Inspiration – 12 søde fødselsdagstog til dåbsgave, baby shower gave eller fødselsdagsgave

Hvis du mangler gaveideer til en dåbsgave, barselsgave eller fødselsdagsgave, så er et fødselsdagstog en populær og billig gave. Fødselsdagstoget med lys og tal pynter på bordet til fødselsdagen og er med til at skabe nogle hyggelige traditioner hvert år til barnets fødselsdag.

Her får du en liste med 12 søde og flotte fødselsdagstog til børn.

Fødselsdagstog med navn – en skøn barselsgave eller gave til barnedåb.

Et fødselsdagstog med barnets navn er en rigtig sød gave til barnedåb eller som barselsgave. Det kaldes også et navnetog og du sammensætter selv toget ved at købe de bogstaver, som udgør barnets navn. Forrest kan du sætte et lille lokomotiv i naturtræ eller pastelfarver. Der findes også en vogn til at sætte bagerst og en mellemvogn, hvis barnet har 2 navne. Toget fås også med et drage tema og kommer fra det tyske firma Bino. Fra 15,95 kr. pr bogstav.

Køb navnetoget her

Fødselsdagstog, dåbsgave, fødselsdagsgaveGoki tog i træ til børnefødselsdagen

Goki er et bæredygtigt mærke indenfor trælegetøj. De laver flotte og søde fødselsdagstog til fornuftige priser. Dette tog i virkelig fine farver har små gaver på flere af togvognene, tallene 1-6 medfølger, men du kan også få ekstra tal, nemlig 7-10, som købes separat. Fra 179,95 kr.

Køb toget her

Fødselsdagstog, dåbsgave, fødselsdagsgaveCirkus fødselsdagstog fra Goki.

Her er et sødt og festligt tog som består af en cirkuskaravane med elefant, hest, søløve, cirkusvogne og klovne. Det vil pynte på ethvert fødselsdagsbord. Tallene 1-10 følger med og du kan sætte 6 lys i. Fra 219,95 kr.

Toget kan købes her

Goki Fødselsdagstog i træ med dyr

Denne dyrekaravane i træ fra Goki vil være et hit til børnefødselsdagen. Fødselsdagskaravanen består af 8 forskellige søde dyr i træ med fine detaljer. Der kan sættes lys ned i 7 af dyrene og det år, barnet fylder,  kan sættes ned i en af vognene frem til 6 år. Fra 199,95 kr.

Køb fødselsdagstoget her

Fødselsdagstog med en lille garder 

Dette tog vil pynte på ethvert fødselsdagsbord. Det er håndmalet dansk design med en lille garder, elefant søløve, kage og indpakket gave. Der kan sættes 2 lys på toget og et lille tal mellem 1-9, man kan købe en ekstra figur – en lille løve med tallet 10, så kan toget bruges lidt længere. Fra 399,95 kr.

Køb fødselsdagstoget her

Lyserødt prinsesse tog

Til den lille pige vil dette prinsessetog være en rigtig fin gaveidé. Den lille prinsesse med guldkrone trækker et tog med elefant, gave og kongelig puddelhund. Et håndlavet fødselsdagstog, som er dansk design, når det er bedst. Tallene 0-9 følger med, en super sød gave f.eks. til barnedåben. Fra 379,95 kr.

Køb prinsesse toget her

Fut fut på bondegåden – fødselsdagstog 

Den lille traktor trækker et får, ko, gris og hest. En super god barnedåbsgave til både drenge og piger. Toget giver barnet mulighed for at lære om tal og hvor gammel han / hun nu er blevet. Tallene 1-9 følger med og der kan sættes to lys i toget, lysene skal købes separat. Fra 399,95 kr.

Køb toget her

Tog med H. C. Andersens eventyr 

Et rigtig sødt Friisenborg tog med eventyr. H.C. Andersen går forrest og holder et fødselsdagsflag. Han trækker vogne med motiver fra hans eventyr: En papirsbåd med den standhaftige tinsoldat, en lille frø i en seng fra eventyret om prinsessen på ærten, ænder fra den grimme ælling og en af hundene fra eventyret om fyrtøjet. Fra 399,95 kr.

Køb toget her

Fødselsdagstog med fe og enhjørning

Endnu et fint tog til den lille pige fra Kids by FRIIS. Håndmalet fødselsdagstog med søde fantasivæsener – fe, enhjørning m.m. Der medfølger tallene 0-9 med et ekstra 1 tal – altså 11 tal i alt. Fra 419,95 kr.

Køb fødselsdagstoget her

Fødselsdagstog i træ fra Goki

Fødselsdagstoget fra Goki er helt enkelt. Det er lavet i træ med lokomotiv og 10 vogne, som du kan sætte lys i. Vognene har farvede hjul, som giver det lidt spræl. Husk at købe lys, da de ikke medfølger. Fra 109,95 kr.

Køb toget her

Fødselsdagstog fra Bloomingville i søde pastelfarver

Det søde lille tog er lavet af lotus træ og  efterfølgende malet i flotte pastelfarver.  Toget består af fem dele, som du kan sætte sammen som du har lyst.  Der medfølger tallene 0-9, men to tal kan kombineres, så toget kan bruges ind i teenageårene. Fra 289,95 kr.

Køb toget her

Tog i neutrale farver med små dyr

Toget fra Bloomingville er holdt i neutrale farver og kan både bruges til piger og drenge. Toget består af fem vogne med hvert sit dyr på. Du kan placere et lys på hver vogn. Der medfølger tallene 0-9. Fra 289,95 kr.

Køb toget her

Se også:  De bedste dåbsgaver i 2019

Fødselsdagstog er en populær gaveidé

Køb eventuelt et fødselsdagstog som en gave i forbindelse med barnets fødsel, altså som barselsgave til de nybagte forældre, som gave til barnedåb eller til 1 års fødselsdagen. Så har barnet det som en kær tradition igennem hele sin barndom og det giver hvert år forældrene en mulighed for at tage en lille snak med barnet om hvor gammel han / hun nu er blevet og lære om tal.

Et sådant tog er en fin og billig gave idé til både piger og drenge og en gave som kan holde helt frem til barnets 10 års fødselsdag og tages frem hvert år til fødselsdagen. Selv har jeg ønsket mig et tog til hver af mine børn til deres barnedåb, så de har deres eget personlige tog, som gør deres fødselsdag til noget helt særligt.

Fødselsdagstog findes i mange farver  og med mange temaer

Der findes et stort udvalg af disse tog på markedet og af og til kan du være heldig at finde fødselsdagstog på tilbud eller billige fødselsdagstog. Hvis du er på udkik efter en trævare, så laver Goki og Krea fine fødselsdagstoge i træ og Kids by Friis (det tidligere Friisenborg) laver flotte håndlavede tog, som er malet i hånden så ikke 2 tog ens, det er lækkert dansk håndværk, når det er bedst.

Du kan få mange forskellige typer af tog, et populært tema er dyr og eventyr, men der findes også fødselsdagstog med hundeslæde eller fødselsdagstog med elefanter og med cirkus.

Fødselsdagstog med navn – en skøn barselsgave eller gave til barnedåb.

Et fødselsdagstog med barnets navn er en rigtig sød gave til barnedåb eller barselsgave. Det kaldes også et navnetog og man kan selv sammensætte  toget ved at købe de bogstaver, som barnets navn består af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *