Appaloosa heste fås som hoppe og føl. Fra 77 kr.

Køb Schleich Appaloosa her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Araber

Schleich Araber heste fås som hingst, hoppe og føl. Araberen er en legendarisk race og næsten alle andre hesteracer er avlet på denne race da den er hurtig, udholdende og sund. Araberen er en meget populær hesterace som anvendes til mange typer af ridning. Fra 77 kr.

Køb Schleich Araber heste her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Clydesdale hest

Clydesdale er en stor og tung hesterace, som kommer fra England. De anvendes som trækheste, men også til opvisninger og gadeparader pga. deres flotte gangart. Fås som føl, hoppe og vallak. Fra 99,95 kr.

Køb Clydesdale hest her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Connemara pony

Racen stammer fra Irland og er en smidig og stærk ponyrace, som anvendes til dressur ridning og spring. Fås som hoppe fra Schleich. Fra 84 kr.

Køb Connemara her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Dartmoor pony

Dartmoor-ponyen stammer fra det sydvestlige England og er en robust pony. Tidligere blev den brugt som arbejdshest i kulminerne, men anvendes i dag som ridehest for børn. Fås som Schleich hoppe. Fra 69,95 kr.

Køb Dartmoor pony her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Engelsk fuldblods

Engelske fuldblods opdrættes til at blive galopheste i deres hjemland, hvor de bruges flittigt som væddeløbsheste og de er usædvanligt hurtige. Fås som hingst, hoppe og føl. Dyrene er håndmalet og meget detaljerige. Fra 49,95 kr.

Køb Engelsk Fuldblods her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Friser 

Frisere er store og kraftfulde heste. De er altid sorte og engang blev de brugt af riddere. I dag anvendes de til dressur og til at trække vogne. Inden for Schleichs heste serie kan figurerne fås som hoppe og hingst. Fra 69.95 kr.

Køb friser hingst her 

Køb friser hoppe her

Schleich heste, Scheich heste legetøj

Haflinger

Haflingeren er en bjerghest fra de sydtyrolske alper og kommer oprindeligt fra landsbyen Hafling. Hesten blev anvendt som trækdyr i de stejle bjerge, men bruges i dag som sports- og fritidshest. Kan fås som hingst, hoppe og føl. Fra 99,95 kr.

Køb Schleich Haflinger her

Hannoveraner

Hannoveranere er intelligente heste, som både klarer sig godt som springheste og til dressur. Fås som hingst, hoppe og føl. Alle Schleich-figurerne er meget nøjagtigt modellerede ned i mindste detalje og omhyggeligt håndmalede. Fås som hoppe, vallak, føl og med springrytter. Fra 77 kr.

Køb Schleich Hannoveraner her

Holsteiner

Holsteneren vinder ofte medaljer ved de Olympiske Lege og andre store ridekonkurrencer og er succesfulde springheste.  Det er store og stærke heste. Fås som hoppe, føl og vallak. Fra 49,95 kr.

Køb Holsteiner her

Islænder

Den islandske hest er kraftigt bygget med tyk pels. En islænder er en lille hest, men kan sagtens rides af voksne og har mange formål – ridebanespringning, dressur, køresport med mere og så har den 2 ekstra gangarter – tölt og pas. Fås som Schleich hingst og hoppe. Fra 59,95 kr.

Køb islænder heste her

Lipizzaner

Lipizzanere er mestrer inden for dressur. Racen stammer fra Østrig. De er verdensberømte på den Spanske Rideskole i Wien, hvor de viser den høje dressurskole. Lippizaner føl fødes sorte, men bliver grå/hvide som voksne. Fås som hoppe og føl. Fra 59,95 kr.

Køb Lipizzaner her

Morgan Horse

En amerikansk hesterace, som er meget stærk og udholdende. Hesten har haft mange formål i USA, som ridehest, trækhest, kavalerihest unden den amerikanske borgerkrig osv.  Schleich figurerne fås som hoppe og hingst. Fra 89,95 kr.

Køb Morgan hest her

Mustang

Fin Mustang med håndmalede detaljer.  Mustangen er en vild hesterace, som løber frit på den amerikanske prærie. De stammer oprindeligt fra spanske heste, som kom over med de første opdagelsesrejsende. Fås som Schleich hoppe, hingst og føl. Fra 89,95 kr.

Køb Schleich Mustang hest her

Pintoaraber 

En Pintoaraber er hvid med store farvede aftegninger, hvide ben og hvid ryg.  Hesten er fremkommet ved at krydse araberheste med brogede nordamerikanske heste. Fås som hingst, hoppe og føl. Fra 48,95 kr.

Køb Schleich Pintoaraber her

Schleich Quarter hest

En engelsk hesterace, som har været anvendt til hestevæddeløb. Især på korte strækninger er de meget hurtige og blev populære på kvartmile strækningen (heraf deres navn). Schleich har lavet en hingst, hoppe og føl. Fra 49,95 kr.

Køb Quarterhest her

Shetlandspony

Shetlandsponyen er en lille sej hesterace. Oprindeligt blev den anvendt som trækdyr i miner og landbrug. I dag er de populære rideheste til mindre børn pga. størrelsen. Ponyen er intelligent og godmodig. Fås som føl og hoppe inden for Schleichs figurer. Fra 49,95 kr.

Køb Shetlandspony her

Shire hest

En fin håndmalet figur fra Schleich med stor detaljerigdom. I hestens hjemland, England, anvendes den før i tiden som arbejdshest og trak blandt andet ølvogne. Fås som hingst og hoppe fra Schleich. Fra 69,95 kr.

Køb Shire hest her

Tennessee Walker-hest

Tennessee Walker hesten har en ekstra gangart, der hedder walk og minder om islænderens tölt. Tennessee walker-hesten er en amerikansk hesterace. Fås som hoppe, vallak og føl fra Schleich. Fra 49,95 kr.

Køb Tennessee Walker hest her

Tinker hest

Tinkeren en fredsommelig og godmodig hesterace fra Tyskland. Tinkeren er en kraftig hesterace med store hove. Hestene er brogede. Fås som Schleich hoppe, hingst og føl. Fra 49,95 kr.

Køb Tinker hest her

Trakehnerhest hest

Trakehnerheste er smukke og ædle dyr, der bruges til spring og dressur. De kan have mange forskellige farver og er en høj hesterace. Figurerne fra Schleich er håndmalede og meget detaljerede udført. Fås som hoppe, hingst og føl. Fra 49,95 kr.

Køb Trakehnerhest her

Welsh pony 

Welsh-ponyen er en meget populær ridepony for børn. Den er temperamentsfuld, men også rolig og omgængelig. Ponyerne kan have forskellig størrelse og går under forskellige typer som Welsh Mountain Pony eller Welsh Cob. Welsh ponyen fås som Schleich hingst og hoppe. Fra 89,95 kr.

Køb Welsh pony her

Se også: Gaver til mindre børn


Schleich heste tilbehør 

Udover staldene til hestene, fås også en lang række andet spændende tilbehør.

Schleich heste spring

Flotte spring, som er håndmalede og meget detaljerede. Fire forskellige typer af spring – bl.a. mur og vandgrav, der giver barnet mange muligheder for at lege springkonkurrence. Fra 238 kr.

Køb springbane her

Schleich hestetrailer

Fint sæt med bil, hestetrailer, hest og tilbehør. Hesten kan gå ind og ud af traileren igennem bagenden. Taget kan tages af traileren, hvilket gør det lettere at lege med hestene. Masser af tilbehør medfølger – bl.a. hest, hestepasser, dækken, grime, strigle, sadel og foder. Fra 499,95 kr.

Køb hestetrailer her

Schleich mobil dyrlægeklinik

En mobil dyrlægeklinik, hvor barnet kan hjælpe hestene, hvis de er kommet til skade. I bilen er der masser af tilbehør, så dyrene kan undersøges og plejes. Føl, dyrlæge og diverse udstyr medfølger. Fra 499,95 kr.

Køb dyrlægeklinik her

Heste indhegning

En indhegning, som består af 8 hegn og en port. Her kan hestene anbringes, så de ikke stikker af. Der er masser af muligheder for at kombinere disse hegn med andre sæt fra Schleich. Fra 149,95 kr.

Køb heste indhegning her


Schleich heste udstyr

Der findes en masse forskelligt udstyr til Schleich hestene. Blandt andet sadel og hovedtøj, dækken, foder, strigler med mere.

Hestesadel og hovedtøj

Her er et sæt med  ponysaddel og hovedtøj fra Schleich, der kan anvendes til Schleich hestene. Fra 39,95 kr.

Køb hestesadel her

Konkurrencesadel og hovedtøj

Her er et andet sæt med sadel og hovedtøj, som passer til Schleich heste. Fra 51 kr.

Køb sadel her

Springsadel

Et godt sæt med springsaddel og hovedtøj fra Schleich. Fra 51 kr.

Køb springsadel her

Heste tilbehør – plejesæt

Plejesæt til heste med lilla plejekasse, 2 strigler og 1 hovrenser. Fra 42 kr.

Køb plejesæt her

Dækken og grime

Flot lyserødt dækken, som passer til Schleich hestene og matchende lyserød grime. Fra 29,95 kr.

Køb dækken og grime her

Fodersæt til heste

Dette sæt indeholder 11 dele, som nok skal gøre en sulten hest glad. Her er både hø, halm, gulerødder og æbler, samt kost og greb. Fra 89,95 kr.

Køb fodersæt her


Schleich hestejulekalender 2019

En Schleich julekalender med heste er en dejlig overraskelse i december måned.

Her kan du læse mere om Schleich julekalender med heste og også få et overblik over gode heste julegaver fra Schleich

Til piger og drenge, som elsker heste og ridning vil denne julekalender bringe glæde hver dag i december måned. Hver låge indeholder et stykke legetøj, det kan både være en af de flotte håndmalede heste fra Schleich eller tilbehør til hestene.

Køb julekalender her

Indhold i julekalenderen

julekalenderen indeholder 3 heste, de to af hestene er voksne og det sidste er et føl. Til en af hestene medfølger en rytter og dertil kommer en del tilbehør – søde kæledyr til stalden, kanin og hund. Et spring til hesten og forskellige madvarer til både heste og rytter.

Hestene fra Schleich er håndmalede og meget naturtro. Alle tre heste er i lyse farver, den største hest er hvid med lysebrun man og hale, de to mindre heste er lysebrune.

Køb julekalender her

Det var lidt om de mange muligheder, hvis du ønsker at købe Schleich heste legetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *